Ne sum mislel 4e moga da obi4am tolkvoa silno !! Ne sum takuv koito obi4a momi4etata i bi dal vsi4ko za da bude s tova momi4e!! Ot mesec nqkude se zaigravam s edno momi4e no ve4e iam mn silni 4uvstva kum neq i q obi4am mnogo i tq mi kazva6e 4e me obi4a nqma kak da sme zaedno za6toto tq e ot drug grad. No tova ne e nai vajnoto kato se obi4am 6te namerim na4in da budem zaedno.. Tq vinagi si tursi pri4ina da se karame i da se razpravqme bil sum jenkar i kvo li o6te ne sum q obi4al mislel sum samo za drugi momi4eta i kakvo li o6te ne !! Predi nqkolko dni tq be6e na rojden den i razbrah 4e se celuvala s nqkakvo mom4e .. Az otna4alo neznaeh znaeh 4e e stanalo ne6to no tq mi se kulne6e 4e ni6to ne e pravila i 4e mnogo me obi4a i kvo li o6te ne sled 1 den mi kaza 4e se e celuvala s edno mom4e .. no tova ni6to ne zna4elo. Da no za men zna4i adski mnogo i q obi4am mnogo kazah i 4e nemoga da i prosta tova i 4e e po dobre za dvamata da sprem do tuk.. Predi malko i zvunnah i iskah da pogovora s neq tq mi vika sega nemoga zaeta sum kvo li ne ne mi pi6e ne si diga telefona ... za6to go pravi vsi4ko tova nemoga da razbera az az li sum napravil ne6to?? Molq vi kajete mi za6toto se poburkvam

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!