.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: История

История

Какво е историческото значение на Юстиняновото законодателство?
    Хора плс helppp-отговор на исторически въпрос.Аз нищо не мога да измисля
    ИмАХ СъРцЕ – СеГа тО Е ТвОе ИмАх мИсЛи нО Ти гИ ПрЕвЗе иМаХ СВоБоДа нО тИ Ми Я ОтНе жиВяХ В СвЯт нА МеЧтИ нО СеГа мОЯт сВяТ и мОяТа мЕчТа Си ти ...
    {}{}{}

Град
    ... Some happy place ...

:)

polzvai google weeeee
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

ми и там нищо не намирам.Между другото почнах сама да си го пиша ама нещто не стаба мн хубаво.Ако намерите или знаете нещо пишете.Мн ще съм ви благодарна!
    ИмАХ СъРцЕ – СеГа тО Е ТвОе ИмАх мИсЛи нО Ти гИ ПрЕвЗе иМаХ СВоБоДа нО тИ Ми Я ОтНе жиВяХ В СвЯт нА МеЧтИ нО СеГа мОЯт сВяТ и мОяТа мЕчТа Си ти ...
    {}{}{}

Град
    Dreamland Varna
    Само това намерих, устройва ли те?

Юстиниановото законодателство чрез две известни новели от 543 и 548 обобщили историческото развитие на наследяването по закон и всъщност положило основите на интестантното наследяване във всички модерни частноправнии системи.

Има и още, ама се говори за наследството и някви други глупости...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

еиии много ти благодаря.Ми то попринцип трябва да е 1 страничка малък формат,но и това ми е от полза.Мерсиии
    {}{}{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си