.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    Проблема ни е че се караме един с друг, вместо като ни е кофти просто да пребием някои мангал.
    Само че като пребиеш някой мангал живота ти няма да се подобри. Виж, да идем да пребием управляващите съм съвсем съгласен. Ама някой мангал от когото нищо не зависи в тая държава, просто няма смисъл. Освен ако не е направил някое нарушение- кражба или от рода, тогава с пълно право.
    профилактиката е най доброто средство за лечение.

Град
    Varna
    Проблема ни е че се караме един с друг, вместо като ни е кофти просто да пребием някои мангал.
    Само че като пребиеш някой мангал живота ти няма да се подобри. Виж, да идем да пребием управляващите съм съвсем съгласен. Ама някой мангал от когото нищо не зависи в тая държава, просто няма смисъл. Освен ако не е направил някое нарушение- кражба или от рода, тогава с пълно право.
    профилактиката е най доброто средство за лечение.
    И сега като не си ми приятен и мисля че можеш да направиш същата глупост като Милошевич да събера една дружина и да те пратя в болница за 6-7 месеца ли ?!?!?! Много странно разсъждаваш (под странно разбирай елементарно и тъпо ! )

Град
    Varna
    А ти олигофрен ?! Това че имам някаква толерантност ме прави циганин и турчин?!?!?! Пък и мога да пиша на български ....

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Пък и мога да пиша на български ....

Аз на немски, това означава ли, че съм немец?!?
    Ми не те познаваме лично, за да знаем какъв си . Може да си от немски произход, може и от арменски, аз откъде да бъда сигурен, че си чист българин .

Град
    Varna

означава едно - че си евреи

означава едно - че си евреи
    Ее, стига бе, ти пък се оля, евреин го изкара... не се бъзикай с момчето така. И се казва евреин бе Diamond, научи се да го произнасяш правилно . Евреи е в множествено число.

Дали младите расисти и нацисти си имат престава от живота?
    Все по - често ги срещам. Млади, нахакани – представящи се като нацисти. Живеят напълно нормално сред нас, но в Интернет си имат собствени знаци, четат си техните книги и заливат форуми с „помия” по адрес на циганите и всички “не бели”. Държат на разбиранията си и дори да усещат, че грешат не биха си го признали. И най – лошото е че са на моите години и дори по – малки.

Е скъпи ми млад “нацист”, имам няколко въпроса към теб:
    1. Чувал съм от теб, че всеки който не е бял е по - нисш. Едва ли не, казваш че колкото по – тъмен е цветът на кожата, толкова по – глупав е „нищожеството”. Та значи си расист и нацист. Доколкото виждам евреите не са по – черни от „нас”. Нито са били, когато твоите идоли са ги трепели. Колкото и неубедително да е, ще използвам ФИЛМ, за аргументация. Говоря за филма „Пианистът”

Ето ти цитат : „Владислав Шпилман е пианист във Варшавското радио.
    Когато нацистите окупират Полша, той става свидетел на създаването на еврейското гето и на депортирането на семейството си. Благодарение на своя късмет успява да се измъкне, известно време остава затворен, после се свързва със съпротивата и се крие, за да оцелее.
    “Пианистът е най - впечатляващата драма за нечовешките жестокости на третият райх през Втората световна война.”

Ето и нещо, което не се споменава. Той е бил един от най – добрите пианисти, работел е в полско радио и е имал много „връзки”, послужили му за оцеляването. (филмът е по – действителен случай)
    Та кажи ми ти, млади приятелю, с какво този човек, музикант, е по – нисш от теб? С какво?

2. Ти си така ЗА освобождаването на света от евреите (другите етноси са друг въпрос), че и си се развикал Hail Hitler. А нима знаеш, че Хитлер е планувал славяните за „камерите” веднага, след като приключи с „правенето на сапун” от „еврейската сган”? Знаеш ли изобщо какво говориш?

Да давам ли примери за „простащината” сипеща се от твоята уста?

1) На анкета какво трябва да се направи с циганите, в един от най – големите тийн форуми 30% предлагат трудови лагери: „Трудов лагер Тип: Аушвиц, Треблинка туй,онуй ”

2) Никовете ти са: Adolf Hitler, Българска SS легия, Fascist, NSDAP, ATAKABG,

3) Да живее арийската раса!
    Да живее България!
    Слава за НСБРП!
    (горе описах защо са несъвместими)

4) Има още много. Аз лично открих бая именно в този форум, там си имат групичка и си споделят чужди идеи (разбира се има ги и така наречени комунисти, демократи и т.н.) .

