.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130
    Имам брат ... И се радвам ,че го имам Предимството ,е че споделяш всичко с брат си или сестра си Верно ,че по малкия винаги е любимец ама ... Какво да се прай
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Имам сестра..Помагаме си, но често се караме за разни глупости и си говорим някви такива, че не искаме да сме сестри, че е по-добре да сме единствени деца и ни гледаш след около час прегърнати
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Единствено дете съм и съм напълно доволна. Не искам да деля дрехите, вещите и всичко с брат или сестра. Егоистично звучи, но ми е добре така! И все пак понякога ми се иска да има кой да гушна като съм сама у нас, но за това искам котка!!!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Каква интересна тема ... Имам по - голяма сестра и е ужас не мога да се сбия...Трябва да съм виновен като М Но иначе си е супер поне да има кой да дразниш...

Град
    София
    Чувал съм един факт от психологическа гледна точка.Той гласи,че хората,които имат брат или сестра са по завистливи,стиснати и може би малко по необщителни в дадени моменти.До колко е вярно не мога да дам гаранция,но според има поне малко истина поне при някои хора.

Ветрецът на промяната......

уФФ аз имАм сестричка....БЛИЗНАЧКА при това....маса гадно е да сте 2 деца....
    хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Имам по-малък брат привилегии няма.Искам да си имам по-голям брат защото се запознавам евентуално с приятелите му и такам.Пък и когато имаш конфликт с някого той винаги ще е зад теб!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

имам 4 години по-голяма сестра,която винаги ми е помагала и подкрепяла мн сме близки пазаруваме заедно кара ме на училище.. защитаваме пред наще и ми дава цигари мн я обичам и винаги сме се разбирали
    Some girls are just born winners !

Град
    Hidden Village of Konoha
    Когато си по-малък предимството да имаш брат/сестра е, че има с кого да си играеш и не си сам, пък и мислите нон-стоп някви лудории. Ние с брат ми като бяхме малки нямахме други приятелчета просто защото в квартала имаше само бабички и затова си играехме само двамата, но ни беше забавно, измисляли сме какви ли не неща.Вярно, че много се карахме, биехме и т.н., но без тва няма как. Вече сме порастнали и сме се отчуждили доста, но все пак мога да ви кажа, че като изпаднеш в нужда се оказва, че най-близки са ти роднините, на другите хора едва ли им пука много-много за теб. След години, когато се задомим и имаме деца те поне ще си имат братовчеди Пък и не се знае кога може да ти се наложи да поискаш помощ от някого - родителите остаряват и нямат възможности, пък и ако се разболеят - кой друг ще ти помогне, освен брат/сестра. Знам, че е гадно да мислим за това, но животът е такъв...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Русе
    Единствено дете съм и ми е добре така,не стаа да имаш по малък брат или сестра щот тогава всичкото внимание ще е за тях,пък и по големи да имаш пак е шит

Голям фен
    Имам сестра .. колкото плюсове толкова и минуси..

само дете-предимства:Когато си сам разходите на родителите ти са по-малко, купуват всичко по едно, купуват само един компютър..
    недостаъци:скучно ти, няма с кой да ги говориш в 3 през ноща, няма кой да дразниш или няма да от кого да бъдеш дразнен, няма с кого да се боричкаш..

две деца или повече-предимства:никога не ти е скучно, има с кого да си говориш в 3 през ноща, има кой да те дразни, закача, има с кой да се боричкаш и биеш.. има с кой да споделяш!
    недостатъци:ако не сте в добри отновения има с кой да се караш винаги, но има и на кой да си го изкарваш.. по-големи разходи на родителите..

друго не мога да се сетя

аз имам по голем брат и така ми е много добре,не бих искала да бада 1дете.
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Аз имам сестра близначка и е яко,защото сме на еднаква възраст.Споделяме си,но понякога се и караме.Та предимството да имаш брат или сестра (особено по-голям/а от теб) е,че има с кой да си споделяш,кой да дразниш ,не си сам.А френдките ми,които са само едно дете в семейството си,съм забелязала,че са ужасно лигави хора..

