.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем, помогнете! Гъби??

Здравейте, искам да Ви попитам за нещо, на главичката на пениса са се образували съвсем малки и бели като гъбички... мажа ги с крем-canasten... но нещо не се магат, някои имал ли е подобен проблем?? Или да даде някакъв съвет... леко се е и зачервила кожата и като чели маи боли много леко...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Vseki go ima tova neshto, ne sa gybichki, tva sa receptori
    0f kvi prosti h0ra ima....
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем, помогнете! Гъби??

Цитирай Първоначално написано от shoshonko
    Здравейте, искам да Ви попитам за нещо, на главичката на пениса са се образували съвсем малки и бели като гъбички... мажа ги с крем-canasten... но нещо не се магат, някои имал ли е подобен проблем?? Или да даде някакъв съвет... леко се е и зачервила кожата и като чели маи боли много леко...
    ВЪЗРАСТ?!

куде са локализирани по главичката и как изглеждат тези "гъбички"?

от кога ги има?

полова активност?

възможно ли е да приемаш нормалните "бели пъпчици" за гъбички, или наистина има микозни лезии - по големи(от точка)участъци заети с "гъбички", т.е сърбят, болят, миришат, отделят влага, или са по сухи, подлежащата кожа е възпалена или зачервена и т.н......

Znachi... ne znam kak da go opisha tochno kade e ... tochno v nachaloto na glavichkata- kadeto se obrazuva neshto kato rubche... leko sa belichki... mislq, che nito se ogolemqvat, nito spadat... kogato polucha erekciq, e ogolemqvat i te... efekta katocheli e vlaga... vsmisal po-vlajna e kojata... ne me surbi, leko kato bolene useshtam kogato go pipam... (vse edno sum pravil sex 4-5 pati edin sled drug...... takava e bolkata samo che suvsem leka... leko e zacherveno tam po celiq "rub" ... dano sum bil izcherpatelen i razbiraem, ako ima neshto drugo pitai shte kaja vsichko.. .i blagodarq mnogo za vnimanieto!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от shoshonko
    Znachi... ne znam kak da go opisha tochno kade e ... tochno v nachaloto na glavichkata- kadeto se obrazuva neshto kato rubche... leko sa belichki... mislq, che nito se ogolemqvat, nito spadat... kogato polucha erekciq, e ogolemqvat i te... efekta katocheli e vlaga... vsmisal po-vlajna e kojata... ne me surbi, leko kato bolene useshtam kogato go pipam... (vse edno sum pravil sex 4-5 pati edin sled drug...... takava e bolkata samo che suvsem leka... leko e zacherveno tam po celiq "rub" ... dano sum bil izcherpatelen i razbiraem, ako ima neshto drugo pitai shte kaja vsichko.. .i blagodarq mnogo za vnimanieto!!
    очевидно не питаш мен, понеже аз започвам и завършвам писанията си с важен ВЪПРОС вложен дори в подписа ми.

=> очаквай консулт от хлапетии

Опп... съжелявам... на 20 години съм, мъж... и водя активен полов живот!! а тези неща ги има каточели от 2-3 месеца вече...

помогнете де хора... защо спряхте да пишете...

Град
    Под масата
    Мисля,че това са съвсем нормални масни пъпки,които се появяват на тинейджърите по лицето. По принцип това е нещо нормално,но не знам нищо повече batkodoki би ти отговорил по-добре
    dance

Добре, благодаря за мнението... дано и batkodoki изкаже мнение ) а това не мисля, че са съвсем обикновенни, защото е леко зачервено... и обикновенно след 3-4тия път започва да ме боли а сега след 2тия път ме боли така както след 4тия преди... знам ли... batkodoki да каже

batkodokiiiii напиши нещо де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си