- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Знаят ли младите "нацисти" колко са зле с материал
...и аз през лятото на 2002 (бях 8 за 9 клас) се мислех за наци докато не ме хванаха едни скинове в Борисовата градина и не искаха да ме бият заради една фланелка...от тогава за мен скиновете не са никакви нацита ... те са просто шайка алкохолици с много време за губене!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от ATAKABG
Защо реши, че точно книгите които казваш, че четеш са пълни с истини, а е всичко останало е долна пропаганда...
Като не толкова млад националсоциалист (33) мога да кажа следното:Първоначално написано от ssk_
Привърженици на нацизма са хора с най-различно мислене. Едва ли младите са такива, за да "бъдат забелязани", макар че сигурно има и такива.
Човек не трябва да бъде безкритичен. Всеки има глава на раменете, за да сравнява информация и да прави преценки.
Кой какво възприема за "националсоциализъм"?
Явно не за всички нас той е едно и също нещо.
Има разлика, дали това е просто набор от предрасъдъци или осъзнато убеждение на мислещ човек.
Тези, за които е предрасъдък едва ли си запазват убежденията дълго време.
Тези от нас, които са стигнали до него със собствено мислене, а не с приемане на чужди предрасъдъци, си го запазваме като убеждение.
Някои от предрасъдъците са:
- разделяне по всякакви признаци - от безсмислен антикомунизъм, до безсмислено антихристиянство. Някои самозвани "водачи" натрапват такива предрасъдъци, но привържениците им си остават ограничен конингент, точно защото хората имат глави на раменете да различават фалшивото.
Националсоциализмът е нещо много просто - патриотизъм и социализъм (социална справедливост). Колкото и опити да има да бъде подменен с нещо друго, той си остава това.
Никой не може да забрани на човека да мисли, ако той сам не си го забрани.
Социалната революция на Адолф Хитлер
http://www.nsdap.biz/bulgarisch/bul126.htm
Дразнят ме хора, които са не информирани и почват да спорят ,, Колко са били велики идеалите на Хитлер '' само защото са чули някой ,,гъзар" да казва така. Аз също знам, че съм малък и не информиран, но поне се опитвам да се науча, а те дори не се опитват да разберат повече и никога не изслушват мнението на другата страна...
Какво имаш предвид че сме зле с материала? Нацистите са политическа партия която е управлявала Герамния и много други държави от 1933 до 1945. Избити саз 6 милиона евреи по ужасен и мъчителен начин, правени са им мед. експерименти, без упойка. Избити са много цивилно население по време на войната. Съвремените нео-нацисти пребиват цигани негри и евреи. Това е то, мога да ти кажа пълната история на НеСеДАП и автобиографийте на много главни нацисти. Разбра се на Хитлер я знам най-добре, чел съм моята борба, гледъл съм Триумфа на Волята, чел съм доста исторически книги написани от евреи, и се определям 100 националсоциалист.
Щом си малък не пишиПървоначално написано от kakaomen
![]()
Остави нещата в нашите ръце,нихилисте![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Дам, има една приказка, че най-антисемитските книги са именно еврейските. Защото евреите парадират с неща нормални за тях, но извратени за нормалните хора. Необходимо е човек просто да прочете няколко реда от талмуда и ще ги намрази до гробПървоначално написано от Johnny.Fontana
![]()
Мале какви простотии про4етох до тук , как мое да мислите, 4е Хитлер е избил 6 милиона евреи, като те преди войната в Европа са били по малко,избил е най-маного 400-500 хиляди.
- Стига сте ми ги защитавали тея евреи, те са най голямите фанатици по голями и от Алкайда, само като знаете 4е в религията им се казва 4е ще станат "Световни господари"( не 4е не е на път да стане).
Ини4е мойто ли4но мнение е 4е всеки независимо циганин, арменец и какавто ще да е щом се 4увства българин има място на тая земя, но някви си помаци дето ни викат гяури, някви цигани мрасни дет пак викат българите на сапун или пък евреи които да ми казват какво като са ни викали гяури(да слу4вало ми се е) и аз като му казах мрасен 4ифут какво стана здуха се![]()
Така 4е за мене всеки който се определя за българин и оби4а България е такав другите на влаковете и за Турция, Албания, Армения и за къде има още![]()
Жалка история...Да седнеш и да парадираш по форумите с това ,че си наци, комуняга и т.н. и да се биеш по гърдите оле аз см фашист ... е нема щоПървоначално написано от ssk_
[b][i]на всичко се свежда до чел съм това и оноваПървоначално написано от Johnny.Fontana
![]()
Често казано и аз като бях малък (някъде 4 - 5 клас) казвах че се възхищавам на Хитлер за това което постигнал, но е и за това което направил. Но сега разбирам че да обединиш един народ не е непосилна задача и примери в историята бол, но да смяташ, че хората зависят от външният си вид е низост достойна само за един умопомрачен или умопобъркан човек!
