.

Виж резултатите на анкетата: Колко често изневерявате?

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Никога не съм

56 56,00%
  • Рядко се случва,за отмъщение

12 12,00%
  • Изневерявам за разнообразие

7 7,00%
  • Винаги изневерявам

4 4,00%
  • Почти никога

21 21,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Боже, изневяра за отмъщение... има доста други начини. Ако на мен се опитат да ми отмъстят така, потърпевшият ще е другият, а не аз...

Не е нещо, което смятам за честно и морално. Обичам и уважавам човека до себе си, за да му причиня такова нещо. Както аз не изневерявам и съм искрена, така очаквам същото от него.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

то без да изневеряваш е тъпо
    вечните ценности те не са ценности защото ценното е едно любовта

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    По принцип мразя изневери, защото това буквално са си курвенски номера, но ми се е случвало веднъж да изневеря и то си беше чисто и просто отмъщение.. пък и то тогава с тоя едно ходене беше ... без коментар Когато обичаш истински дори не се сещаш, че съществуват други хора около теб, колкото и банално да звучи
    >>> House Music <<<

Ъхх изневерявали са ми и съм правил нещо подобно на изневяра ноо не точно...гадно нещо е изневярата...бът шитз хепън...пък и човешкото племе е устроено така че човеки трябва да сгреши минимум веднъж за да се научи...и казвам и подчертавам ПОНЕ...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изневерявла съм...при т'ва не веднъж.. хъх..и далеч не се гордея. просто не го 'обичах' достатъчно
    но иначе не бих изневерила на момче, към което наистина съм изпитвала силни чувства.

подробности.......
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Изневярата се проявява когато искаш нещо и не го получаваш...имаш нужда от нещо и не ти е осигурено от любимия...или пък някои го правят за разнообразие...други го правят защото им е кеф да са с повече от 1 ... нали знаеш един е малко трима са много...най добрия варянт е двама...обичам моето момиче и няма причина да и изневерявам...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

***Sexapilnata***

Ами аз никога не изневерявам на половинката си,защото ще ми стане мнго гадно ,ако на мен ми изневерят.Ще е гадно!Лично мнение.

po-dobre razdqla, otkolkoto iznevqra

Несам изневерявала на приятеля си,а тои го е правил и знам какво е чувството.Немога да проумея,че можеш да изневериш на човека ,който обичаш.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Изневерявала съм, защото нещо ми е липсвало във връзката, или защото не държа на човека от себе си - не му бях вярно, и не държах и той да ми е верен. Когато обичам и получавам любов, не изневерявам.

Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Научно доказано, е че всеки един мъж е предразположен към изневяра..... А при жените това го няма.... И това има логика..... Защото мъжа в древноста се е налагало да има много жени за да се уголемява племето тамм. А жената е тази, която ражда детото на мъжа.....
    Това ми изглежда тъпо. И жените изневеряват, просто по-умело се прикриват.
    Някъде из този форум бях чела много интересно изказване на момче - нещо от рода "Какво като на мъжете им е генетично предопределено да изневеряват? И на мен ми е генетично заложено да акам в гората, но това не ми пречи да използвам тоалетната, нали?"

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Изневерявала съм, защото нещо ми е липсвало във връзката, или защото не държа на човека от себе си - не му бях вярно, и не държах и той да ми е верен. Когато обичам и получавам любов, не изневерявам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    2 пъти за 4 месеца
    Ама иначе с бебо много се обичате...................да ви имам обичта!

за мен изневярата със сигурност е лошо нещооо.....никога не бих изневерила на човека,който е до мен и държа на него истински....ако искаш да му изневериш в крайна сметка скъсай с него поне да не бъде наранен от предателство ...нз
    ИсКаМ ТеБ и нЕ МИ пУкА кОй КаКвО МиСЛи зА тФа,зА мНеНиЕтО нА нЯкОй ДрУг нЕ дАвАм ПуКнАтА пАрА...!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Изневярата за мен е най-големия удар в любовта! Никога не бих изневерил защото никой не заслужава да страда по този начин.Лека вечер!
    +6

Мразя изневярата, за мен тя е нещо много долно и подло нещо. Никога не съм изневерявала, не смятам и да го направя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от GD
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не изневерявам,защото ненавиждам изневярата.

Аз още повече мразя изневярата
    А аз още по-вече

Като виждам резултатите...повече от младежите явно са мн сериозни.Поклон..

Nikoga ne sum izneverqvala tova e adcki gadno ,kakva suvest trqa da ima6 ili po-to4no da nqma6 suvest i moral ,i skrupoli i i vuob6te .........

Повече от фен
    никога не съм изневерявала и няма да го направя...

Iznevqrata e ne6to ot koeto spored men nqma nujda! I ako si izneveril na4i si predal 4oveka do sebe si i si go naranil!

Град
    не там където ми се иска..
    никога не бих причинила такова нещо на човек, който ме обича... никога... просто е тъпо и прекалено егоистично
    love hurts, but it's worth it =)

Супер фен Аватара на rakiQ
    не съм изневерявала
    и не бих защотооо мн си обичкам приятеля ми
    а който изневерява значи му липсва нещо във връзката му
    на мен нищо не ми липсва

Град
    Sofia
    Никога не съм!

Град
    Париж
    Много се радвам,че по-голям процент от хората са гласували за ''Никога не съм'' =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си