- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Единствено дете или не?
Имам брат ... И се радвам ,че го имамПредимството ,е че споделяш всичко с брат си или сестра си
Верно ,че по малкия винаги е любимец ама ... Какво да се прай
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Имам сестра..Помагаме си, но често се караме за разни глупости и си говорим някви такива, че не искаме да сме сестри, че е по-добре да сме единствени деца и ни гледаш след около час прегърнати![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Единствено дете съм и съм напълно доволна. Не искам да деля дрехите, вещите и всичко с брат или сестра. Егоистично звучи, но ми е добре така! И все пак понякога ми се иска да има кой да гушна като съм сама у нас, но за това искам котка!!!![]()
![]()
Каква интересна тема ... Имам по - голяма сестра и е ужас не мога да се сбия...Трябва да съм виновен като М
![]()
![]()
Но иначе си е супер поне да има кой да дразниш...
![]()
![]()
![]()
Чувал съм един факт от психологическа гледна точка.Той гласи,че хората,които имат брат или сестра са по завистливи,стиснати и може би малко по необщителни в дадени моменти.До колко е вярно не мога да дам гаранция,но според има поне малко истина поне при някои хора.
Ветрецът на промяната......
уФФ аз имАм сестричка....БЛИЗНАЧКА при това....маса гадно е да сте 2 деца....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]
Имам по-малък брат привилегии няма.Искам да си имам по-голям брат защото се запознавам евентуално с приятелите му и такам.Пък и когато имаш конфликт с някого той винаги ще е зад теб!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
имам 4 години по-голяма сестра,която винаги ми е помагала и подкрепяла мн сме близки пазаруваме заедно кара ме на училище.. защитаваме пред наще и ми дава цигаримн я обичам и винаги сме се разбирали
Some girls are just born winners !
Когато си по-малък предимството да имаш брат/сестра е, че има с кого да си играеш и не си сам, пък и мислите нон-стоп някви лудории. Ние с брат ми като бяхме малки нямахме други приятелчета просто защото в квартала имаше само бабички и затова си играехме само двамата, но ни беше забавно, измисляли сме какви ли не неща.Вярно, че много се карахме, биехме и т.н., но без тва няма как. Вече сме порастнали и сме се отчуждили доста, но все пак мога да ви кажа, че като изпаднеш в нужда се оказва, че най-близки са ти роднините, на другите хора едва ли им пука много-много за теб. След години, когато се задомим и имаме деца те поне ще си имат братовчедиПък и не се знае кога може да ти се наложи да поискаш помощ от някого - родителите остаряват и нямат възможности, пък и ако се разболеят - кой друг ще ти помогне, освен брат/сестра. Знам, че е гадно да мислим за това, но животът е такъв...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Единствено дете съм и ми е добре така,не стаа да имаш по малък брат или сестра щот тогава всичкото внимание ще е за тях,пък и по големи да имаш пак е шит![]()
Имам сестра .. колкото плюсове толкова и минуси..
само дете-предимства:Когато си сам разходите на родителите ти са по-малко, купуват всичко по едно, купуват само един компютър..
недостаъци:скучно ти, няма с кой да ги говориш в 3 през ноща, няма кой да дразниш или няма да от кого да бъдеш дразнен, няма с кого да се боричкаш..
две деца или повече-предимства:никога не ти е скучно, има с кого да си говориш в 3 през ноща, има кой да те дразни, закача, има с кой да се боричкаш и биеш.. има с кой да споделяш!
недостатъци:ако не сте в добри отновения има с кой да се караш винаги, но има и на кой да си го изкарваш.. по-големи разходи на родителите..
друго не мога да се сетя
аз имам по голем брат и така ми е много добре,не бих искала да бада 1дете.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Аз имам сестра близначка и е яко,защото сме на еднаква възраст.Споделяме си,но понякога се и караме.Та предимството да имаш брат или сестра (особено по-голям/а от теб) е,че има с кой да си споделяш,кой да дразниш,не си сам.А френдките ми,които са само едно дете в семейството си,съм забелязала,че са ужасно лигави хора..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
предимстватаа ,ако си 1 са ,че всичко си е за теб и няма с кого да делиш докато си тийнейджърр .. но е много по-добре да си имаш някого ! Като порастнеш много често ще имаш нужда от помощ ии ... е не само за това де .. ама по -яко е ;д
By myself but not alone ...
Винаги е по - добре да си имаш брат/сестра, независимо дали е по-голям/а или не. Може би на този етап да се дърпате за щяло и нещяло, но това е временно, с годините нещата се уравновесяват.
Аз няма нито брат нито сестра, но бих искала...е, вече е късно - на 15 съм, ноо щече да е яко ако имах по-голям брат или сестра, колкото и да казват, че е кофти. Не е ли хубаво да имаш някой толко близък, с който да делиш добро и лошо, всичко, което имаш, цялото ти детство
![]()
И по-малките не са за пренебрегване - ти ще си им примера в живота...![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
Не съм единствено дете,имам по-голяма сестра и се чувствам по-добре така.Осъзнавам,че ще дойде време,когато мама и тати няма да ги има, и тогава сестра ми ще е моята подкрепа.
До сега родителите ми никога не са ни делили.. каквото получавам аз-това и сестра ми, задоволяват желанията и на двете ни, никога не са ни лишавали от нещо...
Хубаво е да си имаш брат или сестра независимо на каква възраст.Може в началото като малки да се сбивате,карате или дразните,но когато станете големи ще си помагате и както пише в предния пост-ще си оказвате взаимна подкрепа.Аз имам по-голяма с осем години сестра.Като по-малки се карахме,но с времето започнахме да се разбираме.![]()
Доста си заблудена ако питаш менПървоначално написано от sladkata_pisankaaa
![]()
Аз съм единствено дете и мога да кажа,че ми е много добре.Просто мисля,че ако имам брат или сестра ще се караме и то доста, защото съм си свикнала самичка,пък и не мога да търпя някой да ми се мотае из стаята.
Иначе не мисля,че ако имах брат или сестра,нашите щяха ме обичат по-малко или пък да не ми обръщат толкова внимание и т.н.Все пак сме им деца и предполагам ни обичат по 1 и същи начин.
![]()
Еми като си сам..родителите дават сичко и ицяло на детето си..позволяват му всикчо и то става някво разглезено..и получава винаги това коеотиска..аз съм с брат и така ми е по добре..верно е че се караме и какволи не..но сими е компанийка![]()
Аз имам по голям братхубаво е да имаш по голям брат но не и когато почнем да се караме
![]()
по голяма сестра имам....![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз нямам братя и сестри, но винаги съм искала да имам..И в двата случая има предимства и недостатъци..Когато си единствено дете цялото внимание е за теб и т.н, но аз предпочитам да имам брат или сестра.Е, това е положението.Пък и кой каквото няма иска...
:P
To be yourself is all that you can do...
opr i az sym na tova mnenieПървоначално написано от Your Nightmare
br br