ako ima tolkova golqmo sujalenie po-cql svqt za evreite za6to nqma za bulgarskiq narod nie sme preturpqli mn mn mn pove4e ot tqhnoto turcite sa bili mn mnm po-brutalni ot hitler za6to navsqkude pi6at 4e "imal vruski s dqvola" a nie vizantiisko robstvo, tursko , kriza i sega ne si jiveeme mn prekrasno hora na po 30 godini jiveqt s roditelite si za6toto nemogat sami da se izdurjat .. o a ciganite trqbva malko da se krotnat stiga sa se gavrili s nas (ne govorq 4ak za vsi4ki nqkoi si ba4kat peqt po kru4mite ) noo te napraviha mn prestupleniq iznasivat ot malki de4ica do durti babki
imalo edin boi mejdu bulgari i cigani za6toot ciganite iznasilili bulgarka a koi oti6ul v zatvora- bulgarite a ciganite da si pravqt kefa s nqkoiq druga bulgarka
v na6ata strana da govorqt na sapun i 4e 6e ni obivat kato tolkova ni mrqzat 6to ne otidat nqkude drugade no hora pezate se ot teq cigani az mn se pla6a ot tqh
Всички хора с българско самосъзнание определям като българи!Първоначално написано от Chingy_
Ако за теб българи са само последователите на Аспарух , нарекли се булгари, извинявай, че ще те изненадам но днес вече няма "чисти" такива. Има славяни, има траки, има по малко и от множеството народи преминали през земята ни...
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА
СПЕЦИАЛНИТЕ СИЛИ (ЩУРМОВИТЕ ОТРЯДИ) ОСМИСЛЕНАТА ИДЕОЛОГИЯ НАБЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ
от МИКО ВЪЛЧЕВ
С добрата расовочиста свита можеш да се сдобиеш със всички богатства на света,но с една омешана орда не можеш да се сдобиеш с нищо, от расово омешаната орда не можеш да направиш нито свита нито SS-ОРДЕН.Щурмовите Отряди-Днешното Младежко Българско Рицарство!!
М.Вълчев
.......Във въоръжената борба ние виждаме образът на борбата въобще, пронизваща щелия живот на човека във всички векове, нашият не се отличава по нищо от миналите. На някои философстващи може да им се стори доста незадълбочено, даже повърхностно или следствие, създаването на Щурмовите Отряди-СС, но дали е така? Аз ще разгледам в контекстта на националсоциализма необходимостта от тях. И защото духът който ги движи е друг, тука не става въпрос за обикновени милиционерски банди, а за дълбоко духовено-енергиен заряд на нацията ни. Защото Щурмовакът от Българските-СС на Националсо циа листическата партия е воин, най-висшото призвание за ариеца. Не някакви си бездушни еврейски подлоги, а българи Шурмоваци, които сами търсят врага и го унищожават, това е повелята на новото време не философстване, и не дискусии ИЛИ ЗАДЪЛБАВАНЕ В НАБОЛЕЛИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ТОВА ДЕМОКРАТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. Ние трябва да завземем властта, и тогава проблемите на българите ще бъдат решени, днес каквито и мерки да се взимат и колкото и да се пише по наболелите въпроси е все едно да преливаш от „пусто в празно”.
ДОБРЕ! КАКВО ЦЕЛИТЕ С ТЕЗИ РАЗНИЩВАНИЯ НА БИТОВИТЕ ПРОБЛЕМИ? ДА ПОКАЖЕТЕ НЕДЪЗИТЕ НА ВЛАСТТА И ТЯ ДА СЕ ПОПРАВИ, АКО Е ТАКА ТО ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ АПОЛОГЕТИ НА ДЕМОКРА ЦИЯТА.ТОВА УЖ ПОКАЗВАНЕ НА НЕДЪЗИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО, НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДНА МЪГЛЯВОСТ ПРОПИТА В ГЛАВИТЕ НА ТАКИВА "измислени националсти". ТОВА Е ЛУДОСТ ДА СЕ ОТКЛОНИШ ОТ БОРБАТА ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИЩ В ТАЗИ НАДПРЕВАРА ПОКАЗВАЩА НЕДЪЗИТЕ НА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО. ТОВА МОЖЕ ДА ТЕ ДОВЕДЕ САМО ДО НЯКАКВА СПОРТНА НАДПРЕВАРА СМИСЪЛ ОТ КОЯТО ИМАТ САМО ЕВРЕИТЕ. Самото понятие да се стремиш да разобличаваш бандитизма на съвременните партии ми прилича на битка между папуаски племена, това обаче е чуждо на нас българите. Щурмовакът имащ В СВОИТЕ ГЕНИ РИЦАРСКАТА ГЕНЕТИЧЕСКА СЪЩНОСТ НЕ МЕЧТАЕ по отвлечени понятия, не се поддава на сантиментални фантазии!!!!