.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130
    Град
    Between The Hell and The Heaven
    зависи
    не е разумно семейство с общ месечен доход 300-400лв да има повече от едно дете...
    аз като най-голямата от 3 деца(за да не си помисли някой нещо грешно-малките са близнаци и имаме разлика 9 години без 13 дни),ще кажа,че е много готино и същевремено мн лудо да не си сам...колкото повече порастват толкова по-добре стават нещата

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Зависи от разликата в годините.
    Пука ли ти ?

Много ясно че по-добре да имаш брат и сестра.Винаги би ти помогнал все пак сте от една кръв.А и в най-тежкия момент само сестра ти или брат ти ще те разбере! :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми...единсвеното дете е повече глезено/лигавено, което си е нож с 2 остриета...

Ми... имам брат и си го обичкам независимо от всичко и мисля че е по-добре така! Все пак има с кой да споделяш (макар че аз не споделям много с брат ми, щото е клю- клю първа поща и гледам да не му казвам много неща) и на кой да прехвърляш вината по-някога! А да съм сама..... незнам от една страна щях да имам собствена стая, което винаги съм искала, а от друга нямаше да имам компания .... незнам и двете си имат предимства и недостатъци!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

ами аз съм единствено дете,но така си ми е по-добре,защото всичко е за мен

Повече от фен Аватара на Tutmanik

Re: Единствено дете или не?

Цитирай Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
    Аз съм единствено дете.Според мен предимствата от това са, че няма да поделяш мястото за личните си вещи, че така мама и тате те обичат повече
    Защо пък мама и тате да те обичат повече?Аз имам 2 сестри,по-големи от мен.Всичките ни обичат еднакво.Предимствата са,че ти купуват разни неща,можете да си разменяте дрехи,да споделяте с тях много нещааа и т.нНедостатъците са,че тряа да делите една стая,постоянно се карате и т.н...
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    мам братче което е също така и домашният ми любимец.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

За по-малко дете не знам, но като по-голямата от 2 сестри мога да кажа, че е наистина добре. Има кой да ти каже 'како', да има едно мъничко същество, за което да се грижиш... определено от както тая малката се роди се чувствам по-добре.
    И когато са 2 деца определено нито единия не е обичан повече от другия. Освен в някои частни случаи...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мога и на двата въпроса да отговоря.Тъй като,до 7-ми клас,aз незнаех,че имам сестра.Разбрах го чак тогава.Тя е с 5 години по-голяма от мене.Дъщеря на баща ми от първият брак.До тогава бях самичцко дете,и бях многооо глезена,ама от тогава постепенно почнах да деля нещата си,бях свикнала сичко квот'o поискам да ми се копува на минутата,независимо колко пари е.Е...от тогава за една година много се промених.Станах с по- добър характер,щот'o до тогава бях много прклета.Сега вече виждам че съм грешала.....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

^А глезенето в какво се е изразявало?
    В това да не посещаваш училище...и по точно часовете по български език?

Само не мога да разбера, защо слагате всички под общ знаменател .Единствено дете съм, но това в никакъв случай не ме прави егоист, защото характера на човек зависи до голяма степен от начина по който е възпитан.Аз никога не съм била глезена и давам всичко за семейството и приятелите ми, а и това че съм сама ме научи на отговорност, както и да се справям сама с проблемите.
    Така, че не броят на децата е важен, а начина, по който са възпитани

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az imam ot dve godini sestri4ka,mn mn mn sladka,ama su6o bih iskala osven sestra mi da bqh imala i po-golqma sestra,no nqam,vupreki,4e i taka si mi e syper
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

em kvo da ti kaja az imam 2-ma bratq i e mnogo dobre kakvoto poiskam ot tqh mi go kopuvat
    P.S Te sa po-golemi ot men

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Почти всички единствени деца,които познавам(момичета) са егати и лиглите......то си зависи о родителите де,но аз имам сестра с 3 години по-голяма и се срепваме от бои,направо ужас,толкова е злобна и нищо не ми дава,а аз всички знаят колко съм добра и как винаги отстъпвам,ама нз ужасна е Обичам я,но вече не я издържам,замалко един път и беше да я наръгам с един нож.Не съм луда или с психични отклонения,но ако сте на мое място да сте откачили направо.Като се скараме и аз излизам да не я слушам,щото ме нервира и тя идва да вратата кадето съм аз и почва:Келеме такаво,олиговрен малък,излезни бе,излезни да те пребия,лигла такава,зубар,не си ми дорасла да ми се дървиш...и всички други обиди,които и дайдат на ъкъла.Аз затва излизам щото като ме нервира и незнам кво права и.........Такъв психически тормос ми налага всеки ден,само чакам да стане пълнолетна и ше се обада на закрила на детето

Ем аз съм единствено дете и не се оплаквам.

Glory,Glory Manchester United!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Ем аз съм единствено дете и не се оплаквам.
    +1 Но може би ако имах брат или сестра нямаше да мисля така
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Единствено дете съм.
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Имам по-малък брат,но не се занимавам с него и не ми дреме особено.Живеем на едно място,но в някой дни дори не се виждаме,пък и него лятото го няма и си се кефя .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз имам по - голям брат и ми е супер яко Ако бях едно дете сигорно щях да откача от скука
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз имам близначка и мисля, че тякя е най-якоо

Единствено дете съм Яко е :P

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    "градът на мечтите"
    Имам по-малка сестра и ми идва да я убия,постоянно ме дъни пред наште и каквото и да стане аз го ям
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Имам по-голям брат .. Чувствата са ми смесени Има и положителни и отрицателни страни ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Аз съм сама искам да си имам братче или пък сестричка, но за съжаление майка ми и баща ми не желаят други деца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си