.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не знам какво става...

Ot veche dosta vreme haresvam edno mimoche ... tq NE mi e gaje,no pri drugite mi 2 gajeta nqmah takova chuvstvo. Sega naistina kolkoto i stranno da vi zvuchi postoqnno mislq za neq.No haresvaneto mai veche se prevurna v lubov kum neq subota i nedelq q chakah po cql den da vlese v skaipa i chak vecherta vlizashe i si pishehme ...dali tova e naistina lubov ili si vuobrazqvam ???pls help

Хахахаха ами мисля,че просто едно увлечение.

Град
    ... Some happy place ...

:)

ami samo ti moje6 da si otg na toq vupros 6oto samo ti znae6 kvo 4uvstva6
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Може и да е любов, а може и да е просто увлечение,на този въпрос трябва ти да си отговориш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не можем да ти кажем със сигурност защото не знаем какво изпитваш точно към това момиче! Само ти можеш да си отговориш на този въпрос.По-скоро трябва да се притесняваш дали ако е любов ще бъде споделена Лека вечер!

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че си мислиш нон-стоп за нея означава, че я харесваш, но любовта далеч не е само това...Пък и щом питаш нас, значи не си сигурен, а щом не си сигурен не си влюбен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си