Боевата етика на Щурмоваците ражда индивидуалността. Личност стремяща се към героизъм в името на йерархията. "БОЙНАТА ДИСЦИПЛИНА УКРЕПВА И СЪЗДАВА ЛИЧНОСТТА. ПОДОБНО НА РИЦАРСКИЯ КОДЕКС ВЪЗНИКНАЛ В ПОРТИВОВЕСТ НА ЕВРЕЙСКАТА ПАЗАРНА СЕРГИЯ. РИЦАРСКАТА ЕТИКА ВИНАГИ Е ГОСПОДСТВАЛА В СВЕТА НА ЕВРОПА ,ТЕХНИТЕ ДАОБРОДЕТЕЛИ СА НАШИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ ,ТЯХНАТА НРАВСТВЕНОСТ Е НРАВСТВЕНОСТТА НА НАЩИТЕ МЛАДИ ЩУРМОВАЦИ ,ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА НАШАТА КРЪВ Не от празното дърдорене, а от Щурмоваците започва изгрева на нашата борба. Да съгласен съм, че Щурмонваците на Фюрера може и да са възникнали спонтано в зависимост от политическата ситуация или са били повикъ на времето, или пък както днес ми се оправдават СИТУАЦИЯТА била благоприятна , защото от фронта се връщали онеправдани войници!!! Днес това са само оправдания, АЗ ОБАЧЕ ПОСТАВЯМ ВЪПРОСА ЗА ЩУРМОВИТЕ ОТРЯДИ, КАТО ОСНОВА НА "ОСМИСЛЕНАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ПОБЕДАТА"-ИДЕОЛОГИЯТА НА РИЦАРСТВОТО!!!
<<<<< Рыцари Великой Булгарии>>>>>>
...Вооружение булгар полностью вписывается в "рыцарскую схему". Более того, несомненно их влияние в этом смысле на местное население: к XIII веку здесь прочно утвердился пластинчатый доспех - легкий и прочный, удобный и в конном, и в пешем бою: продолговатые металлические пластинки накрепко пришивались к кожаной рубахе, защищая тело от любого удара и не стесняя движений, плечи прикрывали короткие рукава с такими же пластинками, а внизу, на подоле, был разрез - чтобы всаднику было удобно сидеть на коне.
И у самих булгар, и у местного населения, находившегося под их влиянием, оружие тоже было вполне "рыцарским". Широкое распростр анение имела очень специфическая и узнаваемая (характерная именно для булгар) боевая пика с тяжелым четырехгранным наконечником, способным пробить крепкий железный доспех. Популярностью пользовались также чеканы - боевые топорики, часто украшавшиеся по лезвию узорами, отделанными серебром. Коней своих - верных боевых помощников - тоже берегли и укрывали от вражеских стрел и ударов боевого меча. Основным боевым оружием был все тот же меч - правда, справедливости ради стоит сказать, что в большей степени это было оружие знатных воинов. Большой популярностью также пользо вались кольчуги, кистени, сабли и, конечно, сложносоставные луки большой силы и к ним стрелы с бронебойными наконечниками.
Источник:"Рыцари востока"
В.О.Шпаковский, доцент ПГУ, член-корреспон дент Бельгийского королевского общества истории военного костюма „Ла фигурин”
......Рицарството драги мои българчета се ражда само в душите на расово чистите, верни народни синове. То се ражда от етиката на нашия морал, от битките по Европейските полета, преминавайки през барабаните на ландскнехтите е ознаменувало новата епоха,епохата на Щурмовите Отряди. Аз дълбоко в своята душа винаги съм смятал Отрядите за нещо магическо,че в тяхната основа е заключено силата на Природата, на Космоса, мощта на вълнуващият се Океан, ледената пресметливост на Ледената пустиня, чертогът на снежните Арийски Бури, и на горещият огън идващ от необятната Велика пустиня , и всичко това обединено в нравствената повеля на нашите Древни Богове ние ще изтръгнем заключените стихии от нашите гени, за да въдворим реда справедливостта и величието на нашата раса. Магическо като,СМИСЪЛ ,магически сили ковящи съдбата на човека, Защото възпитанието на нашите страшни багаини и днешните Щурмоваци в ЗНАНИЕТО ЗА старинните ни воински традиции е на фона на фанатичната вяра в победата и превъзходство преминаваща зад реалността,като НАМИРАТ ВЪРХОВЕН ИЗРАЗ В РАСОВАТА ИДЕЯ. САМО ЧРЕЗ ТАЗИ ДУХОВНА СТИХИЯ, ЩУРМОВАЦИТЕ, МОЖЕ ДА ПАДНЕ ДАМОКРАТИЧЕСКАТА ЕВРЕЙСКА ЦИТАДЕЛА, ЦИТАДЕЛАТА НА ЗЛОТО. Да наистина Нашата съдба днес ни изправя пред едно невиждано зло И ние националсоциалистите имаме два пътя --или да зъдълбаем в някакви измислени от евреите идеи, недостойно да се отвърнем от националсоциалистическата борба, недостойно да изживеете своя живот в слепота и молодушие, или достойно да приемете осмислеността на "Щурмовата идеология" , да я приемете като служба и да останем верни на своята Арийска кръв. И това започва с Щурмовите отряди, не като сила която да ни пази да не ни набият или да провокират някой митинг, или шествие, не дважди не, а като духовна основа на нашето Движение.