.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как така толкова често сменяте гаджетата си ?

4eta v foruma ot vreme na vreme i mi pravi vpe4atlenie kak po golqmata 4ast ot momi4etata i mom4etata si smenqt gajdetata POSTOQNNO Na 17 godini sum, momi4e i ne moga da si predstavq kak moga da preminavam ot edna "vryzka" v druga s razstoqnie primerno 2-3 dena... be kude gi namirate postoqnno tezi novi xax ili puk si durjite vinagi po 2-3 rezervni varianta...neponqtno mi e
    Aide slu6am mneniq

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Mi 4esno kazano i az neznam za6toto az sam na sa6toto mnenie kato teb prosto ne moga da si predstavq tva ne6to

miiiiiiiiiii i az mislq taka to nqma na4in za 2 3 dena da zabravi6 4ovek koito si obi4al istinski qvno se xva6tat s takiva kam koito imat simpatii znam li

Не обичам момчето с което съм, защо сме заедно от 1 седмица и ако сега скъсаме мн ясно, че ще си намеря друг

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    miiiiiiiiiii i az mislq taka to nqma na4in za 2 3 dena da zabravi6 4ovek koito si obi4al istinski qvno se xva6tat s takiva kam koito imat simpatii znam li
    СЛучва са..

От една рибка на друга и така докато срещнат подходящата медуза.
    Кво да се прай, от всичко и всички трябва да се опита, за да си наясно какво искаш, от кого го искаш и кога да го очакваш. Хаха )

Сменят, забавляват се, а и винаги се научава по нещо ново от всяка изминала рибка, а и така се трупа повече опит и колкото повече разочарования претърпяваш, толкова повече се учиш да бъдеш силен за следващите 'разочарования'.. деа знам.. не мога да го обесня по-добре

С други думи - търсят подходящия/подходящата сред толкова много рибки

П.С. Нещо напоследък се зарибих да говоря за другите хора под наименованието рибки

Град
    nqkade tam

Re: Как така толкова често сменяте гаджетата си ?

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    4eta v foruma ot vreme na vreme i mi pravi vpe4atlenie kak po golqmata 4ast ot momi4etata i mom4etata si smenqt gajdetata POSTOQNNO Na 17 godini sum, momi4e i ne moga da si predstavq kak moga da preminavam ot edna "vryzka" v druga s razstoqnie primerno 2-3 dena... be kude gi namirate postoqnno tezi novi xax ili puk si durjite vinagi po 2-3 rezervni varianta...neponqtno mi e
    Aide slu6am mneniq

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    ми за да ги сменят на 3 дена зна4и толкоз са гаджета
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Не обичам момчето с което съм, защо сме заедно от 1 седмица и ако сега скъсаме мн ясно, че ще си намеря друг
    А защо като не го обичаш си с него подяволите!? Вие какво за бройката ли ходите!?!?? Хора в този свят няма нищо по-свято от душевното удовлетворение! Навсякаде хора които се интересуват само от плътта и материалното... Вие шибани киборги ли сте? Как изобщо се озовах в този свят...

Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    А защо като не го обичаш си с него подяволите!? Вие какво за бройката ли ходите!?!??
    ааах колко точно казано...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, с него съм от две години...Не ми се случва явно.Еми, хайде за месец, два и аз разбирам.Но за 1-2 дни, ти към това момче не може да имаш кой знае какви чувства...

Повече от фен
    Ами сега повечето са така.То да менкаш гаджета е много интересно . Може би просто никой не може да завърже сериозна връзка и се оповава на тези мимолетни връзчици.Но пък това е начин за ззабавление.И аз съм го правила, готино е, но понякога се объркваш какво точно искаш или по точно кого.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Az nqmah predvid vryzkite koito traqt nqkolko dena, a intervala mejdu 2 mom4eta ( ili momi4eta)

Град
    У нас
    Минаха 2 месеца откакто съм сам,тва добър срок ли е
    Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Просто защото това за тях е било кратко увлечение в което и малкото привличане което съществува изчезва за отрицателно време.Наистина не можеш да твърдиш че обичаш някого а след съвсем малко време да го зарежеш.Лек ден!

Град
    bRoKeN hEaRtS

Re: Как така толкова често сменяте гаджетата си ?

Ми след като ме заряза бившата, почнах да си хващам нови постоянно, за по 2-3 дена несериозна работа
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    А защо като не го обичаш си с него подяволите!? Вие какво за бройката ли ходите!?!??
    Ми много ясно че след като са от една седмица заедно все още не може да го обича!Предполагам че не е с него заради бройката,за сега просто я кефи и за тва е с него,вие изобщо знаете ли кво означава да обичаш някого а???Не можеш да обикнеш някого толкова бързо...

Искаш, можеш - правиш го.

Колкото и тъпо да прозвучи от едно 16годишно тийнче... Обичам моногамията! Това е! За мен тия фурнаджийски истории нямат ни най-малко смисал... "Фурнаджийски" в смисал... имаш един топъл мек ароматен хляб, току-що излитащ от фурната, късаш от него... късаш и в следващия момент е свършил... КРАЙ! НЯМА ГО! И... давай следващия... И къде ще му излезе края на това, ако мога да попитам?!?!?! Накрая ще се кюфтосате на дивана без сила и апетит да погълнете к'вото и да е друго... Тъпо нали? Същото е и при гаджетата... Сами можете да си направите съпоставка! Мое си мнение... Всеки си има своята малка истина

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз сега си имам гадже,дано връзката ни да продължи още мнооого дълго ...А с бифшите....Ами проблемът е там,4е много бързо си омръзваме

Град
    Някъде на Земята
    АНаистина ако си обичал някого истински не е възможно след няколко дни да тръгнеш с друг, но пък това може да е само за да покажеш на другия, че можеш без него. Аз не съм от този тип момичета. При последната ми раздяла трябваше да минат 8 месеца Друг е въпроса, че аз наистина много трудно се намирам някой, който да харесвам, а за влюбването пък да не говорим...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Ми приятелко - пробваш, ако стане връзка - стане, ако не - другия път!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ми така се случва... Знам ли и аз...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Ми приятелко - пробваш, ако стане връзка - стане, ако не - другия път!
    Звучи логично... Може би това обяснява нещата...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото не са обичали истински просто. Ако обичаш истински и искренно, не може за 2 дни да забравиш този, с който си бил!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от CrAzY_kIsSs_F
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Ми много ясно че след като са от една седмица заедно все още не може да го обича!Предполагам че не е с него заради бройката,за сега просто я кефи и за тва е с него,вие изобщо знаете ли кво означава да обичаш някого а???Не можеш да обикнеш някого толкова бързо...

+1

obi4/lybov bi trqqlo da sa po silni dymi be.... proymeite go vse pak...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

А защо като не го обичаш си с него подяволите!? Вие какво за бройката ли ходите!?!?? Хора в този свят няма нищо по-свято от душевното удовлетворение! Навсякаде хора които се интересуват само от плътта и материалното... Вие шибани киборги ли сте? Как изобщо се озовах в този свят...
    Знаеш ли, много малко са останалите хора, които се влюбват от пръв поглед или връзките им са като по филмите...след дълго чакане и борба... ти май си живееш в твой свят и не отразяваш в момента как се развиват нещата. По темата: не знам и на мен ми е смешно. Поне аз съм на мнение, че за да имаш гадже трябва поне малко да го познаваш като човек и да ен разчиташ само на сексуално привличане, а и на приятелство защото в една връзка двете вървят ръка за ръка.. но какво ли разбираме то сега е модерно от връзка във връзка
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си