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

предимстватаа ,ако си 1 са ,че всичко си е за теб и няма с кого да делиш докато си тийнейджърр .. но е много по-добре да си имаш някого ! Като порастнеш много често ще имаш нужда от помощ ии ... е не само за това де .. ама по -яко е ;д
    By myself but not alone ...

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Винаги е по - добре да си имаш брат/сестра, независимо дали е по-голям/а или не. Може би на този етап да се дърпате за щяло и нещяло, но това е временно, с годините нещата се уравновесяват.
    Аз няма нито брат нито сестра, но бих искала...е, вече е късно - на 15 съм , ноо щече да е яко ако имах по-голям брат или сестра, колкото и да казват, че е кофти. Не е ли хубаво да имаш някой толко близък, с който да делиш добро и лошо, всичко, което имаш, цялото ти детство
    И по-малките не са за пренебрегване - ти ще си им примера в живота...
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Град
    Стара Загора
    Не съм единствено дете,имам по-голяма сестра и се чувствам по-добре така.Осъзнавам,че ще дойде време,когато мама и тати няма да ги има, и тогава сестра ми ще е моята подкрепа.
    До сега родителите ми никога не са ни делили.. каквото получавам аз-това и сестра ми, задоволяват желанията и на двете ни, никога не са ни лишавали от нещо...

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Хубаво е да си имаш брат или сестра независимо на каква възраст.Може в началото като малки да се сбивате,карате или дразните,но когато станете големи ще си помагате и както пише в предния пост-ще си оказвате взаимна подкрепа.Аз имам по-голяма с осем години сестра.Като по-малки се карахме,но с времето започнахме да се разбираме.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Re: Единствено дете или не?

Цитирай Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Според вас какви са предимствата да си единствено дете и какви са да имаш братя и/или сестри?
    Аз съм единствено дете.Според мен предимствата от това са, че няма да поделяш мястото за личните си вещи, че така мама и тате те обичат повече , че така ще ти дават повече пари(поне така си мисля ).Но предимствата да имаш братя и сестри са,че можете да се забавлявате повече заедно, че може да си споделяте всичко, че може да си взимате назаем дрехи и така.
    П.С:и аз щях да пускам такава тема, ама ме изпревариха
    Доста си заблудена ако питаш мен

Град
    София
    Аз съм единствено дете и мога да кажа,че ми е много добре.Просто мисля,че ако имам брат или сестра ще се караме и то доста , защото съм си свикнала самичка,пък и не мога да търпя някой да ми се мотае из стаята. Иначе не мисля,че ако имах брат или сестра,нашите щяха ме обичат по-малко или пък да не ми обръщат толкова внимание и т.н.Все пак сме им деца и предполагам ни обичат по 1 и същи начин.

Еми като си сам..родителите дават сичко и ицяло на детето си..позволяват му всикчо и то става някво разглезено..и получава винаги това коеотиска..аз съм с брат и така ми е по добре..верно е че се караме и какволи не..но сими е компанийка

Аз имам по голям брат хубаво е да имаш по голям брат но не и когато почнем да се караме

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    по голяма сестра имам....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз нямам братя и сестри, но винаги съм искала да имам..И в двата случая има предимства и недостатъци..Когато си единствено дете цялото внимание е за теб и т.н, но аз предпочитам да имам брат или сестра.Е, това е положението. Пък и кой каквото няма иска... :P
    To be yourself is all that you can do...

Re: Единствено дете или не?

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    За мен е по-добре да имаш сестра или брат...В момента никой не го оценява,защото те са по-малки или по-големи и търсят само как да ни закачат..Но като пораснем ще осъзнаем,че брата/сестрата е ценно нещо...Ще има на кого да споделиш,кой да ти помогне такива неща....А да си сам е тъпо(според мен)...Обожавам брат си и това че е той е прост ме кара да се смея всеки ден,но ще по умнее и ще разбере че ще сме ценни един на друг...Това важи за всички...
    opr i az sym na tova mnenie br br

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си