.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

какво да направя ... ??

Здравейте ...
    Значи проблема е следния ...
    с момичето в което съм лудо влюбен много яко се бяхме скарали ...
    за това бях аз виновен ... нараних и чувствата много ....
    направих това клипе за нея ...
    http://www.zazz.bg/play:36923748
    със 300 зора се оправихме ... а пробелма е ,че осещям някаква промяна ...
    във нея ... във начин по които говори с мен.. във анчина по който се даржи с мен ... някакви идеи какво може да е станало ???

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нормално е.Просто щом сте се скарали толкова лошо тя сега е малко по-нащрек и малко или много зе е отдалечила от теб! Това е нещо като защитна реакция от нейна страна.Да се надяваме че нещата м/у вас ще са наредят както преди! Успех и лека вечер!

мерси ... дано се наредят ,защото ... аз мн сажелявам за това което сторих .. и сега ми е мн гадно ...

Град
    Dreamland Varna
    Какво толкова си направил, че сте се скарали?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ами казах и едни неща които въобще не мислех ... и тя ми се обиди мн ...

Град
    Dreamland Varna
    Еее не е кой знае колко сериозно, на всеки се случва да има лоши моменти и да казва неща, които не мисли!
    Трябва да се опиташ да си върнеш доверието и, гледай следващия път да не направиш тази грешка отново (:
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Наранена е, какво може да е станало... Дай й време. Не си споменал какво точно е станало, но явно не е малко... Просто не може с едно "извинявай" да се оправи всичко, да се изтрие и болката, причинена от преди това. Аз също съм така, ако има нещо, което приятелят ми е направил и което ме е накарало да се чувствам зле, ако нямам разумно обяснение, трудно ми е просто после да се съвзема... Всъщност е имало само 1 такъв случай, в който да съм се чувствала по-сериозно наранена, и повчрвай, 2 седмици на извинения от негова страна ми трябваха, за да мога горе-долу да го превъзмогна, и все пак това, което почувствах тогава, още ми е в съзнанието... Нормално е сега да й е трудно да комуникира с теб, след като си й причинил болка, просто разбри, че не винаги можеш с лекота да гледаш в очите човек, който те е наранил, най-малкото се страхуваш да не се случи отново...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Еее не е кой знае колко сериозно, на всеки се случва да има лоши моменти и да казва неща, които не мисли!
    Трябва да се опиташ да си върнеш доверието и, гледай следващия път да не направиш тази грешка отново (:
    какво да направя за да си върна доверето ... В момента в главата ми е тя .. и нищо друго .. толкова много съм объркан ,че незнам ...

Мега фен Аватара на koalka
    Изчакай известно време, може би е прекалено наранена.Ако не й мине дълго време, поговори с нея, защото явно нещата ще са сериозни.

Mi qvno 4e si q zasegnal sas dumite si i qvno 4e ima 4uvstva kam teb i ti e prostila no sega sigurno se 4udi vse o6te za6to si i kazal tezi ne6ta i se 4udi dali ima pri4ina i vse pak tq sega 6te bade malko pove4e na6rek

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от SuBMix
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    какво да направя за да си върна доверето ... В момента в главата ми е тя .. и нищо друго .. толкова много съм объркан ,че незнам ...
    Ми незнам и аз, просто и показвай колко държиш на нея.
    Ако и след време (2-3 седмици примерно) продължава да се държи по-дръпнато, сигурно вече няма чувства към теб..
    Ама все пак изчакай я, щом сте били скарани толкова сериозно не очаквай веднага да е както преди

Абе на първо време можеше да направиш едно клипче БЕЗ правописни грешки. Пише се успя, не оспя, и съжалявам, вместо сажелявам...

По темата - дай й време. Не се знае колко си я обисил и наранил.

Явно е доста засегната. Известно време ще се държи така и ще престане. Може обаче да е престанала да вярва във връзката ви... тогава не можеш да направиш много.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си