- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да правя?
Проблема ми е следния:в началото на тази година дойдоха в нашето даскало доста турци-малки, големи, всякакви. Нашият клас е слят със 8 клас.Аз съм 6 клас. Една от 8 клас от тия турци ми стана приятелка, ама после се оказа, че е говорила лъжи за мене и тем подобни мръсотии м правеше. Добре този период мина. При 8 клас караме и Физическото във физкултурния салон, а в 8 клас има още няколко човека, които обичат да се пресмиват и ще имам проблеми. Много ме е срам, че трябва да скачаме на коза, а аз не знам как..
.Те ще ми се смеят ако нещо не се получи.. Моля ви кажете ми как да се справя с този срам. И още нещо: преди харесвах едно момче, което е от тяхната компания (на гадните), и аз бях от неговата компания преди да се скараме. И тъкмо работата ми се беше "опекла" с него, ама като тая от 8 клас ме скара с компанията ми-и всичко се развали. Как да отмъстя на тая гаднярка за всичко, което ми причини? Как да преодолея срама от скачането на коза във физкултурния?
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
Vij mili4ka mislq 4e vsi4ki sme izpitvali nqkuv takuv sram ama kato go naprai6 i posle vijda6 4e ne e bilo izob6to sramno taka 4e ne se stqgai ... a ako tva mom4e ne si e stanalo s tebe samo 6toto si se skarala s kompaniqta mu zna4i nqma nqkakvi mn silni 4uvstva kum teb i ti izon6to ne trqbva da mu se podmazva6 prosto budi sebe si a na onaq ne i obru6tai gram vnimanie i 6e vidi6 kak 6e se iznervi ... aide uspeh4eta![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Мерси много за помощтаПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
Отмъщението не е решение! Възмездието само ще дойде.Не прави мръсно на това момиче защото по този начин явно още повече се забъркваш с онези гадняри!Относно прескачането на коза-и да ти се смеят се прави на ни чула ни видяла! Накажи глупака с мълчание.Успех и лека вечер!![]()
Абе спокойно! Да не ти пука чак толкова много, че щели да ти се присмиват!
Просто им покажи, че не те интересува особено какво мислят и говорят за теб, защото те виждат, че на теб ти е гадно и затова го правят![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Много благодаря на всички, които ми помогнаха...Приятна вечер на всички.