.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130
    Голям фен Аватара на Vincitore
    az imam po-malka sestra!! naistina mnogo me drazni ponqkoga i ne moga da q ponasqm ama kfo da se pravi... kakto kazaxa sled vreme kato i tq porasne a i kato az stana po-golqma 6te si pomagame! ima si i minusite koito sa 4e naistina vinagi po-malkoto dete ne e vinovno i e angel4eto i si4ki pove4e obi4at nego a po-golqmoto e vinovno za si4ko..ama ko da se pravi... a ina4e za decata koito nqmat bratq i sestri i az sum go zabelqzala 4e sa dosta.. stisnati i razligaveni za6toto kakvoto poiskat vednaga im se kupuva... ta taka ... i kakto nqkoi kaza seki iska tova koeto nqma

Град
    Белград/София
    Не мога да се сетя за нито едно предимство да си единствено дете. Имам сестра на 17 (по-голяма от мен с 2 години), преди няколко дни ни се роди братче - изобщо според мен колкото повече деца има едно семейство, толкова по-добре .

аз имам 9 години по - голям брат..това е огромно предимство..грижи се за теб..готов е винаги да ти помогне ако може..винаги хубаво да си споделиш нещо тайничко с него..а и понякога ме защитава от майка ми абе чудесно е..не може да се опише..винаги съм била благодарна че е той до мене..и си го обичам много :P

Не съм самичка.Имам си братче,което адски адски много обичам,ама понякога не мога да го издържам.И майка ми му позволява повече работи (доста странно,все пак е по малък от мен с близо 5 години,ама все тая .. ) Почти винаги той като направи нещо вината е в каката..Гадно е,но все си мисля,че ако бях самичко дете щеше да ми е скучно.Сега братчето ми като замина една седмица на вилата,колкото и да ми беше кеф,вечер ми ставаше много жал,щото нямаше с кой да се биеме и тормозиме

Иначе си умирам брат ми да беше по-голям от мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си