3. За теб е чест и слава да псуваш всичко циганско и що го подкрепя. Това говори много за културата на теб, нашият приятел нацист. Казвам приятел, защото поне ни забавлявате.
    4.Някой от вас прекрачват прага на Интернет пространството и излизат да бият. – какво мислиш ти? Евала ли чух да казваш? И после как да не те набият теб, като те видят? Циганите и те са хора и те карат на зъб за зъб и око за око. Когато те мразят и ти мразиш. Честно казано всяка нация си има изцепки, не защото е по – различна, а защото е нормално. Нима няма българин, поне един, който да не е направил нещо ужасно, дори и по твоите разбирания? Нима не е ужасно да излизаш и да биеш някого само защото е с по – различен цвят на кожата?
    5. Поне ти сам си си признавал че маскарадничиш, че имаш приятели, познати, дори цели семейства от друг етнос, считан от теб за нисш, с които поддържаш връзка? Това отчасти ме успокоява, не си чак такъв. Но защо го правиш? Защо поддържаш огъня на расизма? За внимание ли? - кажи ще ти го дадем. За да гледаш сеир? - е че гледай сеира на другите, защо трябва на теб да се смеят? Защо?

Не мога да те спра, а и не искам да го правя. Трябва ти сам да проумееш, колко глупаво звучиш. Как не обмисляш нещата и излагаш себе си. Давай - весели се, но помни, че това не ти прави чест. Знай, че всичко се връща и мисли за другите етноси, като за равни, защото не дай си боже някой ден да излезеш от нашата родина и да бъдеш дискриминиран, да ти заковат еврейска звезда на вратата, или да не бъдеш нает защото не се вписваш в критерия за човек на някой като теб!

Пожелавам ти лека нощ! Спи спокойно, знаейки че си част от един проблем ,и то именно от тази част, която създава проблема!

П.п. Очаквайте събрани скрийн шотове с бисери на нашите млади приятели нацистите.

Отговори:
    1. Не, не казвам това. Казвам, че когато крадеш, чупиш, биеш, взимаш наркотици или рушвети - ти си враг на обществото и трябва да получиш съответното наказание. И не, не говоря за смъртна присъда. Еврейте не са били "трепани" - те са били военнопленници в случая - виж статистиката на Червеният кръст, защото иначе ще си затвориш очите и ще кажеш 'това е нацистка пропаганда - 6 милиона е числото и толкова'. Най-големият ми расизъм е, че трябва да лежат по-големи присъди престъпниците от друга държава с цел да се интегрират по-бързо и да няма расизъм от тяхна страна да кажем. А до проблема с еврейте - дай аз да ти направя инфлация и ти да ме обичаш после.. (Нещо тип 1 долар да струва 1 000 000-1 000 000 000 лева..). Филма е правен от съответните хора със съответните цели.. как иначе ще оправдае даването парите на данъкоплатците си на Израел, как иначе ще получи Израел пари от капитулиралата Германия, при положение че не е съществувала по времето на войната и как иначе ООН е щял да успее да даде чуждите територии на палестинците за основаването на днешен Израел.. ? Аушвиц и останалите в списъка са били трудови лагери - има не малко доказателства, ако се поогледаш из нета можеш да ги намериш. А и дори и да беше вярно числото 6 милиона комунизма нима не е взел много повече жертви (3 пъти оптимистично). Газовите камери и сапуна са измислица - такива неща не е имало. Самопризнанията през Нюрнбергският процес са били извлечени със сила, както по-късно си признава един от пазачите.

2. Да, за освобождението на света съм, проблем ли имаш с това? И не, не се сещам да съм викал Heil Hitler, предпочитам Sieg Heil (Heil to victory). Газови камери не е имало, как да е планувал славяните за сапун след като той самият не е знаел, че има газови камери.. ако е бил спечелил войната България би постигнала обединението си. Учи история - не сме толкова славяни, колкото си мислиш. Сега чета една много интересна книжка и бих ти я препоръчал, защото иначе ще кажеш, че това е нацистка пропаганда - "Българите" на Пламен Петков.
    1) Виж сега.. ако не искат да работят - окей, това си е техен проблем, да им се спрат помощите и готово. Ако работят - няма проблем, помагат на икономиката на страната, това е добре. Ако извършват престъпления - платен от роднините им затвор (за да не харчат парите на данъкоплатците) или трудов лагер (затвор в който да работят)
    2) Какво общо имат никовете? Издребняваш.
    3) И аз горе описах, защо са съвместими.
    4) Да забраним на хората да разговарят така ли? Не е ли достатъчно престъпление, срещу свободата на словото да не може да се използва свастиката? Да е забранена Моята борба?