НЕКА НАШИТЕ ОТРЯДИ ДА СТАНАТ СИМВОЛ НА РИЦАРСКО ДОСТОЙНСТВО, ЗА ЕДНА Нова БОРБА, КОЯТО ЩЕ ИЗГРАДИ ОТ ЕВРЕЙСКОТО ПЕПЕЛИЩЕ НАШИЯТ ДОМ „ВЕЛИКА НОВА ЕВРОПА". ЩУРМОВАКЪТ Е НАЙ-ВЕРНИЯТ СТРАЖ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. НАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛСОЦИА ЛИСТИЧЕСКОТО НИ ДВИЖЕНИЕ. Щурмовакът е една от многото форми на българина идващо от древността. В името на човешкия напредък, налага се едно по-честно, едно по-почтено и по–възвишено отношение към онзи , който пролива своята кръв за родина и за идея. Такова ясно държание и заявление е много по-достойно , отколкото потулените приказки за влияние в други партии или да се участва в избори, или да се приказва до безкрай. Само с щурмовите отряди ще променим историята и ще стъпим в Новата Епоха. В това се състои всичко: програма, идеология, и ПЪТЯТ –на Борбата.Това е главното и единствено истинско и единствено нужно Рицарският Дух, рицарската дисциплина и рицарската борба, всичко товава се олицетворява от днешния БЪЛГАРСКИ ЩУРМОВАК.
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ!!! ОБЕДИНЕНА ПОД СИЯЙНАТА СВЕТЛИНА НА СВЕЩШЕНАТА СВАСТИКА!!! В ЕДИНЕН ЖЕЛЕЗЕН АРИЙСКИ ЮМРУК НАРЕЧЕН ЩУРМОВИ ОТРЯДИ!!!
Мико Вълчев-Кавханът Председател на Българ ската националсоциалистическа партия - идеолог на расисткото движение в България
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
.................БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
..............................из "ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ "
........................ ЗА РАСОВОТО ВЪЗПИТАНИЕ НА
.
Българския народ в своята днешна битност ако не излезе от нея с въоръжен БУНТ, то той ще изчезне от историята на Земята, само тук там из някои европейски и американски държави ще тлее искрата на някогашната ни расова принадлежност, под формата на няколко снимки, няколко думи и няколко внучета, които не знаят и една българска дума, каква печална съдба ни отрежда днес историята водена от тези демократически чучула.
Ние сме длъжни да подсигурим съществуването на нашия народ и едно бъдеще за българските деца. Благоденст вието на един народ е от жизнено важно значение, но това благоденствие, даже и достигнато не е достатъчно. Трябва стремеж към творчество и духовно извисяване, които са живецът на нашето арийско господство! Мико Вълчев-Кавханът
БОГАТ, ЩАСТЛИВ, ГОРД И СМЕЛ Е САМО РАСОВО ЧИСТИЯ!
Ние не измерваме свършената от нас работа по построените заводи, аутобани или колко дивизии можем да мобилизи раме. Ако в центъра на нашата работа ние не поставим детето, то усилията ни са били напразни.
Младия човек трябва да е слаб и висок, гъвкав като кожа, бърз като хрътка и твърд като стомана. РАСОВАТА ЧИСТОТА Е ПЪРВИЯ ОСНОВЕН ЗАКОН НА ПРИРОДАТА!!!
...... Драги мои българчета, трябва ясно да знаете, че вие произлизате от древен, горд, достоен и с големи воински добродетели арийски народ, народа на Великите конници, трябва най-яростно да отхвърляте, като манипулация и враждебност, всякакви измислици за произхода на българите. Ще разберете, че няма по-прекрасно от това да се бориш за свободата си и наследството на нашите предци, на нашата Бяла раса. Повярвайте ми и Вие ще сте свободни от всякакви комплекси, не ще Ви се налага да постоянно да губите време в доказване, че българите са един достоен народ. Защото Ариецът е най-висшия биологически продукт във Вселената.
