.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

къде, колко

1-во, виждам че има такава тема (модераторите \/ ) искам просто да чуя повече.
    Имате си приятел/ка, всичко както трябва, обаче когато искате да я поканите и дзън.. сещате се че ваще не зачитат личното пространство (стаята ви ) и тя се сеща за същото когато и се иска да ви покани у тях.
    По колко пъти седмично каните някого с успех.. разбирате ме , и къде го правите?

ami nie s pr mi go pravim predimno v nas i to kogato na6te gi nqma, v tqh o6te ne se e slu4ilo 6tot sa golqmo semeistvo i rqdko ostavame sami v tqh..
    a ina4e sme si redovno po ka6tite no tva si zavisi ot horata ,semeistvoto(otno6enieto s roditelite), i vrazkata se pak pri seki 6te e razli4no

Град
    stara zagora
    ако приятелският секс се брои...най-често в апартамента на братовчед ми...там има хора само 1 месец в годината и тва е зимната ваканция и края на лятната..

йгх

хубаво е така да има свободно местенце когато ти се прииска.. :P

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    пффф в къщи като ги няма наще....ма винаги някой се изтърсва и става ЛЕЕЕЕЕКО конфузно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ами и в нас и в тях,когато няма никой.но повечето пъти усилваме звука на телевизора и пак си го правим,въпреки, че и техните са вкъщи.хората са измислили ключалки,райбери какво ли не....иначе винаги ще се намери някой който да влезе точно когато не трябва

Харесва ми да го правя на различни места... у нас, у тях, навън абе общо взето където ни дойде възбудата ама то така си е най- хубаво няма спор. Преди по-често го правехме у приятеля ми, но в последно време аз съм домакинята :P И поне по 2 3 4 пъти на седмица мисля че е добре в нас и случайно ако събота и неделя няма никой в тях -сме там
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

най-често у нас
    понякога у нея, и някои пъти, дори и с родителите и в съседната стая....
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    В нас на дивана

Супер фен
    нямам тоя проблем с личното пространство мога да си я каня когато искам ... лятото се случва много често, в седмицата я пропуснем ден я не ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    и ние не се тревожим къде ще е .. когато наще ги няма той спи при мен в нас а п0някога ходим в тях през деня ... 0нзи ден спах в тях нищо че баща му беше в др стая а г0 правиме където ни се прииска ,на вилите ни..в колата .. на всякъде :P

Град
    LuNaTa
    ние пък с приятеля ми винаги сме у тях в стаята му и не се притесняваме от нищо дори и техните да са в тях,защото те си знаят 4е не трябва да влизат и ако им трябва нещо викат по име и така.никога не влизат вътре като знаят 4е съм там
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

В нас.Дали ще ги има наще или ги няма дреме ми.Фащали са ме 4-5 пъти и от тогава докат съм с момиче в мойта стая не влизат

Град
    *in a pink dream*
    az kato hodq pri nego , sme samichki v celq apartament - tei cheeeeeee :P :P :P :P kogato i kydeto ni se priiska pyk vkyshti shte e malko po-slojno , no i tuka shte go izmislim :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гледаме да няма хора..у дома сексът е абсурд просто, а у тях става отвреме-навреме, но пък никога майка му не е нахълтвала......знае, че съм там и че сме се затворили..........какво друго да си мисли жената?

еми ние с моя fr си го правиме и в тях и в нас смисал наще предполагам се досещат,че не игареме на криеница ии не ни притесняват вобще

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    пффф в къщи като ги няма наще....ма винаги някой се изтърсва и става ЛЕЕЕЕЕКО конфузно
    М да бе леко питаш ли ме на мен кво ми е , когато баща ти или майка ти цъфне ..... Ще ти отговоря УМИРАМ ОТ СРАМ ( и бтв майак ти не е толко лоша колкото казваш).

А само да подчертая , че дори не правим секс .... Просто като додйе някой от техните ми е доста наудобно ... А у нас е абсурд по ред причини...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    еее ми чи разбрани хора са нищо не казват...супер е дей спича
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Гледаме да няма хора..у дома сексът е абсурд просто, а у тях става отвреме-навреме, но пък никога майка му не е нахълтвала......знае, че съм там и че сме се затворили..........какво друго да си мисли жената?
    osven, che pravish svirki na sincheto mu

у нас само веднъж, вечно има някой тук, у тях повечко пъти, но има две други места, които са си редовните
    SMILE FOR ME NOW

Наще са доста печени и само трябва да звънна или предупредя, че с жената ще сме в нас - или ги няма изобщо или казват едно здрасти като влеземе в апартамента и това е А когато в тях няма никой също има посещаемост

Ми аз си живея с майка ми и тя са връща в 6 от работа ... прави си сметката

Re: къде, колко

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    1-во, виждам че има такава тема (модераторите \/ ) искам просто да чуя повече.
    Имате си приятел/ка, всичко както трябва, обаче когато искате да я поканите и дзън.. сещате се че ваще не зачитат личното пространство (стаята ви ) и тя се сеща за същото когато и се иска да ви покани у тях.
    По колко пъти седмично каните някого с успех.. разбирате ме , и къде го правите?

амииииииии при нас винаги има терен
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    По-често у тях, когато е сам. Рядко у нас. Иначе през лятото къде ли не навън...
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си