Какво е историческото значение на Юстиняновото законодателство?
Хора плс helppp-отговор на исторически въпрос.Аз нищо не мога да измисля![]()
ИмАХ СъРцЕ – СеГа тО Е ТвОе ИмАх мИсЛи нО Ти гИ ПрЕвЗе иМаХ СВоБоДа нО тИ Ми Я ОтНе жиВяХ В СвЯт нА МеЧтИ нО СеГа мОЯт сВяТ и мОяТа мЕчТа Си ти ...
{}{}{}
polzvai google weeeee![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ми и там нищо не намирам.Между другото почнах сама да си го пиша ама нещто не стаба мн хубаво.Ако намерите или знаете нещо пишете.Мн ще съм ви благодарна!
ИмАХ СъРцЕ – СеГа тО Е ТвОе ИмАх мИсЛи нО Ти гИ ПрЕвЗе иМаХ СВоБоДа нО тИ Ми Я ОтНе жиВяХ В СвЯт нА МеЧтИ нО СеГа мОЯт сВяТ и мОяТа мЕчТа Си ти ...
{}{}{}
Само това намерих, устройва ли те?![]()
Юстиниановото законодателство чрез две известни новели от 543 и 548 обобщили историческото развитие на наследяването по закон и всъщност положило основите на интестантното наследяване във всички модерни частноправнии системи.
Има и още, ама се говори за наследството и някви други глупости...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
еиии много ти благодаря.Ми то попринцип трябва да е 1 страничка малък формат,но и това ми е от полза.Мерсиии
{}{}{}