Всички предишни и днешни историци приемат, че прародината на българите са планините Памир и Хиндокуш, ето какво мнение дава по повод народите на тези две планини Руската академия на науките (в края на краищата най-много доказателства за произхода на българите се намират в днешна Русия и Азия, да не забравяме, че по-голямата част от територията на Русия е в Азия, освен това Азия се нарича така на името на един от най-древните народи ”АЗИТЕ” и прави впечатление, че ние българите единствени в света, като посочваме себе си казваме “АЗ”, ОСВЕН ТОВА, В ТЕРИТОРИИТЕ ДНЕС НА ПАМИР И ХИНДОКУШ, ЖИВЕЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОПЕИДНИТЕ НАРОДИ, БЕЛИ, РУСОКОСИ И СИНЕОКИ ИЛИ ЗЕЛЕНО ОКИ, ТАМ НИКОГА ДО 13-ти ВЕК НЕ Е ИМАЛО МОНГОЛОИДНИ ПРИМЕСИ, ДА ЖЕ ДНЕС ТЕ СА ОКОЛО 1% ), та ето какво се казва:
Племената завоювали Северна Индия към средата на ІІ-то хилядолетие пр. н. е. слизат от планините Памир и Хиндокуш и се настаняват в плодородните равнини на Пенджаб, като постепенно навлизат в басейна на горното течение на р. Ганг. Прието е по традиция тези племена да се наричат АРИЙСКИ. Самата дума “ария” в древния-санскритски език означава благороден, знатен, аристократ, от добро семейство, расово чист. Така наричали себе си завоевателите навлезли в Индия и покорили местното чернокожо население. В нашите арийски, свещени книги “Ригведа” местните чернокожи племена били наричани “млечдаса” (варвари) и “даса”(враг). По-късно думата “даса” означава роб това показва, че арийските народи ясно са съзнавали, че единствено превръщането на черните низши племена в работна сила може да им донесе бурно развитие. Други низши племена били изтласкани навътре в Индия, която по-късно била покорена цялата. Именно на тези арийски господари ние днес сме наследници. В другите арийски свещени книги “Ведите” се описват битките на арийския вожд Диводаса с местните чуждорасови племена. Тези арийски, свещени книги точно и ясно дават възможност да се установи мястото на първона чалното заселване на завоевателите арийци, от които народи един са българите, наричани “ази” или “масагети”, или хуни, или “скити”. Като един от тези народи е създал държавата Балк или на гръцки Бактрия, за голямата победа на българската царица Томирис над цар Кир (тя му отсякла главата и я натъпкала в една кожена торба с кръв, та най-сетне този Вавилонски цар да се засити на кръв), се описва от Херодот. Томирис или по-точно трябва да се каже Тамара, е Владетелка на древната Балк и владеела над народа на българите-масагети или азите.
Тук в долините на Инд и Ганг след изтласкване на чуждите племена, благодарение на строги кастови закони, дълго време останали свободни от всякакви странични расови смешения, започнало създаването на арийската, расова, енерго-информационна система.
По този начин в самото сърце на Евразия, в епохата на създаването, на пър вите държави, създаването на писмено стта, културата религията техниката, основите на цивилизацията и законотвор чеството, не се споменава нито за монголо идна, нито за негроидна, нито за еврейска или за някоя друга раса на мелези. Всички епохални творения принадлежат изцяло на белия човек, чисторасовия, на неговата воля, гениалност и прозорливост.
И когато се забелязва расово разлагане, тогава легендарния български Владетел Авитохол повежда своя арийски народ българите по пътя на Свещеното Слънце, към днешна Европа. Нашите прадеди арийците винаги са водили безпощадни войни с низшите раси.
И ТАЗИ БОРБА Е ПО-ВАЖНА ОТ ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, ОТ СЪВЕТСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, ОТ ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, ОТ ХАРЛЕМСКАТА ПРОСТОТИЯ И ОТ ЛЪЖИТЕ НА ШЕПАТА ХОЛИВУДСКИ ЕВРЕИ, КОИТО ТРОВЯТ ДУШИТЕ ВИ.
Но арийския идеал е въпрос на усилие на Волята и това започва от най-ранна възраст. Вие млади българчета сте в тези години, в които се поставят основите на нравствената система във вашите души, КОГАТО СЕ КАЛЯВА ВАШАТА АРИЙСКА ВОЛЯ, главната задача на НАШАТА БОРБА, а това е да станете силни: физически, духовно и емоционално. Трябва да се развивате така както Вие искате подтиквани от арийската кръв, която тече във вените Ви, от сега още трябва да бъдете себе си. Да бъдете такива, каквато искате да е нашата раса. Ако наистина вярвате в борбата за свобода на българския народ, Вие трябва да се стремите да станете Арийски воини, а поради това се стремете да станете лидери сред своите приятели.
