- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко Често Изневерявате?
Да обичаш изневярата значи да обичаш да нараняваш човека до себе си... аз не бих го направила.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
никога не бих изневерила.няма по-долно нещо от изневярата...изневяро умри!!!!![]()
Това е долно действие, когато си започнал връзка с някого, значи поемаш ангажимент, а този човек ти гласува доверие... Щом имаш връзка с него, значи си си с него, а не с някого другиго, ако толкова не те свърта на едно място, какво правиш с човека?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Изневерявам понякога, но само и единствено в мислите си. Предпочитам да напусна даденото момиче и да отида при друго, отколкото да го наранявам.![]()
Изневярата за мен е най-големия удар в любовта! Никога не бих изневерил защото никой не заслужава да страда по този начин.Лека вечер!![]()
За да съм с даден човек, значи най-малкото го харесвам и държа на него...За какво ми е да го наранявам? А ако той изневери, просто го заебавам - не е оценил какво има - Той губи![]()
na tvoito mnenie sum !!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Всяка минута, всяка секунда..
Сърцето ми, душата ми, акъла ми, разума ми.. не принадлежат на никого и на никого няма да принадлежат!
Почти никога![]()
In dreams there are no rules...
никога не съм изневерявала и никога няма да го направя.тва е много долно и отвратителен на4ин да нараниш половинката си.![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Не съм изневерявала.
Не го намирам за нещо хубаво. Така предавам едновременно 3-ма човека : мъжът на когото изневерявам, другият с който изневерявам и себе си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не изневерявам и никога не съм го правила.
Не бих го направилаПървоначално написано от rihannka
![]()
на сегашния ми приятел не съм изневерявала,но на предишни да... изневерявала съм за разнообразие защото съм била вероярно отегчена..и съм търсила яки усещания другаде,.,
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
според мене и в мислите е гадно....в смисъл,че,ако знам,че приятеля ми си мисли за други би ми било доста кофти! Но май всеки изневерява в мислите си особено при по-продължителна връзка!Първоначално написано от experiment_m
"Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
Фридрих Ницше
Как всички се изкарвате ангелчета, които никога не са и не беха изневерили хаха. Дали ако сте се скарали с гаджето, отидете на някой купон, пийнете си малко и после се появи - О БОЖЕ - пича, с яките дрехи и големи мускули и ви омае и дрън дрън и няма, както сте се скарали с гаджето си да изневерите? Аре бе!! Пълни глупости. Аз гласувах за 2-рия отговор "за отмъщение". Правил съм го.
НЕ съм изневерявала и нямам намерение да го правя. Прекалено много обичам приятеля си и не бих го наранила![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Научно доказано, е че всеки един мъж е предразположен към изневяра..... А при жените това го няма.... И това има логика..... Защото мъжа в древноста се е налагало да има много жени за да се уголемява племето тамм. А жената е тази, която ражда детото на мъжа.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Да - ако ти е през хуя за гаджето, ще се наебеш с първия срещнат. Аз бях скъсала преди 2 седмици с бившия си и като видях сегашния, дори не съм го заглеждала какъв е...ти за секс говориш...Първоначално написано от Octofunk
А изневярата за отмъщение е много глупава. Само идиот би го направил.
Възможно ли е да бъде по-красиво?