- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е,когато е редовен цикъла, да подранява?
normalno li e pri redoven cikul izvednuj da ti podrani s okolo sedmica i dori pove4e..na kakvo moje da se dulji tova ne6to.
ne vodq polov jivot i ne sum izpolzvala lekarstveni sredstva koito mogat da pri4enqt menstruaciq..
blagodarq vi predvaritelno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
normalno e. moje da se dalji na dieta ili pak na promeni na vremeto. ne se pritesnqvai, nqma ti ni6to \/
napalno normalno e moje da e ako si se pritesnila za ne6to ili ako ti e napregnato ako si ima6 problemi ili ne6to stresovo no moje i ni6to da ti nqma i da ne e seriozno 6toto na men mi be6e do6lo na 12 a na sledva6tiq mesec na 2pak i ako si v pyberteta o6te se normalizira i 6te si pravi kvoto iska
![]()
![]()
![]()
За менструация ли говорим или за по-оскъдно течение? Във втория случай е напълно възможно да си била в овулация. Но и мензис да е- случва се да дойде по-рано.
напълно нормално е!Ти се радвай, че не ти закъснява![]()
За първи път ми се случва подобно нещо...до скоро бях болна и вземах за известно време антибиотици(нередовно),но все пак вземах.Преди не ми беше подранявал цикъла никога.На 18 съм.Сега подрани с около 11-12 дни...ако се повтори подобно нещо ,тичам на лекар!![]()
Според мен е от антибиотика...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нормално е. На мен веднъж подранява, друг път пък закъснява.![]()
Mi shto da ne e normalno?Vseki organizym-razlichno![]()
а нормално ли е след настинка да ти закаснява?Трябваше днес да ми дойде ,но аз знам,че няма и утре няма защото винаги един ден преди менструацията ми се появяват много малки пъпчици в най-долната чат на корема(само по тва разбирам кога ще ми дойде),та нормално ли е?
Ami ot kolko vreme ima6 cikyl?Ako e po malko ot 2 godini e normalno ( no az mislq 4e ne e zaradi nastinkata)A za teq pypki deto ti se poqvqvat mislq 4e ne e normalno!!!!!!!!!!Kaji na maika si za pypkite!Първоначално написано от divi4ka
Хей,аз имам същия проблем като SnoW_GiRl_ , но аз водя редовен сексуален живот,трябва ли да се притеснявам? :S:S:S
Последно редактирано от Ivanka31 : 03-14-2012 на 16:48
2007.
Нормално е. Понякога се случва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Обяснението.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!