3. Не, за мен не е чест и слава, а израз на духовна нищета и необразованост. Ако казвам нещо - то ще е базирано на аргументи.

4. Да, ако го видя да чупи пейка, независимо дали е бял или черен бих му държал сметка с каквото мога - не съм полицай - не арестувам. И така за всяко дело против България. Сега не мога да ти намеря статистиката да ти я цитирам, но да кажем в Норвегия (за там съм срещал данни просто, не че при нас е по-различно..) - расистките престъпления са насочени срещу бялото население в пъти повече от колкото от местните към малцинствата.

5. Истинският НС не търси внимание, точно обратното - все повече навлиза практиката с цивилните дрехи. За сейр - не - ти би ли ходил да работиш за сейра? Не ми харесва как приравняваш расизъм и национал-социализъм - аз не съм расист, а съм национал-социалист, схвана? Имам 1 приятел циганин, но той е 'интегриран' както е модерно да се казва, така че изобщо не го приемам като циганин в лошият обиден смисъл. Не чупи, не е криминален, чист е, образован е. Какъв да ми е проблема с него? Никакъв. Пожелавам на всички цигани да са такива.

На автора на горното му пожелавам да се ограмоти, че така само хаби времето на хората и разпространява лъжи и най-вече клевети. Може би съм на твойте години или по-малък от теб, не знам ти на колко си и не ме интересува, от кога дискриминираш хората по възраст :P Нима не може някой да е по-прав или по-умен от теб, ако не ти е на годините? Приемам чуждото мнение, бих изслушал другата страна и ако е права да - ще се съглася - нормално, хора сме.

Истинският български националист не е НС, а е националист, следващ заветите на Васил Левски, Ботев, Каравелов, Раковски, Бенковски и компания. А не някаква чужда и небългарска идеология, каквато е националсоциализма. Така че ми омръзна българи с националсоциалистически уклон да ме убеждават, че само нс-тата сте истински български националисти, а всички други пасем трева. Ако малко повече четете "Записки по българските въстания", "Немили-недраги" и пр., вместо една не-българска книга като "Моята борба" няма да е никак лошо. Във всеки случай ще станете по-българи така. Не казвам че не сте, че не сте български националисти, но просто опитите да се изкарате по-големи националисти от нас не-нацистите са дразнещи и смешни. Защото аз не търся расова, антисемитска или някаква такава друга борба, а борба за обединението на България и за нейният просперитет и разбира се това тя да бъде управлявана само от българи. Но нямам против да имаме и малцинства, които обаче знаят, че това е България, страната на българите и трябва да се съобразяват с това. Иначе нека си имат права, щом работят.
    Освен това опитите на нацистите да изкарате Хитлер като майка Тереза са супер смешни. Едва ли не той човека нищо не знаел, той едва ли не не искал да избива евреите, а просто да ги "накара" да станат по-добри хора, така излиза май?! Как така е управлявал държавата, пък едва ли не нищо не е зависело от него? От кой питам аз е зависело тогава, от арменският поп сигурно? излиза, че Хитлер е бил един безволев тъпак и кукла на конци, които се дърпат от други хора, тъй ли? И по същият начин, по който ти отричаш Холокост, турците отричат Арменският геноцид мой човек... Къде са изчезнали тези еввреи, сигурно всичките са се изселили и само малка част са загинали? Е да, ама няма сведения за масово заселване на евреи в Палестина в периода 1933-1944. Виж, за концлагери, претъпкани с евреи има. И едва ли там са имали много "добър" живот и са били на курорт ако питаш мен... Не знам точната цифра на избитите евреи, но със сигурност са много. И това че са евреи, макари повечето от тях да не са стока, не ги прави по-малко хора, още по-малко дава право на тези, които ги мразят да ги избиват. защото само един е този, който дава живота на хората и го отнема, ако прецени. Ама Той не е човек, а е много по-висш от него. Не казвам, че защитавам евреите, и аз не харесвам повечето от тях, просто мисля, че всияки те не могат да бъдат сложени под общ знаменател, тоест, че има и свястни евреи, това е моето мнение, подкрепено от лични наблюдения. Щото никой не може да ме убеди, че един човек, само защото е евреин е лош, докато аз сам не го познавам и не преценя какъв е той- лош или добър.
    И със всичко, което си изписал още веднъж потвръждаваш съмнението ми, че комунистите и нацистите сте лика прилика като две капки вода. Все демагози и лъжци, прикриващи и оправдаващи престъпленията на ръководителите на тези две идеологии. С две думи за мен комунизма=нацизъм и нацизма=комунизъм. Вече напълно се убеждавам. Вие явно виждате само хубавото от тези две идеологии. Доколкото може да се каже, че има нещо хубаво в тези идеологии с малки изключения. И затова си затваряте много усърдно очите за Аушвиц, Треблинка, Гулаг, Белене и числеността на избитите хора там. И виждате само някаква социална стабилност, която дори и да я имало, каква полза, след като са дадени десетки милиони човешки жертви. И всякаш живота се изчерпва само в това да имаш хляб, работа и покрив над главата си. Важно е, и то много, но и сега ги имаме и винаги сме ги имали, дори и под турско. Така че има и други важни неща, като свобода и зачитане на човешките права на тези, които спазват законите и са съвестни граждани, независимо от народността, вярата им и политическите им пристрастия. Иначе разбира се съм твърд поддръжник на българският национализъм, но в неговият умерен и градивен вариант, без расизъм и ксенофобия.

