Здравейте. Искам само да разбера дали някой е имал същите или подобни проблеми. От известно време има разни кожни образувания по главичката на пениса, както и по кожата, която го покрива. Не мога да ги нарека пъпки, защото не са такива и това е единственото име, което мога да им дам. Някой дали е имал подобни проблеми и как ги е решил?
Освен това приятелката ми каза, че съм трябвало да отида на лекар заради бялото течение, което съм имал. Това е нещо, което не мога да проумея напълно - дали е проблем или е нормално. По време на ерекция и много силна възбуда (но не всеки път) се получава едно доста минимално количество безцветна течност, която излиза от главичката. Няма мирис, единствено мога да я оприлича с остатъчна течност, която излиза от пениса след еякулация - така да се каже - "точи се като паяжина" - в дълга нишка, все едно не може да се скъса. Дали това е нормално или не?
При какъв доктор трябва да отида и колко биха ми стрували изследвания, без лечение. Коя болница бихте ми препоръчали? Живея в София и съм малко зле с парите, а личната ми лекарка е от друг град. Знам че без направление ще ми излезе дебело, но засега това е положението. Мерси на отговорилите.