.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Цикъла

Град
    Do mr0b1 :PpP~

Цикъла

Абе Интересува ме при момичетата във възраст м/у 14-16 години какво е нормалното разминаване на цикъла ? до колко дни е нормално
    т.1.от правилата!
    модерирано от devil_girls_
    тиХо Ся

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    em vij sq,pri sqko momi4e e razli4no,i moje da svur6i dori na 3-tiq den ili 4ak na 7-q,taka 4e pri si4ki e razli4no
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Да...Стефито е права..Всяко момиче се развива по различен начин и цикъла му е различен..Ако имаш сериозни съмнения върви на гинеколог...Спокойно...Норма лно е...
    London Tipton

Град
    Пловдив
    от 14 годишна имам цикъл ,който досега никога не ми е бил редовен сега съм на 16 (почти 17) последните 3 пъти ми идва секи месец и ми трае от 5 до 7 дена при всяко момиче е различно

Би трябвало да ти е редовен, ако сега ти е дошло и имаш пропуски, трябва да идеш на лекар,много често се случва да имаш хормонален дисбаланс, който се регулира много лесно, но трябва да се мине през консултация при специалист

моя си е по 1 седмица винаги и го имам от 2 години и половина.идва ми почти по едно и също време...най-много да има разминаване 1-2-3 дена...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На мен някой ми се разминава с по около 2 месеца....Друг път пък ми е идвала 2 пъти в един месец...Трае ми 5-6 дена...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

може и 2-3 месеца да ти пропусне цикъла На мен например ие ся ме беше пропуснало 2 месеца

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Patetu
    Би трябвало да ти е редовен, ако сега ти е дошло и имаш пропуски, трябва да идеш на лекар,много често се случва да имаш хормонален дисбаланс, който се регулира много лесно, но трябва да се мине през консултация при специалист
    ходила съм много пъти на генеколог .. казват че е нормално и нищо повече

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от Patetu
    ходила съм много пъти на генеколог .. казват че е нормално и нищо повече
    Да, при мен е почти по същия начин само, че отивам при личната за направление, казвам и проблема си-че ми закъснява и тя ми казва, че е нормално

При всяко момиче е различно. При някои си е нормализиран от началото, при други може да прескочи месец, два и повече. На една приятелка и беше прескочило 6 месеца. Така че не се притеснявай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    При всяко момиче е различно. При някои си е нормализиран от началото, при други може да прескочи месец, два и повече. На една приятелка и беше прескочило 6 месеца. Така че не се притеснявай.
    6 месеца тя не е добре да чака толковамнго-айде 3-4 месеца-да ама тва са си 6 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си