Даннитете на ЧК за 271 000 загинали еврей в лагерите на национал-социалистическа Германия. Освен това на територията на Германия еврейте не са били 6 милиона сещаш се.. И пише ЗАГИНАЛИ, а не убити. Имало е епидемия от тиф (нормално за претъпканите условия там и лошата хигиена типична за гетата), а храната често е била по-добра от на немските войници. Не споря кой е по-голям националист - и едните и другите. Между другото "Немили-недраги" последно я четох и гледах филма преди около месец и половина-два, а за "Записки по българските въстания" планирам да си я намеря в близките 1-2 седмици.. Майн кампф не съм я чел цялата, но и не бързам.. И аз не съм против малцинствата, защото са малцинства, а защото 10% цигани са 80% от затворниците, 78% от помощите.. това нормално ли е? И не срещу всички цигани съм разбира се - само срещу тези, които са срещу България и българската икономика, население и манталитет. Ако Хитлер не е знаел за холокоста, значи не е имало холокост Не може да не е знаел, ако е имало - прав си. Просто не е имало А на въпроса къде са изчезнали - в Америка например - там не е малък процента на еврейте, в комунизма мнозинството от управляващите са били еврей също. Нали се сещаш, че ако национал-социалистите не подкрепяме лошите неща в национал-социализма, а само добрите - това само подкрепя теорията, че това са клевети, измами и най-важното - ако дойде времето на 4тият райх - ще се изпълнят само добрите неща от системата. И аз съм национал-социалист, но не съм расист.
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Град
    Видин
    А междувременно голям процент от официално "избитите" евреи някак се появяват в Израел след 45та година, може би са възкръснали, знае ли човек..още едно доказателство за спекулацията на броя на избитите евреи

ПП: Freiheit, евала, за 2ри път ми зимаш поста изпод пръстите :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Трябва да си много глупав човек,че да защитаваш мръсните мангали
    Та...тука гледам в тоя форум всички се надпреварват да копират от нета за разновидности скинхедс,години от Втората световна и т.н. Я се спрете малко,а?Чели сте т`ва,чели сте онова.Браво,компот да ви отворя?В тия скапани БГ сайтове кой си мислите че го е писал всичко това-точно тия пикливи малчовци,дето си купуват лъскави Мартенс и се пъчат като пауни напред(разбира се,до момента,в който не ги засече някоя група скинс).Забавно е как притичват набързо през парка или как се движат само по оживени улици.Правят едно дефиле и хоп!Айде обратно зад ПС-то
    В България ИМА нацисти!(казвам нацисти,не скинари).Много са малко,но ги има.На какви ли не съм попадала-даже на нацист турчин(това не е шега,копелето наистина съществува ) .Та съм чувала много "бисери" и в същото време много вярни неща.Радвам се,че познавам и позета и нацита и относно темата:

"Мога да дам много примери за това колко грешно се подлъгват млади момчета, с цел да бъдат забелязани (макар и не осъзнаващи, че това води само до накърняване на името им) се правят на нацисти. Прочитат някоя книжка, казват това е така - и с рогата напред - прави , неправи на бой по форумите.... Какво мислете за тези не осъзнали се младежи?"

