Zdraveite na vsi4ki
Iskam da vi popitam kakvoe spored vas sladnoto darjanie ot strana na edno mom4e sprqmo men.Mom4eto mi e biv6e gadje.Toi skasa sas men za6toto nqmal 4uvstva pone taka mi kaza, i nie se razbrah me 4e 6te si ostanem priqteli no neznam ne6to stana toi zapo4na da se darji sas men mnogo gadno zapo4na da mi kazva 4e sam grozna 4e sam glupava 4e ako si sloja malko grim da si napravq pri4eska i da se obli4am po hubavo moje i da stana,i da mu haresam,a saotvetno az ne se obli4am staromodno a si se obli4am po modata.A sega sled pove4e ot 4 meseca kakto sme skasa li toi zapo4va da mi pi6e po skaypa 4e sam bila mnogo sladka 4e iska moi snimki za da i se kefi kazva mi 4e me iska 4e 6tql da me izqde a do predi nqkolko sedmici mi govore6e kolko sam bila grozna i takiva mu dr raboti.A se 4udq i drugo ne6to toi ne e sprql da mi pi6e i da me tarsi a na drugite kazva 4e az go tarsq a tova ne e vqrno.Kogato si hvanah sega6no to mi gadje toi mi se obadi da me pita kav e tozi i za6to ne sam mu kazala zdrasti.V4era me popita da li o6te sam sas dr mom4e i az go popitah za6to pita i kakvo go interesuva i toi mi kaza 4e mnogo dori go interesuva.MOLQ VI KAJETE MI KAKVO OZNA4AVA TOVA DA LI TOI O6TE ME HARESVA ILI SAMO SE ZANASQ SAS MEN ????????? MOLQ VI KAJETE SI MNENIETO!!!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3