- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лична карта
мн бързо ми тряя някой дет да ми каже за колко най-бързо може да се извади карта!?
или ако има някой който ше ходи на Drum n Jazz в петъка да ми каже дали праат проблеми за без лична карта!?
и въобще имам ли някфа алтернатива да вляза. бележник нещу такова... нз кажете
пс. 16 съм.
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
специално за тфа е 16+
ма ми тряя документ....задграничен дали ше стане ?!
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
бърза поръчка на личната карта = 3 работни дни към 70 лв
dance
Експресна поръчка=8 часа. Но доста повече кинти.
Задграничен паспорт и шофьорска книжка са равностойни на лична карта. Трябва да те пуснат с него, освен ако не се направят на гъзове.
haha,are you crazyПървоначално написано от mistral
-бележник? Няма как да стане освен ако не правят такова с подписване на декларация от някъв пълнолетен придружител.
Как на 16 нямаш лична карта бе?! Аз си имам още от 14 годишен.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Ако ти е първа лична карта за 8 часа няма да стане...
3 дни.
Има време до тогава, така че... а ако не, пробвай с ученическата си карта, така би трябвало да стане. Недей с бележник..
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми 'щото на бележника не му е т'ва предназначението.А и не те ли се вижда малко странно отиваш на парти с бележник?!![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Абее не ставайте смешни с тея бележници и ученически карти!!!Това са документи за у-ще!С тях наи-мн да успееш да минеш някоя чалгария и до там![]()
Документ за училище, ама като няма нормална лична карта друг вариант предлагаш ли? Освен най-накрая да вземе да си изкара де...Първоначално написано от AtMosFera
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!