- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да умра...
като видя тема с такова заглавие и дълго писание написано на латиница от 12 годишен келеш и на мен ми иде да умра....
edni o4i kato ne se vijdat se zabravqt.Napravi si smetka az kak se 4uvstvax kogato xodix s edno momi4e 3 godini i imeto i iskat da si izgrafiram dolu na xodiloto si da ne se vijda kato na nqkoi ciganin.Tq me sprq togava i slava bogum,4e be6e svqsna.3 godini i moje6e da produljim ama az ne iskax da se razdelim poneje tq ne be6e ot moq grad i ne se vijdaxme 4ak tolkova 4esto.V meseca po 15 dni da sme bili zaedno ina4e postoqnno s gsm-te na u6ite.Straxotno se razbiraxme prosto perfektno.Ama sled razdqlata mi kato ne se vijdaxme ne se tursexme i sega stana taka,4e se zabravixme.Dokato sq poslednata mi vruzka ot moq grad se vijdaxme 4uvaxme lele samo 8 meseca bqx s neq v perfiktni otno6eniq ina4e 1 godina bqxme zaedno. i ti kazvam ne mojax da q zabravq 2 godini.No sega q ignorirax ot vsqkude.Smenix sim karti kompaniqta si dori da ne se zasi4am s neq abe vsi4ko snimki vsi4ko izgorix i mi pomogna da q zabravq.Sq xi4 ne mi puka kude e s kogo e i kolko 4oveka sa v neq :P
Tva e ignorirai go tejko e noo
Ili za po lesno mu kaji da ne te tursi iska6 prosto da go zabravi6 obqsni mu go tova e!Poslu6ai me ot li4en opit znam tova
Не стига, че си нахална ами си и мазохист.. Човече спри се бе! Спри да му търсиш номерата и да го преследваш! Аз ако бях на негово място да съм те пребила просто! Другото което е.. Кат ти пише следващия път събери сили и го попитай кво прави по дяволите - първо ти казва не ми пиши после той почва! За кво се унижаваш така !?
Животът е адът описан в Библията!