Какво мисля за тези неосъзнали се младежи ли?Мисля,че те карат хората,които не са запознати с тези среди да се отвръщават от тях.Национализма не е ограничено мислене,напротив.Просто света взе да приема всичко за нормално и нещата някак си...взеха да се преебават Една глупава туркиня на би ли си сложила обица със счупения кръст ако знаеше какво наистина означава?И би ли носила едновременно обицата с тениска "анархия".
    Не,не би."Кръста изглежда яко,затва го нося". ....Направо нямам думи Ето такова същество е за бой!
    Айде,че се ядосах

Нацист не е равно на скинхед и обратното.. факт. В днешно време е разумно да се ходи по-... цивилно. Така че идеята с Мартенси и бръснат и айде напред ми се вижда малко неразумна.. можеш да си сложиш един келтски кръст, 14/88, ако си на пари lonsdale и пак ще се разпознавате с който трябва... по-малко проблеми с полицаи, не привличаш излишно внимание.. Не са важни дрешките, а дали носиш имената на героите в сърцето си!
    България над всичко!

Аз все пак не разбирам защо трябва да говорим за чужди идеологии, като нацизъм и комунизъм?! Нямаме ли си автентичен български национализъм, та все трябва да копираме чужди модели и на национализъм, и на каквото щете. Ние затова сме цъфнали и вързали като държава, щото все следваме някакви чужди, небългарски модели на държавност, идеология и каквото щете. Разберете, ние сме българи, а не германци. Ние сме български националисти, а българският националист не е националсоциалист. Понеже националсоциалиста е германски националист най-малкото.
    Иначе си спорете за скинхедс и такива неща, просто не разбирам защо предпочитате тази тема, свързана с нацизъм и това дали е положителен и отрицателен нацизма, а не предпочитате да говорим за българският национализъм, ама истинският, този на Левски, Ботев, Раковски... Този на българските национални революционери, които са неговите истински създатели и изразители.

Съгласен съм с национализма на Левски, да - чиста и свята република - но дали сега е такава и дали Левски под равенство между всички народи е имал в предвид, че ще остави България да бъде асимилирана и заселена с турци, да станем малцинство.. това би довело до едно ново робство, българина няма да е политически независим.

А и друг е въпроса, че сегашните политици по-често си сменят мерцедеса от колкото влизат в Народното събрание..

Между другото честит рожден ден на Апостола
    България над всичко!

Цитирай Първоначално написано от Freiheit
    Съгласен съм с национализма на Левски, да - чиста и свята република - но дали сега е такава и дали Левски под равенство между всички народи е имал в предвид, че ще остави България да бъде асимилирана и заселена с турци, да станем малцинство.. това би довело до едно ново робство, българина няма да е политически независим.

А и друг е въпроса, че сегашните политици по-често си сменят мерцедеса от колкото влизат в Народното събрание..

Между другото честит рожден ден на Апостола
    Ти луд ли си, Апостола да иска България да бъде асимилирана и поробена от някого, как може дори и да ти мине през главата подобно нещо?! Това е като богохулство, извинявай. Най-великият и голям Българин да иска нещо подобно. Който си е дал живота за свободата и добруването на българският народ. Не, той е за свободна България, управлявана единствено и само от българи, но България, в която могат и да живеят спокойно и турци, евреи, цигани и др. стига да спазват законите и да съвестни и почтени нейни граждани. Разберете го това, не всички турци и евреи са лоши, не всички искат да ни поробят и не всички от тях се чувстват не-българи. Въпроса е тези, които желаят тези неща на България да бъдат неутрализирани и наказани, като Адем Кенан например. Ето срещу такива хора трява да насочим омразата си, а не срещу абсолютно всички турци. И срещу Доган и кликата му от разбойници. А не срещу някой турчин, който си живее нормално, работи и спазва законите на тази държава.

Левски е искал всички жители на България да бъдат равноправни - тоест да може да имат свое представителство в Парламента = ДПС във властта. Ти си против чистата и свята република, така ли? Ако БРЦК знаеше - щяха да те убият! :P
    България над всичко!

Град
    Валхала

!