Усърдно се учете и дисциплинирайте в себе си стремеж към учение, защото знанието е сила. И във всичко което правите бъдете за пример. Нека останалите да искат да бъдат като Вас, нека вашето поведение да бъде образец на идеала за свобода в който вярвате. Това значи да бъдете честни, достойни за уважение и благородни. Полагайте грижи за своето тяло, нека то бъде здраво. Занимавайте се със спорт и дайте воля на силата заключена във вашите гени. Лидерите на нашата раса трябва да бъдат силни и привлекателни. Станете мъже от които всички се възхищават. Ако Вие сте силни ще е силна и расата ни. Най-яростно отхвърляйте еврейските медийни изродщини, стойте далеко от цигарите, наркотиците и ненадеждно поведение със алкохол или секс, ненавиждайте чалгата, тя е психотронно оръжие и може да инфилтрира във вашите гени занижените расови параметри на циганите, тя разлага нашите български добродетели, тя в края на краищата е циганска музика. Увличайте се и изучавайте нашата арийска класическа музика, нашата литература, нашата култура и изкуство. Заставяйте се да учите, съсредоточено се занимавайте в клас и се сдобийте с истински успех в кариерата и живота. АКО В УЧИЛИЩЕ ИЛИ В КЪЩИ ДИСЦИПЛИНАТА Е НИСКА, ТО ТОГАВА УКРЕПВАЙТЕ СВОЯТА ДИСЦИП ЛИНА САМИ СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ. ТОГАВА ЩЕ СТА НЕТЕ ИСТИНСКИ АРИЙЦИ. Не е възможно да се изгради истински и съзнателен ариец и добър българин, без да бъде насочена цялата и цялостната училищна работа в интерес на РАСОВОТО ВЪЗПИТАНИЕ. Днес това нарочно не се прави. Знанието не се дава на младите българи, защото знанието е СВОБОДА СИЛА И БОГАТСТВО, ЗА ТОВА ВИЕ САМИ МОИ МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ ИЗИСКВАЙТЕ ОТ ВАШИТЕ УЧИЛИЩНИ РЪКОВОДСТВА ДА СЪЗДАВАТ УСЛОВИЯ ЗА ДОПЪЛНИ ТЕЛНИ ЗНАНИЯ, ДАВАЩИ ВИ ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА СВЕТА И МЯСТОТО НА РАСОВО ОСЪЗНАТИТЕ БЪЛГАРЧЕТА В НЕГО. Повярва йте ми ако учебния процес се ръководи от учителите без Вашето активно участие в него, той е скучен, антибългарски и обслужва интересите на един враждебен на всичко прекрасно, чужд, и представител на низша раса народ, каквито са евреите. Във връзка с това Ваше лично активизиране в учебния процес на обучение, трябва да изясните въпроса с логическите принципи и методи, които трябва да намерят приложение при обучението Ви по биология. Изисквайте допълнителни уроци по “евгеника” (наука за подобряването на човешкия род). Хвърлянето на огромни средства за марги налните циганско-турски общности след време ще Ви нанесе огромна вреда. Защото знанията Ви ще са еднакви с тези на турците, циганите и пр. И в процеса на днешната противоестествена глоба лизация и расова смешение, Вие ще бъдете избутани на задно място, от циганитге и турците и евреите. ИЗИСКВАЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ВАС БЪЛГАРИТЕ. Днес знанието е занижено до ниво цигански малцинства. Създайте предпоставки въпреки, Вашите нехаещи и национални предатели учители, за Вашето най-съзнателно и целенасочено националистическо и расово възпитание, и участие в учебния процес. Освен разните там лъжливи права които Ви дават, като на просеци и родители и учители, то вие като истински българи се освободете от школските дресировки налагани от учители ненавиждащи нашия народ. Най-подходящи да увеличите знанието си за света са беседите, защото при беседата вие вече не сте ученици слушатели, а участници в процеса на разработка на този материал през целия час. И ако това е беседа по биология, Расология или евгеника, то предварително изисквайте допълнителни материали за да сте подготвени за беседата. Така в тези беседи ще се научите да мислите самостоятелно. Но само ако сте изискали темата на беседата Вие, ако е натрапена както обикновено от учителите Ви, които занимават българите с маловажни неща и има възможност да ви манипулират в последствие. За да можете да давате правилни отговори и какво още искате да знаете, беседите по евгеника (расово чистота или расова хигиена, може да се води в часовете по биология, история, български език и литература, география и пр. В крайна сметка беседата може да донесе полза, и се свежда до личните качества на учителя, като знам, че едва ли има подготвени учители расолози и евгеници, то е най добре да се канят расолози и то националисти, а не поеврейчените дегенерати и учени магарета от БАН, които са масони и еврейски слуги участващи в заговора-процес за смесване на Расите, което е погубно само за Бялата раса. Ако младите българи продължават да са нехайни по отношение на избора на съпруг или съпруга, то българския народ ще изчезне безвъзвратно, защото народите не изчезват от болести или войни, а само и единствено чрез РАСОВО СМЕШЕНИЕ, С НЕГРИ, АРАБИ, ЦИГАНИ, ТУРЦИ, КИТАЙЦИ И ПР.
САМО ПРОСТИЯ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ РАСОВАТА СИ ЧИСТОТА, И ОТ ИЗБОРА СИ НА СЪПРУГ ИЛИ СЪПРУГА!!!
МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕВОЙКИ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАТ СВОЯ СЪПРУГ ПО НЕГОВОТО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ, А ПО НЕГОВИТЕ РАСОВИ, АРИЙСКИ ПОКАЗАТЕЛИ!!!
Днешните немарливи учители не са в състояние да създадат у вас представа за “расовата хигиена”, тогава активирайте вашата чиста расова природа, и тя ще бъде двигател на национални и расови чувства у Вас. Въздействието на тези учители, които наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институти, ние виждаме разлагащото въздействие на росовите принципи забелязващи се в игрите, учебните занимания, самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в Българските училища не се поставя въпросът за расовата хигиена и за чистотата на расата. Постоянно обаче ни занимават с ниското културно ниво на циганите или, че видите ли турските цигани горели от желание да се образоват. Бъдете внимателни, защото Вашата представа за света се добива именно от тези антибългарски, активни, меро приятия целящи да направят от Вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако бъдете възпитани като роби ще си останете такива за цял живот, освен това ще нанесете големи поражения и на своите деца приучавайки ги да живеят според максимата “По добре живо куче отколкото мъртъв лъв”. НО ЗНАЙТЕ ЛЪВЪТ ТРУДНО УМИРА, ЗА ТОВА СЕ НАУЧЕТЕ ЗА ИЗИСКТВАТЕ ОТ СВОИТЕ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ ЗА ДА ВЪЗПИТАТЕ СВОЯТА АРИЙСКА ВОЛЯ., ТО ТОГАВА ЩЕ ДОСТИГНЕТЕ ДО ВИСОКА СТЕПЕН НА СЪВЪРШЕНСТВО, СЪЩАТА КОЯТО Е СПОМОГНАЛА, КАТО ЕДНО ВЪЛШЕБСТВО НА НАШИТЕ ПРЕДЦИ БОЛГ-АРИИТЕ ДА ИЗВОЮВАТ ЕДНА ТЕРИ ТОРИЯ, КОЯТО НАРИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО ДНЕС В УСЛОВИЯТА НА СЪВРЕМЕНИЯ ЦИВИЛИЗОВАН ЖИВОТ НЯМА НИТО ЕДИН ФАКТОР, КОЙТО ДА ОСЪЩЕСТВЯВА ПОДБОР В НАПРАВЛЕНИЕ КЪМ ОБИКНОВЕНА ДОБРОТА И ПОРЯДЪЧНОСТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВАШЕТО ВРОДЕНО ЧУВСТВО ЗА ТЕЗИ ЦЕННОСТИ! Развивайте това чувство, така вие ще помогнете на своя народ да се измъкне от отровните пари на еврейското робство, и расовата разпуснатост. Няма вълшеб ство в тъпотиите на измисления с глуповат вид еврейски факир Хари Потър, с още по тъпата си пръчица. Нашето вълшебство е като тропота и вихъра на Великата Българска Конница, под чиито копита е треперела цяла Европа, то е като музиката на Вагнер, като изригващия от недрата на нашата най-древна сакралност мита за великите конници и национални Богове, тя е като българската народна музика, като рисунките на Майстора, като песните на Родопа планина, Балкана, Дунава и Поробените ни земи. Учете се за да сте достойни представители на своя народ и на своята Бяла раса. Да можете да стоите винаги над низшите раси, не само поради своята Расова принадлежност, но и като знаещи и учени. Силата и Знанието са помагали на много по-малобройни народи да управляват огромни тълпи от нискорасови и чуждорасови натрапници. Войската на най-великия пълководец на всички времена Кан ювиги Атила от рода Дуло, която макар и да била многобройна, не би спечелила и една битка, ако в ядрото не стоял малобройния, но расово чист, войнствен и издръжлив на битки български народ, който фактически предвождал този конгломерат от народи.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ В БЪЛГАРИЯ ВИЕ СТЕ ГОСПОДАРИТЕ, ВИЕ СТЕ АРИЙЦИТЕ, ВИЕ СТЕ ГОСПО ДАРСКИЯ НАРОД, ВИЕ СТЕ ГОРДИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА АТИЛА, КУБРАТ, АСПАРУХ, КРУМ И ОМУРТАГ.
ЗАЩОТО АРИЕЦЪТ НЕ Е САМО БЯЛ ЧОВЕК, АРИЕЦЪТ Е РАСОВО ОСЪЗНАТ БЯЛ, ПОСВЕТИЛ СЕ НА СВОЯ НАРОД.
