.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Искам да умра...

mn.mi e gadno predi pisah za edno mom4e s koeto sam bila za parvi pat i toi mi se razsardi zarad biv6ata si
    takam
    s tva mom4e uj se sdobrihme za malko,no moq 'priqtelka' mu izpra6tala cini4ni sms-i ot moe ime i pak se skarahme
    stana taka 4e sega toi zamina za sofiq 6tot tuka si ima problemi s nekvi tapanari det go iznudvaha,vzeha mu knijkata i zamina
    obi4am go be hora
    kvo 6e praq bez nego?
    opitvam se da opravq tiq problemi s tezi mom4eta kat az se butam,samo za da go spasq [-o<
    kak da go varna pri sebe si ?
    kak da mu dokaja obi4ta si ?
    nemoga bez nego
    predi vie me posavetvahte da go ostavq i da si jiveq jivota
    ma taman go zabravqm i toi me tarsi
    nemoga ve4e iskam da umra
    kak da si go varna

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    ne iskam da bada ne6to za vseki iskam da bada ne6ty za nqkoi

oh gorkata i az sammm bila tak a spox daje isq iskam da urma ama ne stava ..nqma sq za edno mom4e si provalqme jivota q

никак
    забрави го и продължи напред!
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

уфф трудно е да се бориш със съдбата,такъв е живота ,но не се отчайвай намирай начини да говориш по-често с него,за да не те забрави и за да засилиш нещата.Не всичко ,което исакш може да стане на секундата за някои неща трябват дни,седмици,месеци ,години....
    Ако наистина го обичаш се бори,говори най-вече с него и се опитай да му обясниш какво значи за теби и дали има чувства към теб и дал ие готов да се бори.успех \/
    * Love Is All Around *

da ma toi mi se sardiiiiiiii
    kazva 4e ne me obi4a
    daje predi se obijdahme
    sega me e blokiral v skype
    i v tiq saitove det me ima i nego go ima
    i mi kazva da ne mi pi6a 6tot mu e dosadno
    nemoga da se otkaja ot nego,a mu kazah 4e spiram da go tarsq
    taman go zabravqm i toi me tarsi za da me narani o6te
    nikoga nema da se otkaja ot nego
    skarani sme ot mai mesec ve4e

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Той е заминал за София.Дели ви разтояние а това е пречка.Ако се върне в твоя град онези хора ще продължават да го изнудват.Моя съвет е да не постъпваш егоистично а да го оставиш да си живее живота! Той е направил за себе си най-доброто решение! Имаше нещо като поговорка: "Ако обичаш някого пусни го на свобода а ако той те обича ще се върне при теб"! Лека вечер!

pak sam az

da ama boli me
    taq ve4er kogato zamina toi me potarsi i iska da bada pak seksualno s nego,kolkoto i da iskah da sam s nego mu otkazah,toi vzel da pie hvanala go policiq mu vzela knijkata
    ako bqh tragnala s nego nqma6e da se napie i da mu vzemat knijkata
    az sam vinovna
    6tqhme da se sdobrim ma ne sam taq det 6e hukne samo za ediniq seks
    ako bqh tragnala 6tqhme da sme zaedno i tva da ne se slu4va
    az sam vinovna
    kvo da pravq sega

Град
    Сахара
    смятай кви момичета има...ти не си добре...я се съвземи малко!Къде ти е самочувствието?Гордост?бах ти...ония се забъркал в кашите щото сигурно му е толкова акъла,после искал секс и като не му пуснали отишъл да се напие и се качил зад волана(което е най голямата глупост в тези години...) и ти обичаш такъв човек и се унижаваш да ходиш след гъза му и да му оправяш бакиите а той дори не те е молил...той иска само да те е*е с извинение ама е така...а ти ко... я се стегни малко и му тегли една майна и да видиш като остане сам как ще се върне при човека който най-много го обича...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Мега фен
    Град
    София
    Добре де,не сте втори клас ( предполагам )!Просто му се обади и му олясни какво е станало.Кажи му,че свс-ите не са били от теб,че си го обичаш иии там всичко,което ти е на сърце.Кво толкова има да му мислиш.Сама си усложняваш живота-
    [size=7][b][u]fosse cos

strah me e 4e ako go ostavq
    6e zabravi 4e me ima i nqma da me potarsi
    gotova sam na tva da go ostavq ma trea da sam sigurna 4e 6e me potarsi
    a az ne sam
    a i kat tragna da go zabravqm toi mi se obajda ili mi pi6e v tiq saitove det ni ima i dvamata
    a lo6oto e 4e zaebah 5 mom4eta zarda nego sajelqvam 4e postapih taka s tqh ma nemoga da sam s tqh i da mislq
    za nego
    a i poslednoto s koeto sam bila mu se okaza priqtel i se imaha mn.kazah na tva mom4e za nego i 4e sam si imala rabota s nego imu razkrih cqlata istina za6to kasam s nego
    kogat Toi zamina za sofiq tva mom4e go vidqh i mu kazah za LUBIMIQ SI
    i se razrevah a toi me pregarna i kaza 4e 6e go varne
    jal mi e mn.za tva mom4e za6tot se vijda 4e darji na men i da ne kaja golqma duma obi4a
    mi oba4e prinadleji na drug
    ta starah me e ako go ostavq posle 4e nqma da me potarsi