Значи не съм прочел всичко написано в темата,прочетой от части и ГЛАВНО от мнението на момчето от "ВМРО" ! Искам да ти кажа,че за тези които се определят като национал-социалисти,е гадно и глупаво да си сравняваш с комунисти и социалисти ! Има прилики,има и разлики,но все пак това са си две различни политики !
    Относно евреите - искаш да ми кажеш,че докъто не опознаеш човека,неможеш да кажеш дали е добър или лош?Искаш да ми кажеш,че имаш приятели евреи,пакистанци,турци,циг ни и т.н. които са "добри" хора ?? А замисляш ли се ,че турците и циганите стават все повече и повече и това ВЕЧЕ няма как да се спре ?! Замисляш ли се ,че евреите КОМАНДВАТ и управлявам ЦЕЛИЯ СВЯТ и това ВЕЧЕ няма как да се спре ? Замисляш ли се за произхода си,за народа си,за религията си .. замисляш ли се ?!?!?!?!?!?

България над всичко,грабителите вън
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Град
    Varna
    Аз все пак не разбирам защо трябва да говорим за чужди идеологии, като нацизъм и комунизъм?! Нямаме ли си автентичен български национализъм, та все трябва да копираме чужди модели и на национализъм, и на каквото щете. Ние затова сме цъфнали и вързали като държава, щото все следваме някакви чужди, небългарски модели на държавност, идеология и каквото щете. Разберете, ние сме българи, а не германци. Ние сме български националисти, а българският националист не е националсоциалист. Понеже националсоциалиста е германски националист най-малкото.
    Иначе си спорете за скинхедс и такива неща, просто не разбирам защо предпочитате тази тема, свързана с нацизъм и това дали е положителен и отрицателен нацизма, а не предпочитате да говорим за българският национализъм, ама истинският, този на Левски, Ботев, Раковски... Този на българските национални революционери, които са неговите истински създатели и изразители.
    Да бе ама грешиш!! Всички идеологии са чужди. Няма нито 1 измислена в България!! Комунизма като идеология няма абсолютно нищо лошо в нея То да не е нацизъм или фашизъм и да се проповядва шовинизъм и други такива ... Идеята е вече била готова ,а Ботев и компания просто я до разриват за България. Все едно френски националист да каже ,че нямат право да ползват демокрацията като форма на управление щот е гръцка . А и много ми е чудно какво управление ще приложи националистическа партия ,ако вземе властта ? Само не ми копвайте от сайтовете си !! Ако може да ми разясните с няколко думи.

Да бе ама грешиш!! Всички идеологии са чужди. Няма нито 1 измислена в България!! Комунизма като идеология няма абсолютно нищо лошо в нея То да не е нацизъм или фашизъм и да се проповядва шовинизъм и други такива ... Идеята е вече била готова ,а Ботев и компания просто я до разриват за България. Все едно френски националист да каже ,че нямат право да ползват демокрацията като форма на управление щот е гръцка . А и много ми е чудно какво управление ще приложи националистическа партия ,ако вземе властта ? Само не ми копвайте от сайтовете си !! Ако може да ми разясните с няколко думи.
    В комунизма има доста лошо-нарича се диктатура на пролетариата, която включва унищожаването на всички класи, освен работническата. В това не виждам да има нещо положително. Пък и хубавите идеи, попаднали в ръцете на нечистоплътни хора, като Ленин, Сталин и компания се извращават и не носят нищо положително. Иначе комунизма се бори за социална справедливост, добре, но не виждам да има идеология, която да отрича социалния просперитет, като изключително важен, включително и национализма/не говоря за националсоциализма/.
    Така е, няма идеология, която да е измислена от българин, но има български варианти на всяка една идеология, която е измислена. Включително български вариант на национализма, на демокрацията, та ако щеш и на обичания от теб комунизъм, само че българските варианти на тези идеологии не се прилагат. А националното чувство е най-естествено за всяка една нация, всеки един народ. И не е нужно да си внасяме национализъм, при положение, че си имаме български национализъм, съобразен с българската действителност и българският национален манталитет. И българският национализъм никога не се е борил за чуждото, а само за своето. Никога не е искал да бъде душманин на други народи, а се е борил за свободата, обединението и просперитета на българската нация и държава. Мисля, че една автентична българска националистическа партия, която дойде на власт трябва да се бори именно затова-просперитет на българската нация в социален и всеки един аспект, гарантиране правата на всички съвестни български граждани/включително и на малцинствата/ и винаги отстояване на българският национален интерес. С по-малко думи мисля, че развих мойте възгледи за българският национализъм и ролята му за развитието на България.

Re: !

