- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прелъстител или Прелъстен
+1 ето това е решениетоПървоначално написано от ражур
![]()
По принцип обичам да ме прелъстяват,но зависи от момчето,понякога обичам аз да прелъстявам![]()
Ами и аз както повечето обичам да ме прелъстяват,но в някои моменти предпочитам аз да съблазнявам..ей така за флирта.![]()
Az puk predpochitam da sum aktivnata chast i da prelustqvam.Super mnogo se kefq da si dokaja,che ako iskam momche moje da e moe i nqma nujda da chakam za koeto) Primer e segashniq mi priqtel kak ot 2roto vijdane i veche beshe
![]()
![]()
dam i az taka i haresvam mom4etata da sa po trudni a ne tolko elementarni za6toto e sku4no :PПървоначално написано от Steli{P}
Obicham az da sam tazi koqto se bori za obekta na jelanieto ... ina4e nqkuk mi e po-sku4no 6toto az znam kvo 6te stane - dali 6te se polu4i ili ne i dali mom4eto celiq trud na mom4eto e imal smisul![]()
Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
На речников език – Забавление!!!
ммм, и двете ги обичам - според случая![]()
понякога - да ме прелъстяват, защото ми харесва онова гъделичкащо егото чувство, че си желана....
друг път - обичам аз да прелъстявам, да нападам жертвата (разбира се, само ако на "жертвата" й е приятно ), а после да се наслаждавам на улова както аз си знам........ хиххих![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
определено да ме преластяват
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Да ме прелъстяват разбира се![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Т'ва А най-арноо!!!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()