- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
Благодаря за отговора!!![]()
![]()
Аз преди 2-3г. като си имах повечко коса...
Използваш хининова вода, някаква маска за коса и още 2-3 неща...
и бях доволен... - а от хининовата вода ти става супер мека косата..
и аз тва където си го бях взел също така доста хубаво миришеше..![]()
Азис - Хоп [music]
kupih si dnes hininova voda na Milva.. vpechatlih se ot komentarite i izvodite.. dano mi pomogne i na men..kosata mi e dulga,no ne mnogo iskam da mi e pone do krusta.. da vidim dali shte ima efekt pri men..inache cenata na tazi -->> http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwBQ&dur=552 cenata na tazi e 1,80 lv. a na drugata http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwBg&dur=137 1,40.. rozova e vodata.
Аз използвам хининова вода на Milva, след всяко измиване на косата. При мен има ефект, но се иска постоянство.![]()
Значи при мене се получи следното - постиргах си косата в началото на лятото много - тя беше до лактите и я постригах щото формата не ми харесваше, на дължина малко под рамената, и какво стана... Почнах аз с Хининовата вода - на всяко къпане. Така до края на лятото косата ми порастна пак до лактите... После цъфна, аз я отрязах малко, 3 пръста. И сега не ще да расте. Затова ще почна всеки ден. Ама наистина ли изсушава косата? Щото аз този ефект го търся...
e ddobre ama taq voda za kakvo e ?-rastej na kosata kato dyljina ili za sgystqvane?
Ползвам хининова вода и шампоан на Milva + маска за коса със стимулант за коса на Икаров, алкохол (водка или подобен) и мед. Много съм доволна за 1 месец косата ми стана много по-мека и започна да расте много. Когато не си правя маската косата ми се омазнява за 3-4 дни, докато с маската мога сигурно и седмица да изкарам но не съм пробвала. Хининовата вода подпомага растежа, сгъстява косата и я прави прекрасна на допир. От както съм започнала с всичките тези неща (вече месец) не съм използвала сешоар, преса или каквото и да било което уврежда косата. Препоръчвам ви да направите като мен. Може също за феновете на Тривитаминола да се редуват 1 месец Тривитаминол, 1 месец стимулант на Икаров и след това 1 месец почивка. Хининовата вода си е пръскам когато се сетя, но внимавам да не пропускам и ден.
^^^
+1
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз използвам хининова вода Milva от 2 месеца най-много. При мен помага донякъде и не ми омазнява косата, явно при всеки е различно.![]()
Аз я ползвам от 2-3 седмици някъде, но не всеки ден, а само след баня. Използвам и хининов шампоан, пак на Милва.
За сега ефект не съм видяла, освен това, че шампоана ми прави косата мекичка.