Цитирай Първоначално написано от Ендо
    Значи не съм прочел всичко написано в темата,прочетой от части и ГЛАВНО от мнението на момчето от "ВМРО" ! Искам да ти кажа,че за тези които се определят като национал-социалисти,е гадно и глупаво да си сравняваш с комунисти и социалисти ! Има прилики,има и разлики,но все пак това са си две различни политики !
    Относно евреите - искаш да ми кажеш,че докъто не опознаеш човека,неможеш да кажеш дали е добър или лош?Искаш да ми кажеш,че имаш приятели евреи,пакистанци,турци,циг ни и т.н. които са "добри" хора ?? А замисляш ли се ,че турците и циганите стават все повече и повече и това ВЕЧЕ няма как да се спре ?! Замисляш ли се ,че евреите КОМАНДВАТ и управлявам ЦЕЛИЯ СВЯТ и това ВЕЧЕ няма как да се спре ? Замисляш ли се за произхода си,за народа си,за религията си .. замисляш ли се ?!?!?!?!?!?

България над всичко,грабителите вън
    Определено се замислям за всичките неща, които изброй. Замислям се, че повечето евреи не са стока, а са паразити, които управляват и ограбват света. Но се замислям, защото познавам такива евреи, че винаги има изключения, че има и свестни евреи, които се погнусяват от злодеянията на еврейската върхушка и не искат да имат нищо общо с нея, именно защото са хора на място. И да, мисля, че не може някой само защото е евреин да му хвърляш вината за това или онова. Не може и да го определяш, че е лош само защото е евреин. Пак ти казвам, не говоря за всички евреи, защото повечето определено не са стока, но винаги има изключения и аз лично съм се удедил, че е така.
    Да, познавам хора от доста националности, просто за добро или лошо така се е случило и определено не съжалявам, защото иначе нямаше как да имам преценка за тях. Познавам турци, които не са от ДПС, дори напротив, мразят ДПС, но познавам и турци/за съжаление са ми комшии, няма начин/, които са отвратителни и не искам да имам нищо общо с тях. Цигани не познавам. Иначе имам много голям приятел българин от руски произход, които обаче се счита за 100% българин и не само това, за български националист и не мисля, че е по-малко българин от теб.
    Аз за своя произход съм се замислял и се замислям винаги. И знам, че съм българин, вярвам, че съм чистокръвен българин, но допускам, че във вените ми може да тече малък процент славянска кръв, която обаче дори и да е така, не ме прави по-малко българин и български националист.

Цитирай Първоначално написано от Freiheit
    Левски е искал всички жители на България да бъдат равноправни - тоест да може да имат свое представителство в Парламента = ДПС във властта. Ти си против чистата и свята република, така ли? Ако БРЦК знаеше - щяха да те убият! :P
    Ти си пълен идиот, честно. Само изопачаваш нещата така, че да се опиташ да ме издразниш, но разбира се, няма как да го направиш. По-лошото е, че не зачиташ, не уважаваш и още по-лошото, не уважаваш делото на Апостола, което говори що за "български" националист си германофилче такова. Ако за теб Апостола се е борил за правата на малцинствата, значи си наистина за лудницата в Карлуково. За какво проливаше той кръвта си според теб? За турците ли? За евреите ли? Наистина малоуми разсъждения. Защото той винаги се бори за БЪЛГАРЩИНАТА, ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ЗА ЕДНА СВОБОДНА, СИЛНА И ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ. И ако днес беше жив, щеше да разстрелва един по един тези изроди от ДПС. Защото той за правата на престъпниците не се е борил, а за правата на обикновеният човек. И да, искал е гражданите на България да бъдат равноправни, но е искал България да бъде управлявана само от българи. А турците, евреите, циганите, ако спазват закона наравно с българите, не е имал нищо против да живеят в България и да имат права тук. Но ако не, никога е нямал да защитава правата им. Но ти явно си с промит мозък от много четене на "Моята бурбъ" и едва ли някога ще схванеш за какво се е борил Левски. Жалко е, че такива се пишете най-големите българи, щото сте били антисемити и расисти, жалка картинка и подигравка с българският национализъм...
    И да, аз съм по принцип по скоро за монархия, но не отричам и републиканското управление. Ако е наистина чиста и свята република или по-точно казано република на място, нямам нищо против. Но ако е република като сегашната, съм твърдо против. Това е и не ми изопачавай повече думите, ясно!

