.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Различието при оралния секс при мъжа и жената

ami hora da vi pitam 4e mi stana interesno,6to primerno na momi4etata ne im se iska da praqt svirki na mom4etata ili puk gi e gnus ili tem podobni,a puk mom4etata vsq4eski se opitvat da praqt 6pkakli na momi4etata i postoqnno gi navivat za tva ne6to?Iam predvid 4e 6to na silniq pol mu e po priqtno da pravi oralen sex otkolkoto na jenskiq.Nz dali go zadadoh mn pravilno vuprosa i dali ste me razbrali ama i az nz kak da go obqsnq xaxa :P
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ъъ..уау
    И как го реши това???
    Това за гнус или не-гнус си е до човека...
    Аз пък си мислех че е по-срещано момичето да прави орална,а не момчето
    Но сега виждам някакви други интересни твърдения
    П.С.Не виждам нищо гнусно в това да доставиш удоволствие на партньора си

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ъъ..уау
    И как го реши това???
    Това за гнус или не-гнус си е до човека...
    Аз пък си мислех че е по-срещано момичето да прави орална,а не момчето
    Но сега виждам някакви други интересни твърдения
    П.С.Не виждам нищо гнусно в това да доставиш удоволствие на партньора си
    E da de to i az ne vijdam gnusno no sum 4uvala i daje sum vijdala v toq forum nqkoi mneniq na momi4eta 4e svirkata bilo gnusno ne6to i t.n. li4no na mene ne mi pre4i svirkata prosto si misleh 4e po 4esto mom4etata praqt otkolkoto momi4etata :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може би вагиналните сокове са по-вкусни от спермата. за мен лично не са.....много съм кисела, но мъжа ми обожава да ми доставя такъв тип удоволствие...................и все пак си е до човека и до нагласата.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може би вагиналните сокове са по-вкусни от спермата. за мен лично не са.....много съм кисела, но мъжа ми обожава да ми доставя такъв тип удоволствие...................и все пак си е до човека и до нагласата.
    Пиеш си от соковете .. омг . . . И кака стана тва нещо..
    А колкото до темата ..всичко е относително!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Gorna orahyvitza
    az si mislq 4e e nqkak po-neodobno da se pravqt "6pakli" smisal nesym prail de ama moje li primerno f kenefa na nqkoq diskoteka
    маса се прави на маса с месо

Град
    *in a pink dream*
    mi neka povechko momcheta da se izkajat po vyrposa , no spored mene e do choveka
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от emga
    az si mislq 4e e nqkak po-neodobno da se pravqt "6pakli" smisal nesym prail de ama moje li primerno f kenefa na nqkoq diskoteka
    xax ne 4e ne6to ama ima i takiva individi det i f kenefa na diskotekata sa praili 6pakli

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Навсякъде става където може свирки да правиш там можеш и да шпакловаш...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Всъщност вече се броят на пръстите на припятско дете тия които да не щат....не повече от 100 са
    иначе на мене ми харесва вкуса...некво такова кисело а и като земе да се сгърчва и ми става по яко отколкото ко правят на мене...е всъщност.....да кажем че е равно :P
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

dokolkoto priqtelqt mi mi e kazval mn malko mom4eta se navivat da pravqt 6pakli na gadjetata si nezn qvno gre6i ili i az nezn no puk i az nepoznavam mn mom4eta koito da se navivat po-sklonni sa na tqh da im dyhat

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mda i az sum ostanala s vpe4atlenieto 4e mom4etata pove4e napirat otkolkoto momi4etata i te go praviat za6toto na tiah samite im e kef a ne kakto pove4eto momi4eta za6toto partniora im iska...
    Ne moga da si go obiasnia no biv6ia mi priatel samo kato spomene6e dymata "6pakla"(na grucki est ) i se nadurvia6e...

Град
    Blondeland
    Бас хващам че си на не повече от 16 години...
    От какво те е гнус?
    И как прецени че мъжете изпитват по голямо желание за орална любов?
    Анкета ли проведе?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Пловдив

Повече от фен
    бе яко е до 1 момент ама после като почне да отделя повече мъзгич и не е толкоз яко така усещам че е време за пишок

smqtam 4e kolkoto momi4eta ne im e priqtno da pravqt svirki i na tolkova mom4eta ne im e priqtno i da lijat momi4etata! si4ko si e do 4ovek (ili do dvoika)
    az li4no go pravq ot lubov i dori mi e gotino kato znam kaf kef mu e na priqtelq mi ,a i toi pravi sa6toto za men

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Пиеш си от соковете .. омг . . . И кака стана тва нещо..
    А колкото до темата ..всичко е относително!!!!
    не си пия соковете, ама като са по пениса на партньора ми или по устата му............усещат се на моменти и киселеят.

Защо да не може ?! АКто се имра в предвит късите полочки и роклички с който момичетат ходят често ... само сиглаш леко полара сваляш бикините или само ги разместваш и готово .... И аз съм забелязала същото акто авторката че доста момчета правят повече френска любов на приятелките ис от колкото обратното , но в това число не включвма онеззи курви който духат на всеки срешнат...

Град
    Под масата
    Щом и доставям удоволствие.. на момента бих го направил. Аз лично не харесвам да ми правят свирки,особено ако знам че няма да и е приятно. Когато аз и доставям удоволствие и аз изпитвам такова. Ако на нея не и е кеф и на мене не ми е. ... нека тя да е доволна,това е което искам
    dance

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Май вече са малко момичетат които не практикуват "въртенето на свирки"
    А...сигурно щото мженките са надувки и затова отказват. К'во толкова гнусно има? Целуването не е ли същата работа...само с това изключение че не се оринира от там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си