И си виновна, че той е егоист, който като не стане неговото и върши глупости?
    Ще ме прощаваш, ама ти тъпа ли си, че не виждаш как само си играе с теб?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

jivotut e gaden =]

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля, че трябва да му обясниш, обаче дали има смисъл, ако той не те обича?Ако това, което казва не е от яд, а е наистина?Тогава всичко се обезмисля, но все пак го направи.Опитай.

e da ma mu obe6tah 4e 6e go ostavq
    taka kato go potarsq pak nqma li da se razsardi pove4e
    a i da govorq s nego strah me da ne me otblasne otnovo
    nzm mnoo sam obarkana

Бъди по-смела!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Много ми е странно.. как тук хората искащи мнение и решение на любовния си проблем .. завършват темата си с "как да си го върна". Това нещо не става на сила. Можеш да запазиш самообладание да се опитваш да си го върнеш, не като му се молиш в момент на слабост, но за мен лично в това няма смисъл. Той е решил така, не може да решаваш вместо него. Приемаш нещатата каквито са и толкова. Ако ли той се върне, без да си се опитвала да го спечелиш, това ще рече че те обича наистина, а от там нататък ти си решаваш дали да си с него или не. На сила хубост не става!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Dreamland Varna
    Продължавай напред, колкото и да ти е трудно трябва да го забравиш...
    Keep walking
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

i na men mi se slu4i ne6to mn gadno svarzano s edno mom4e...nai-dobrata mi fr ima6e rd(tq e sk8tarka,az ne sam,no poznavam vs sk8tari).mamalko predi partiti si pisah s edin mn gotin sk8tar i s nego si peravehme nekvi nameci da se zabiem na toq kupon i be6e qsno 4e 6e stane.az oba4e si misleh 4e 6e e za edna no6t i posle nqma da imam ni6to kam nego....no ne stana to4no taka!!!doide i denqt na partito...bivfiq mi sa6to e sk8tar i toi be6e tam,toi e priqtel s vaprosnoto mom4e koeto se kazva qvor.nie s qvor malko po malko taq ve4er se sblujavahme...stigna se do sex i vs be6e mn hubavo...na sutrinta spah v tqh sled kupona i vs be6e idealno....dokato ne se sabudih!az bqh vlubena v nego,a toi se darje6e taka sqka6 ni6to ne be6e stanalo.otkara me do nas i si tragna ave4erta az mu pisah i se razbrahme vs da e bilo za ednna no6t,no az mn go obi4am ii vs sec zapo4va da mi lipsvca pove4e i pove4e...kazvat mi 4e ne sam mu nikak bezrazli4na no nz toi vsa6tnost kakvo misli....sled taq no6t se 4uvstvam ujasno...ne moga da spra da pla4a,ne mogada spq ni6to ne mogada napravq..napravo e ujasno
    obi4am si samo iavor!!!!

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Бъди силна, продължи напред, не си струва за 1 момче да умираш !
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

ami ako se razsardi posle kak da se sdobrim i kak da si go varna

az sam otnovo

kvo da pravq we hora
    maika mu mi dade nomera mu i nz dali da mu se obadq ve4e 3 pati si smenq nomera i e kazal rodninite mu da ne go davat na nikoi
    ma maika mu mi go dade i se 4udq dali da se obadq
    ma ako pak si smeni nomera
    kvo da pravq mn.sam obarkana

obe6tah da ne go tarsq ma kat vidq v tiq saitove det ni ima i dvamata koi mi e gledal profila za posledno i e toi
    qvny mu e ma4no ma tazi negova gordost.....
    nz obe6tah da ne go tarsq
    da spazq li obe6tanieto si ili da go potarsq
    vapreki 4e me e blokiral na vsqkade mi gleda profila i tva dali ozn.ne6ty
    skarani sme ot mai mesec kvo da napravq daite savet

Град
    Sofia
    Забрави го и продължи напред!

Супер фен Аватара на rakiQ
    живота е такъв къвто си го направиш
    мисли за хубави неща мисли положително и така

споко брато и аз съм такава...смисъл и аз искам да умра в момента,искам да се напия яката,да се напуша до припадък,да се дупча и дера с нещо,ма май ше одържа да не го правя...

Град
    София
    Продължавай напред,прекъсни всякакви контакти с него,всякакви и бъди силна,за да отмине всичко!
    И аз имах такъв период преди 2-3 години. Няколко месеца не знаех на кой свят съм,за малко да ме изключат от даскало,защото не ходех,просто се шляех по улиците...ей така...ххх
    Момиче,осъзнай се и реши кое е най-добро за теб!!! Имате ли бъдеще??? Какво е направил той за теб,а какво си направила ти за него???

\/
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си