- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моми4етата да хвърлят 1 око :P
Момичета интересно ми е какво разбирате под Sexy Дупе... Опишете го.. И важно ли е при среща с някого с когото не сте се виждали до сега? А ако е със смъкнати дънки как бихте разбрали какво е дупето му? :P
Какво значение има? Що за тъпа тема?!![]()
Собственост на Canis_Dirus
А какво общо има дупето с първата среща?
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Dobre de az otivam na sreshta, a ne da gledam zadniciMnoooogo interesna tema nqma 6to0o0o
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
яла да ти покажа sexy dupe:P
Some girls are just born winners !
Не се заглеждам в мъжки дупето. Но вече като голо е готиноОбаче за първа среща, определено- не
![]()
Na pyrva sreshta poslednoto,koeto shte mu gledam,e zadnika.Dori "paketa" zaema po-predna poziciq.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
да, няма начин да не гледаме първо това в един мъж.... а по темата, щом съм излязла на среща с някого, това означава, че тялото му (включително и дупето му) ме привлича. Но наистина това не е нещото, което наблюдавам, докато съм с момче. Секси дупе: ами на моя приятел е секси, едно такова много стегнато и не много голямо.Под секси дупе момичетата разбират дупе,върху което има гащи с джобове,в който има 5-6 кредитни карти и трицифрено число в кеш
SMILE FOR ME NOW
Абе важен си е эадника!![]()
Хубаво ще е ако е стегнат и с прилични габарити![]()
[size=7][b][u]fosse cos
малко , стегнато и супер сладко![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Мъжете си имат доста приятни дупета. Просто са малки. Да не е плоско, но определено това няма да гледам на първа срща. Има далеч по-важни неща, които да ме омаят!
ами за по-лесно си сложи табелка на Д-то с надпис: "СЕКСИ Д***"
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
o tova e dobroПървоначално написано от N0Rull5
su6to taka G to4kata ni e v El Grado i Svarovski \
/
Нямах предвид да идете на 1ва среща и да зяпате гъзъ на отсрещния.. Исках да кайа .. По улицата срещате непознад и се заглждате..Обръщате ли внимание.!?!? или примерно ако някои приятел ви запознае с мом4е ( от4нихме 4е питам момичетата) Забелязвате ли го..
Пу....веднага да обиждат бързат .. Просто незнаех как да задам въпроса ...![]()
хахахха :P +1Първоначално написано от N0Rull5
има има...![]()
как ше да няма бе?!тфойту кфо е?!Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPa`
със или без панталонки се яку :P
е не само в дупето ти...ма няма как да не се забележиПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPa`
![]()
Секси мъжко дупе според мене е да е стегнато и малко и да е в изсухлени панталони. Ама на първа среща полседното, което гледам е дупето. Все пак и в лице трябва да изглежда добре. Дупето го гледат само тези отзад дето са все пак
![]()
Have a nice dey