Да ти кажа и аз имам подобна история,ама не баш същата.Най-добрата ми приятелка е малко инфантилна,никога е нямала гадже до сега и харесва по-малки момчета.Миналата година ми се похвали,че най-накрая е харесала някакво момче с 1 година по-голямо от нас и че то ще е на рожденния и ден.Аз много се зарадвах за нея и нямах търпение да го видя за да видя изобщо има ли шансове тя и изобщо какво представлява въпросния младеж....и така отидох на рожденния и ден и той беше там.Лека полека той почна да ме сваля...после ме извика навън за да си поговорим и ми се обесни в любов и ми каза,че не испитва нищо към приятелка ми и че дори не може да я понася и насила общува с нея защото майките им са приятелки.След тоя рожден ден той не спря да ми звъни и да ме търси...и ето почти година по-късно той все още е безумно влюбен в мен...само си мечтае как ще се ожени за мен и т.н. а пренебрегва приятелката ми която пък все още е влюбена в него....въобще мн сложна история.Има неща които спестих,защото не смея да ги напиша..
А специално за теб....мисля,че тр да бъдеш с момчето щом си влюбена в него...поне не твое място аз щях да съм с него.Айде успех и пиши какво си решила после..