Град
    Русе
    Аз не се определям като нацист,но не мога да отрека,че Хитлер ни е върнал Добруджа,Македония,Западни те покрайнини и сме имали доста добри търговски взаимоотношения.
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    Varna
    Kristo ок де ,ама можеш ли да ми кажеш някакви начини за това постигане . И както знаеш сме в ЕС (и нато - и 2те ги ненавиждам страшно много ... имам чувството ,че сив ни е помогнало повече ...) и провеждане на политика за защита на родното стопанство е не приложима ! Тогава ми е чудно как ще го съживим след като с демокрацията се удря ножа и на хубавото и на лошото (напълно нормално май май за българина ) Чудно ми е това ... какво ще направят националистите или по-добре патриоти ,защото напоследък думата националист беше омърсена от нацистите ... та как точно си го представяш просперирането на България ? Мен ми е трудно да си го представя за съжаление ,а съм оптимист че ще стане ... и за валентин - без хитлер може би нямаше да си върнем една част от територията ,но ако не е бил той е нямало и комунисти да дойдат . В реч на американски президент (не помня кой) се споменава за БАЛКАНСКОТО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО-БЪЛГАРИЯ !! Щом си финансираме 3 войни и пак не изпадаме в крайна криза представи си !!

Във всеки случай Георги, просперирането на България си го представям да се случи ако на власт дойде ново управление и най-вече модела на управление бъде сменен. Защото този модел е напълно вреден за българският народ най-вече и за българската държава естествено. Корупция, кражби, организирана престъпност и мафия, които си имат собствена държава на практика. Каква демокрация е това питам аз? Никаква, това е някаква тотална анархия, анархо-комунизъм ли, не знам и аз как точно да го определя. Но комунизъм казвам/макари пак да ме упрекнеш и да ми се ядосаш/, защото по-голямата част от днешните ни управници са все "бивши" комунисти. Не, че в една Чехия или Полша и там нямат някой друг министър, който е с комунистическо минало, но тези страни започнаха да просперират след промените именно защото при тях се случи декомунизация на високо и средно ниво. Тоест комунистическата върхушка, която се компрометира по време на своето управление, беше извадена от власт и неутрализирана, а в България не стана така. Бяха "декомунизирани" само комунисти на най-ниско ниво, просто партийни членове, незаемащи никакви важни постове в комунистическа България, от които нищо не е зависело. А тези от ЦК и Политбюро, за тях никакво възмездие, никакво разследване затова какво точно са правили през комунизма. Ей това ни е разликата с останалите бивши соц страни. И затова днес те просперират, а ние тънем в мизерия.
    А относно управлението на националистите или патриотите, както повече ти харесва, а за мен лично тези две понятия са равнозначни, ами според мен именно това са хората, които ще милеят истински за народа си. Които ще водят една народо угодна политика поне доколкото стигат силите им, ще предадат националното ни стопанство само в ръцете на българи, ще спрат разпродажбата на българска земя на чужденци, ще намалят емигрантската вълна, когато става въпрос за нелегални емигранти най-вече. Ще водят една умерена и национално полезна политика, която включва цялосто следване на българският национален интерес и насърчаване на българсщината в и извън България, където има българи. С най-общи думи така си представям аз едно умерено, автентично българско националистическо управление. Което ще неутрализира такива като ДПС по законен и съдебен път и ще ги лиши от право на политическа изява. Което ще се бори с циганската престъпност, без да нарушава правата на работещите цигани. С две думи няма да преследва никой заради произхода, а ще неутрализира и подвежда пиод отговорност недобросъвестните граждани/включително и етническите българи, които го правят/. Това мога да кажа за момента, повече едва ли ще ти се чете ако продължа да пиша, макари да имам да кажа още много неща, но не искам да отегчавам хората от форума с много дъгите си постове. Простете за многословието още един път, надявам се Георги да съм ти бил полезен, макари пак да си спечелих негодуванието ти по въпроса за комунизма. Просто е лична позиция. И все пак не кога да не призная, че е имало и комунисти на място, но за съжаление те не са имали възможност за изява през комунизма. А проблема на България е именно, че се го караме на диво- див комунизъм, унищожаващ всички от предишните строеве, див капитализъм, унищожаващ поголовно почти всички от комунизма. Сега някой хора се опитват да наложат и див национализъм, който пак до нищо полезно няма да доведе. Все няма нищо умерено при нас и затова сме на това положение. за съжаление, но положителна промяна ще има, гаранция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си