- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
Ползвате ли или ползвали ли сте и доволни ли сте от нея.![]()
Ае по-добре си купи хининов шампоан, мани я тая вода![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ползвам да... вече 4ти месец.Всяка вечер слагам в коренуите на косата.Ползвам на АДДА.и според мен има ефект..не мога да кажа категорично тъй като се гледам вскеи ден в огледлаото и не мога да го забележа,но като отидох на фризиор преди 2седмици, фризиорката ми каза "уау.. ти май сериозно пускаш косата.невероятно мнго е порастнала".Е,явно наиситна хининовата вода помага..
а тази хининова вода за растеж ли е?колко пара?
az sym mnogo dovolna! polzvam q ot okolo mesec, po 2-3 pyti v sedmica si slagam i efekt opredeleno ima(pone 3 prysta,ako ne i pove4e) moqta e na Milva, 200ml, 95st. izhabila sym okolo 1/3 taka 4e grubo kazano 200ml mi stigat za 3 meseca. nqma cvqt, nqma miris, ne vredi.. opitai![]()
и аз търсих на милва но нямаше и си взех на Kasy 120 мл. 70 стотинки всеки ден се слага в корените и масажираш. Пловдивска фирма е но много ми се иска на Милва да си взема и не мога да я открия![]()
moga da kupq desetina 6i6enca, da si dadete adresite i da vi pra6tam po ekont ili speedy na milvaПървоначално написано от beautiful_f
nqma da vi izleze mnogo po-skypo... kym 1,50 nqkyde... 6te e zabavno,xoixixi obi4am da pra6tam razni ne6ta
![]()
(kato cqlo se ligavq,no pyk ako mnogo iskate.. np)
и моита е на милва,но си я слагам само след миене,едно от момичетата пише че си я слага всяка вечер ама на суха коса ли>?може би има ефект но трябва търпение,поне не вреди.А за шампоана нз дали е по-добър,не съм ползвала.
И аз ползвам тази на АДДА, но слагам само след измиване..
Брей.. Може и аз да почна всеки ден да си слагам.![]()
Искам да ви попитам как точно се използва хининовата водаЗащото мисля до края на седмицата да си взема. И дали ефекта ще е по-добър, ако използвам първо хининов шампоан и след като си измия косата да си слагам хининова вода?
![]()
dan4ety nz kakav 6te e efekta no vse pak po dobre gi reduvai pone az taka mislq![]()
Мисля,че няма проблем да изпозлваш и шампоан и хининова вода.Някои казват да се втрива в корените на косата след миене, други всеки ден.. аз лично съм си я сложила в шишенце от парфюмче и я пръскам в корените всяка вечер.По-удобно ми е. Бтв като си купиш хининов шампоан пиши на коя фирма е че не съм виждала до сега..Първоначално написано от dan4ety
На мен ми казаха , че всеки ден се слага на леко влажна коса и аз така права , но може и на суха кой както иска . Казаха че имало много голям ефект аз искам много дълга коса и сега опитвам. А puppy щом обича да праща неща може да си пращаме картички![]()
От време на време позлвам хининова вода. Не мога да забележа дали косата миразсте по-бързо от нея, но определено заздравява косъма. Честата и употреба предизвиква изсушаване на косата. Най-добре за мен е д асе позлва след измоване на косата.
МерсиПървоначално написано от Kisses{P}
Като си взема (ако намеря някъде, защото бях чела, че имало
) ще ти кажа.
И пак мерси за отговора
![]()
Колко $ е, какво пише на него, как се използва? Ако можеш кажи тнкс предварително![]()
1,60. Шампоан Хинин Милва.
С повишено съдържание на хинин.употреба: Двукратно се нанася върху косата и обилно се изплаква.След измиване препоръчваме употребата на подходящ балсам за по-добър ефект.
НЕ съм го изпозлвала още, някакъв бледо розов е на цвят. мирис по1ти не се долавя.НО предполагам трябва да е хубав, тъй като аз позлвам катранен шампоан пак на милва и съм доволна.. пък ще видиме
Майка ми каза че едно време хининовата вода е била розова. Може да има нещо общо дано да е хубав ще си взема стига да намера на милва![]()
Mомичета, аз сега си взех хининова вода. Реших и аз да пробвамПървоначално написано от beautiful_f
Моята е розова .. нз вашата каква е
![]()
Марката й е Панацея. Надявам се да остана доволна от нея.
То пише, че се употребява след къпане. Трябвамо да се напръска и после да се масажира кожата на главата известно време. Обаче как като няма помпичкаНякои бяха споменали с памуче да се нанесе.. Това ли е правилният начин
Ух, чесно казано нз точно как ще се оправям с тая вода, но ще се оправя де
Не разбрах и колко често може да се използва
сега ще прочета цялата тема :P
Сега след като прочетох всичко се появи въпросАКо може да ми отговорите. Значи, хининовата вода само в корените ли се нанася или и по дължината на косъма
Може въпроса ми да е глупав, но все пак...
![]()
а този хининов шампоан на Милва хубав ли е в смисъл изсушава ли косата понеже аз така чух![]()
От фризьорката си знам, че хининовата вода се нанася само в корените, защото изсушава косъма, ако се нанесе по цялата му дължина.Сега след като прочетох всичко се появи въпрос АКо може да ми отговорите. Значи, хининовата вода само в корените ли се нанася или и по дължината на косъма Може въпроса ми да е глупав, но все пак...