.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво е мнението ви за Remington?

ЗДР! Какво е мнението ви за тази марка? Защото тези дни си харесах една преса пише , че е професионална има нз колко покрития.. абе мн ми хареса, но за пръв път чувам марката... надявам се вие да ми кажете нещо добро за нея

Re: Какво е мнението ви за Remington?

ne sym polzvala ni6to s tazi marka i vse pak ..
    http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...a=lr%3Dlang_bg

Град
    Dreamland Varna
    Мога да ти кажа, че Ремингтон са едни от най-добрите! Няма да сгрешиш ако си купиш преса на тая марка
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

moqta presa e takava! mnogo dobre izpravq remington e edna ot nai-xubavite marki

1 pritelka ima takava i e adski dovolna tai 4e davai!!!!

мерси за инфото. питам защото една съученичка ми каза да съм си купела професионална от някои магазин само за фризиорски принадлежности и да не съм си купувала от техномаркет. ама на пресата си пишеше, че е професионална. тъй че незнам. вие какво мислите? от техномаркет ли да я купя? [/u]

Град
    Dreamland Varna
    Еми да, навсякъде ги продават Ремингтон, тъй че няма значение от къде ще си я купиш, все същата работа ще върши
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

мерси много

И аз имам такава преса от доста време с 2 покрития и съм много доволна,изправя перфектно,в това отношение е специализирана.Съветвам те да не си вземаш комбинирана,т.е. за изправяне и начупване,защото тези допълнения са за сметка на изправянето.Може и да греша,но това ми казаха в магазина.Моята си я купих от Техномаркет и не съм имала проблеми.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Tova sa si nai-dobrite

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    мерси за инфото. питам защото една съученичка ми каза да съм си купела професионална от някои магазин само за фризиорски принадлежности и да не съм си купувала от техномаркет. ама на пресата си пишеше, че е професионална. тъй че незнам. вие какво мислите? от техномаркет ли да я купя? [/u]
    Не,не я купувай от Технополис в никакъв случай!Аз съм се зарекла вече нищо да не си взимам от там...много хора са недоволни...на мен ми дадоха използвана мп4ка...и не само на мен..

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    Не,не я купувай от Технополис в никакъв случай!Аз съм се зарекла вече нищо да не си взимам от там...много хора са недоволни...на мен ми дадоха използвана мп4ка...и не само на мен..
    Използвана Mp4-ка? Откъде разбра, че е била използвана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си