- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
еми аз ползвам хининова вода от има няма месец...косата ми,която расте супер бавно,сега е пораснала с около 4-5 санта...по-точно бретона де,щото трябваше долните пластове да ги поокълцам...и самия косъм е по-здрав.не вярвах,че ще има ефект...ще продължа да я ползвам...
zdrastiZna4i az sam polzvala hininova voda zashtoto imah nujda mn barzo da mi porasne kosata i ia p[olzvah nared s Trivitaminola.Friziorkata mi kaza oba4e sledvashtia pat kato otidoh pri neya 4e ne e hubavo da se polzva dalgo vreme nai mn edin mesec zashtotro mn izsushavala kosata i mi kaza 4e kosata mi izglejdala dosta suha i tova nai veroiatno e ot hininovata voda.
На моята хининова вода пък пише да се правят фрикции от корените към края на косатаМай скоро няма да получим категоричен отговор на въпроса - Как и колко често се използва хининовата вода?
Е аз лично си я ползвам така:
Преди къпане си слагам малко в раката и си я слагам като масажирам корените(така и самия косъм се увлажнява).Като изсъхне влизам в банята.После на влажна коса с памуче си я втривам в корените,но мисля скоро да я прелея в шишенце от парфюм и да се пръскам за по лесно
![]()
На опаковката пише, че се ползва след баня като се втрива в корените.Имам познати, които си слагат и сутрин и вечер.
В моята съм сложила и лимон за блясък, но я слагам вечерта преди да се изкъпя (като се къпя сутрин). Ако не излизам отново си слагам. Трябва да съм вкъщи и по цял ден като изсъхне слагам.Сложила съм я в спрей-шишенце, понеже е по-лесно.
Каквото и да казват, че изсушавала на мен ми омазнява косата.
Сега ползвам на Кокона, но съм ползвала и тази на Милва. И от двете съм доволна.![]()
при мен нито омазнява,нито изсушава,дори по-бавно се омазнява...
Аз си използвам хининова вода ... след баня и ако се сетя и сутрин малко!!!! при положение, че моята коса расте сравнително бързо .. очаквам до лятото да получа ефекта "УАУ"![]()
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
s pamu4e li si slagate hininovata voda
P.P. dnes si kupih-na ADDA ,zashtoto samo takava imashe v aptekata- dano da ima efekt![]()
И аз току-що си купих на АДДА в аптеката само такава беше останала...и сиг . и аз ще си я пресипя в шишенце от парфюм ....и след измиване ще я впръсквам в корените![]()
Аз си имам и шампоан и вода ... Шампоана е на милва водата е на kasy и водата си я слагам след баня .. защото само тогава се сещам![]()
ako nqmam shishence v koeto da ia presipq s kakvo da ia slagham s pamu4e ???
Ако това беше за моя пост нито едно от трите.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
С тази на Милва всичко е наред, а със сегашната ми се омазнява.![]()
дНес сИ кУпиХ хИниНоВа вОда нА Mishel сАмо таКаВа нАмеРихнЯкоЙ пОлзВаЛ лИ е таКаВа?
Ползвала съм на Кокона и на Адда... Струва ми се, че втората има по- голям ефект... Ениуей, сега съм с Милва, ще видим кво ще стане![]()
моята е на милва .. днес си я купих .. беше 1.70:Д наистина няма никакъв мирис .. ии ще видя до другия месец какъв ще е резултатът
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:5,s:0
ето такава е
...
По отношение на Милва днес си я взех и ще видя след време дали ще има ефект :![]()
Изчетох и останалите мнения и се забелязва че едни са доволни други не! Нещо напълно нормално по простата причина че за всеки "скалп" си има определени продукти който действат!
Всичко е до опита опитайте и ще разберете :Успех на всички!
П.П. четох по на горе коментар че Милва-та няма аромат ... моята има лек аромат но супер лек на рози :P
Причината е,че не струва.. то за 1 и нещо..Първоначално написано от nejnaDROGA
• Обичай,за да те обичат! •
Не е скъпа, ползвала съм я. Пише, че е за по-бърз растеж на косъма, но не забелязах да ми расте по-бързо косата от нея. Всяка коса е различна, пробвай - може пък, при теб да стане![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Четох някъде че от хининовата вода косата се омазнявала.... та въпросът ми е вярно ли е ?
Иначе и аз днес си купих и от утре почвам![]()
пп. това е шишенцето от парфум е мн добра идея и аз ще пробвам :P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Явно не при всеки при изпозлването на хининова вода се омазнява косата. Аз като си слагам ми я омазняваше и престанах да я използвам.Първоначално написано от suNnykaty96
От вчера ползвам хининова вода и искам да попитам на мокра коса ли се нанася и колко често?А относно хининовия шампоан само с него ли трябва да се мие косата или може преди това с друг?Добре ли е за косата да се ползват и двата продукта едновременно(хининова вода и хининов шампоан)?))
И шампоана и водата използвам и съм много доволна![]()
че ти като влезеш в банята колко пъти си миеш косата ?
Нс шампоана мисля че пишеше да се нанася два пъти (т.е 2 пъти да си измиеш косата ) но аз я мия само веднъж . и да на мокра коса се слага и не дей да я сушишКолко често - .. ами аз след всяко миене на косата си слагах хининова вода
И си ги ползвам все още и двата продукта .