- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Различието при оралния секс при мъжа и жената
ami hora da vi pitam 4e mi stana interesno,6to primerno na momi4etata ne im se iska da praqt svirki na mom4etata ili puk gi e gnus ili tem podobni,a puk mom4etata vsq4eski se opitvat da praqt 6pkakli na momi4etata i postoqnno gi navivat za tva ne6to?Iam predvid 4e 6to na silniq pol mu e po priqtno da pravi oralen sex otkolkoto na jenskiq.Nz dali go zadadoh mn pravilno vuprosa i dali ste me razbrali ama i az nz kak da go obqsnq xaxa![]()
:P
To strive, to seek, to find, and not to yield...
E da de to i az ne vijdam gnusno no sum 4uvala i daje sum vijdala v toq forum nqkoi mneniq na momi4eta 4e svirkata bilo gnusno ne6to i t.n. li4no na mene ne mi pre4i svirkata prosto si misleh 4e po 4esto mom4etata praqt otkolkoto momi4etataПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
:P
Може би вагиналните сокове са по-вкусни от спермата. за мен лично не са.....много съм кисела, но мъжа ми обожава да ми доставя такъв тип удоволствие...................и все пак си е до човека и до нагласата.
az si mislq 4e e nqkak po-neodobno da se pravqt "6pakli" smisal nesym prail de ama moje li primerno f kenefa na nqkoq diskoteka![]()
![]()
маса се прави на маса с месо
mi neka povechko momcheta da se izkajat po vyrposa , no spored mene e do choveka![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
xax ne 4e ne6to ama ima i takiva individi det i f kenefa na diskotekata sa praili 6pakliПървоначално написано от emga
![]()
![]()
Всъщност вече се броят на пръстите на припятско дете тия които да не щат....не повече от 100 са![]()
иначе на мене ми харесва вкуса...некво такова кисело а и като земе да се сгърчва и ми става по яко отколкото ко правят на мене...е всъщност.....да кажем че е равно :P
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
dokolkoto priqtelqt mi mi e kazval mn malko mom4eta se navivat da pravqt 6pakli na gadjetata si nezn qvno gre6i ili i az nezn no puk i az nepoznavam mn mom4eta koito da se navivat po-sklonni sa na tqh da im dyhat![]()
Mda i az sum ostanala s vpe4atlenieto 4e mom4etata pove4e napirat otkolkoto momi4etata i te go praviat za6toto na tiah samite im e kef a ne kakto pove4eto momi4eta za6toto partniora im iska...
Ne moga da si go obiasnia no biv6ia mi priatel samo kato spomene6e dymata "6pakla"(na grucki est) i se nadurvia6e...
![]()
![]()
Бас хващам че си на не повече от 16 години...
От какво те е гнус?
И как прецени че мъжете изпитват по голямо желание за орална любов?
Анкета ли проведе?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
бе яко е до 1 момент ама после като почне да отделя повече мъзгич и не е толкоз якотака усещам че е време за пишок
![]()
не си пия соковете, ама като са по пениса на партньора ми или по устата му............усещат се на моменти и киселеят.Първоначално написано от ubuntu
Защо да не може ?! АКто се имра в предвит късите полочки и роклички с който момичетат ходят често ... само сиглаш леко полара сваляш бикините или само ги разместваш и готово .... И аз съм забелязала същото акто авторката че доста момчета правят повече френска любов на приятелките ис от колкото обратното , но в това число не включвма онеззи курви който духат на всеки срешнат...Първоначално написано от emga
Щом и доставям удоволствие.. на момента бих го направил. Аз лично не харесвам да ми правят свирки,особено ако знам че няма да и е приятно. Когато аз и доставям удоволствие и аз изпитвам такова. Ако на нея не и е кеф и на мене не ми е. ... нека тя да е доволна,това е което искам![]()
dance
Май вече са малко момичетат които не практикуват "въртенето на свирки"![]()
А...сигурно щото мженките са надувки и затова отказват. К'во толкова гнусно има? Целуването не е ли същата работа...само с това изключение че не се оринира от там