- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е мнението ви за Remington?
ne sym polzvala ni6to s tazi marka i vse pak ..
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...a=lr%3Dlang_bg
Мога да ти кажа, че Ремингтон са едни от най-добрите! Няма да сгрешиш ако си купиш преса на тая марка![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
moqta presa e takava! mnogo dobre izpravqremington e edna ot nai-xubavite marki
1 pritelka ima takava i e adski dovolna tai 4e davai!!!!![]()
Еми да, навсякъде ги продават Ремингтон, тъй че няма значение от къде ще си я купиш, все същата работа ще върши![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И аз имам такава преса от доста време с 2 покрития и съм много доволна,изправя перфектно,в това отношение е специализирана.Съветвам те да не си вземаш комбинирана,т.е. за изправяне и начупване,защото тези допълнения са за сметка на изправянето.Може и да греша,но това ми казаха в магазина.Моята си я купих от Техномаркет и не съм имала проблеми.
Tova sa si nai-dobrite
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Не,не я купувай от Технополис в никакъв случай!Аз съм се зарекла вече нищо да не си взимам от там...много хора са недоволни...на мен ми дадоха използвана мп4ка...и не само на мен..Първоначално написано от lip-gloss
Използвана Mp4-ка?Първоначално написано от Under_my_skin
Откъде разбра, че е била използвана?
![]()