Ще прощаваш, но да си била 1 месец с момче и да говориш, че вече го обичаш, при това и много го обичаш, ами нямам думи.
"Все още обичам бившия", сякаш всяко ново гадже трябва да го обичаш, като че ли любовта е чувство което идва от днес за утре. И всъщност на колко си, интересно ми е, щом смяташ, че вече си изпитала именно това сложно усещане на дълбока привързаност и обич към другия? Не говорим, че го мислиш само месец, след като си била с някого си и практически да изпиташ такава дълбока любов към него е (почти) невъзможна, защото това идва с течение на времето.
По мое мнение, щом връзката ви не е издържала повече от месец, независимо поради какви причини, не мисля, че трябва толкова да влагаш нещо в нея. Струва ми се, че си на не повече от 15 (извинявай, ако греша), а това е наистина рано да говориш така глобално за любовните проблеми, животът е пред теб, момчета колкото щеш...
Надявам се да няма такива, които ще ме съдят прекалено много за поста, наистина може да съм била отчасти много директна и леко груба на места, ама си го казвам така, както е, а и преди малко станах от сън и засега всичко ми е криво...