.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

лична карта

мн бързо ми тряя някой дет да ми каже за колко най-бързо може да се извади карта!?

или ако има някой който ше ходи на Drum n Jazz в петъка да ми каже дали праат проблеми за без лична карта!?
    и въобще имам ли някфа алтернатива да вляза. бележник нещу такова... нз кажете

пс. 16 съм.
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За 8 часа.

За тия партита не искат ли и 18?

специално за тфа е 16+
    ма ми тряя документ....задграничен дали ше стане ?!
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Град
    Под масата
    бърза поръчка на личната карта = 3 работни дни към 70 лв
    dance

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Експресна поръчка=8 часа. Но доста повече кинти.

Задграничен паспорт и шофьорска книжка са равностойни на лична карта. Трябва да те пуснат с него, освен ако не се направят на гъзове.

Re: лична карта

Цитирай Първоначално написано от mistral
    мн бързо ми тряя някой дет да ми каже за колко най-бързо може да се извади карта!?

или ако има някой който ше ходи на Drum n Jazz в петъка да ми каже дали праат проблеми за без лична карта!?
    и въобще имам ли някфа алтернатива да вляза. бележник нещу такова... нз кажете

пс. 16 съм.
    haha,are you crazy -бележник? Няма как да стане освен ако не правят такова с подписване на декларация от някъв пълнолетен придружител.

Как на 16 нямаш лична карта бе?! Аз си имам още от 14 годишен.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Ако ти е първа лична карта за 8 часа няма да стане...
    3 дни.
    Има време до тогава, така че... а ако не, пробвай с ученическата си карта, така би трябвало да стане. Недей с бележник..
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

що не с бележник красавице

Ми 'щото на бележника не му е т'ва предназначението.А и не те ли се вижда малко странно отиваш на парти с бележник?!
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Абее не ставайте смешни с тея бележници и ученически карти!!!Това са документи за у-ще!С тях наи-мн да успееш да минеш някоя чалгария и до там

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Ми 'щото на бележника не му е т'ва предназначението.А и не те ли се вижда малко странно отиваш на парти с бележник?!

Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Абее не ставайте смешни с тея бележници и ученически карти!!!Това са документи за у-ще!С тях наи-мн да успееш да минеш някоя чалгария и до там
    Документ за училище, ама като няма нормална лична карта друг вариант предлагаш ли? Освен най-накрая да вземе да си изкара де...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си