.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 160

One Tree hill или O.C.

Koi serial pove4e vi haresva one tree hill ili O.C?

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    оооооо OTH е много по готин поне според мен и мн мн мн си ме кефи с нетърпение чакам януари месец

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    OTH...!!!!!!!
    Много ме е яд, че за Райън (от о.с.) не избраха Чад, ми тоя...уффф забрайх му името...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Много ясно,че One Tree Hill.Това е жестоко сериалче

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз лично избирам Квартала на богатите поради простата причина че не съм гледал One Tree Hill.Освен това самият сюжет на Квартала на богатите ми допада много.Главния замисъл според мен е да се представи живота на тййнейджърите в Ориндж Каунти.Верно е че в трети сезон настава обърквация относно извънбрачното дете на Кейлъп но като цяло считам филма за свестен.Лек ден!

[quote="HePeAJIeH"]Аз лично избирам Квартала на богатите поради простата причина че не съм гледал One Tree Hill.[quote]
    Me 2

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не гледам нито единия, нито другия сериал редовно( по простата причина, че не гледам телевизия въобще), но съм гледала откъслечлени епизоди и One Tree Hill ми харесва повече. В него има смисъл, докато в Квартала на Глупаците не намирам такъв. Тъпо ми е.. някво всички са богати и не би трябвало да имат проблеми, но не те ще се забъркат с наркотици или там квото беше... ( Миша май ходеше с некво наркоманче...) или пък стават свидетели на убийства, напиват се... абе пълни глупости... В ОТН се засягат теми от живота, който са характерни за повечето тийейджъри. Там не всички са префърцунени надувковци, а просто нормални хора (хм, с изключение може би на София Буш - Брук [ей, колко добре съм запозната с имената :P ] ) и имат нормални проблеми !!!

Град
    Pink Paradise
    Определено ОТН. "Кварталът на богатите" не ми харесва изобщо... Някак си ми е прекалено блудкав. Не че ОТН не е, но някак като сюжет ми се струва нестандартен.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Strelbishte, Sofiq

m

Много ясно че ОТH кърти повече ! Тоя О.С. не съм го гледал и няма въобще да го гледам. За кфо ми е да гледам некфи богаташчета как живеят ? Не е интересно това.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Az predpo4itam razmisli i strasti s Vu4kov :P
    Si4ko drugo e boza
    Kfi sa tiq ligav6tini OTH OC lainaaaaaaaaaa

I sa seriozno nito edno ot dvete ne gledam moje bi sa hubavi ma prosto neam vreme za bozi4ki xaresvam po napregnati psixarski da misli6 e ne nqkfi drami4ki a tq me napusna i tn
    Moe da sa hubavi ma ne sum gi gledala

Re: One Tree hill или O.C.

OC mn qsno

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ОТН е просто страхотен сериал, докато ОС е пълна боза, дори самите актьори не изявяват желание да участват в него. В ОС всичко се повтаря, действията са монотонни, пък и самите актьори са ми противни..
    You are broken, I can fix you...

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от angel4e_f3
    One Tree Hill!!!
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

na4i kaam O.C poradi tova 4e ne sam gledala One Tree Hill i plus tva O.C e mn qky serial4e mn ma kefi \/
    He cЪм бEзMOзЪчHa kYkлA Ha kOHцИ,He Me глEдAЙ TaKa yMHo, щE Tи пOkAжA kAkBo E дA жиBeEш бEзYMHo...S-KLaSa CЪм kOпeЛe He cE cЪMHЯBaЙ,Ha HЯkOЯ дPyгA cE HaдЯBaЙ!!!

na4i kaam O.C poradi tova 4e ne sam gledala One Tree Hill i plus tva O.C e mn qky serial4e mn ma kefi \/
    He cЪм бEзMOзЪчHa kYkлA Ha kOHцИ,He Me глEдAЙ TaKa yMHo, щE Tи пOkAжA kAkBo E дA жиBeEш бEзYMHo...S-KLaSa CЪм kOпeЛe He cE cЪMHЯBaЙ,Ha HЯkOЯ дPyгA cE HaдЯBaЙ!!!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    OC

ОТН Е полудех хора по този сериал
    В лудоста си се довършвам! И плача и се смея! И границите на логичното започвам да преминавам !. . .

Цитирай Първоначално написано от mims_duncan
    ОТН Е полудех хора по този сериал
    И АААААААЗЗ!
    Обаче и О.С. не е лошо филмче. Вярно, че О.Т.Н. е по-добър, ама О.С също има замисъл. Можеби ние, дето не сме богаташчета не можем да разберем техните проблеми..и за това така реагираме...Но според мен има замисъл във филма!
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

И двата...
    ОТН е наистина страхотен сериал,историята му много ми допада,актьорите са много добре подбрани/освен тоя лигльо Чад/,музиката е невероятна,а и все пак е със София Буш-една актриса,която истински харесвам.В цялото филмче има както мн драма,сълзи,така и доста хумор!Определено е доста завладяващо и с нетърпение очаквам сезон 5,за да се разбере развръзката!
    ОС-повечето го обвиняват,че е блудкав,лигав,нямащ замисъл,но аз го харесвам за това,че сериала разказваше за живота на богатите,за техните проблеми,показваше ни,че не сме по-различни от тях.Повечето не се возят в лимузини или са на коктейли всяка нощ,но и богати и хора с по-малки възможности обичат,страдат,плачат и се смеят!
    И нещо,с което винаги ще харесвам ОС е коледното настроението,с което ме зареждаше!В този сериал обръщаха повече внимание на празниците и на семейството!

oth щото нейтън и чад са сто пъи по яки от раян и сет

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    One Three Hill

БебЕтатаа мииии

One Tree Hill
    следя го откакто излезе..
    и е мноо по-добре от О.С.
    Докато има слънце на небето,
    докато има beat в сърцето.

Град
    ПрИ ДяВоЛиТе Да Го СкаЖеМ
    O.C. \/ Рейчъл Билсън
    Прочетох за вредата от пушенето и спрях да пуша. Прочетох за вредата от алкохола и спрях да пия. Прочетох за вредата от секса и спрях да чета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си