В допълнение към това което учите в училище, изучете всички факти свързани с историята на българския народ и принадлежността му към бялата раса, за да ......... (СЛЕДВА)]
.......................................ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
.........................................ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Мико Вълчев- Кавханът Председател на Българската националсоциалистическа партия-идеолог на расисткото движение в България[/list]
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
+10Първоначално написано от Guttersnipe
Az ne podkrepqm ideqta na Hitler!Ima nqkolko dupki kydeto trqbva da se popylnqt!Ne sym germanofil makar 4e tova e stranata kydeto nai mnogo mi haresva!Moeto mnenie 4e Bylgariq nqma da se opravi ako НИЕ БЪЛГАРИТЕ ne se protivopostavim na turcite i ciganite! Ne mislq 4e nacistite skinovete i fa6istite 6te napravqt ne6to po otdelno trqbva da se obedenqt!Trqbva da se ОБЕДЕНИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!
П.П. Обичам БЪЛГАРИЯ и бих се бил за НЕЯ!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
[quote="ANTIHUMAN"]Не само турците са ни проблема,ЕВРЕИТЕ са по-голямата пречка !!!Първоначално написано от Guttersnipe
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
и що да са страхливци, щото не искат да съберат хора да напраите меле ли? А лявото мислене е робско, но крайно дясното е много близко до него да знаеш. И съм сиг, че ако в България имаше фашизъм щеше да говориш колко е робско фашиското мислене - да не можеш да си кажеш мнениетоПървоначално написано от Guttersnipe
endo : по думите ти съдя, че си скин, а по аватара - пънк или анархист. Нали вие фашистите бяхте за реда и дисциплината, а сега си си сложил ACAB за аватар...?! На мене ми харесва аватара де, въпроса е дали не противоречи на разбиранията ти
[quote="Ендо"]Луд ли си бе .... 2/3 от българските евреи си заминават след ВСВ... и да ти кажа доста инвестици имат в момента в България ,което спомага за нейното икономическо развитие ...Първоначално написано от ANTIHUMAN
а иначе турците са голята пречка ... твърде дълго управляват ...
![]()
циганите са прости тях винаги можеш ги манипулираш .... ама тия турците доста захитрели
![]()
![]()
Ами според теб,кои са "шефчетата" на турчалята ??![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Проблема ни е че се караме един с друг, вместо като ни е кофти просто да пребием някои мангал.![]()
Само че като пребиеш някой мангал живота ти няма да се подобри. Виж, да идем да пребием управляващите съм съвсем съгласен. Ама някой мангал от когото нищо не зависи в тая държава, просто няма смисъл. Освен ако не е направил някое нарушение- кражба или от рода, тогава с пълно право.Първоначално написано от tankistabg
Ако си чувал е направен експеримент, зети са 3 черни и 3 бели деца без родители и са поставени отеделно едно от други в абсолютно еднакви условия, без дискриманиця, без бой, без нищо...и познай кво, негърчетата и циганчетата са били по необразовани, по мръсни и по нецивилизовани, ебати съвпадението а ?Първоначално написано от ssk_
А циганите НЕ искат да се образоват, не искат да зимат пари и да лежат, има програма за преквалифициране и намиране на работа, но 90% от циганите в тези програми просто не са се явили...
"В мизерия без ток и вода тънат обитателите на гетото в Дряново
Мариана ДИМИТРОВА
Мизерия, липса на пътища и канализация, помия, която се излива в дупки, изкопани в дворовете или направо на пътя - такава е реалността, в която живеят дряновските роми, събрани на едно място в квартал "Изгрев". Известен още като "циганския квартал", той има още по-кратко име - гетото.
В община Дряново все още не са чули за програмата, предвидена от правителството, предназначена за изграждането на жилища за ромите с цел да бъдат премахнати т. нар. цигански гета в България. Местната управа обаче винаги е търсела възможности за осигуряването на домове за хората от ромския етнос, твърдят от администрацията. Имало изоставени свободни сгради общинска собственост, които можело да бъдат преустроени в жилища, но за целта били необходими доста средства. Затова община Дряново се надява на чуждо донорско финансиране.
В момента около 1 500 роми живеят в кв. "Изгрев", при условие, че жителите на град Дряново наброяват близо 9 500. Редовно се случва работни групи на "ВиК" заедно с полицията да влизат в циганското гето и принудително да запечатват чешмите. Причината за тази принудителна мярка е, че не са плащали водата си с години и дължат хиляди левове. От миналата година е спряна водата на най-големите длъжници, съдия-изпълнител е описал макар и мизерното им имущество, дори има домакинства, на които са иззети телевизорите.
Почти всички роми в квартала са безработни и разчитат единствено на социални помощи. На една част от тях се осигурявала работа по програми на временната заетост, но когато идвало време да си отработват помощите, повечето от циганите си вземали болнични."
Само ми кажи държава в която са интегрирани успешно и ще те призная за бог![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Офф, за циганите каквото и да се каже, все ще е малко и няма да реши циганския проблем. Абе просто нямат интегриране и това е, не знамЯвно трябва с хомота на врата и това е, поне да не си показва манталитета. А че не може да го промени е ясно. Те не разбират нито от хубавото, нито от лошото, ей това е най-големия проблем...