.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от KAKASHI SENSEI
    мразя политика
    ahahah QFT

Град
    Валхала

Re: !

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Но се замислям, защото познавам такива евреи, че винаги има изключения, че има и свестни евреи, които се погнусяват от злодеянията на еврейската върхушка и не искат да имат нищо общо с нея, именно защото са хора на място. И да, мисля, че не може някой само защото е евреин да му хвърляш вината за това или онова. Не може и да го определяш, че е лош само защото е евреин. Пак ти казвам, не говоря за всички евреи, защото повечето определено не са стока, но винаги има изключения и аз лично съм се удедил, че е така.
    Всички са евреи ! Всички от тях са непълноценен народ!Всички от тях са "БОГОИЗБРАНИ" !Във всеки евреин тече МРЪСНА КРЪВ!Това е .. какъвто и да е ,пекан,изпекан,точен,крив - ЧИФУТ Е
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

;)

В теб тече ЧИСТА КРЪВ,и ти си един истински ариец.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Град
    Валхала

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от diver
    В теб тече ЧИСТА КРЪВ,и ти си един истински ариец.
    А в теб каква тече НЕариецо ?

Град
    Varna
    Ами той Спенс го казва в една песен " Исках демокрация ,дадоха ми див капитализъм " . При нас явно всичко трябва да е диво ... аз не се и съмнявам че има качествени хора във всичко партии ,но просто не могат да се изявят заради някои лицемер. А иначе каза за хора ,които милеят ... а бе не знам ... аз ли съм скиптик или човешката алчност няма край ,дори да става въпрос за бъдещето на родината ти Много ме съмнява ,че разни бойковци , сидеровци и други позьори ,че ще оправят България и най-жалкото е че вмро се натиска при тях само за да влезе във властта. Аз както казах най-много на вмро симпатизирам от националистическите партии и ми е много жалко ,че се бутат при тия хора !

Цитирай Първоначално написано от Ендо
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Но се замислям, защото познавам такива евреи, че винаги има изключения, че има и свестни евреи, които се погнусяват от злодеянията на еврейската върхушка и не искат да имат нищо общо с нея, именно защото са хора на място. И да, мисля, че не може някой само защото е евреин да му хвърляш вината за това или онова. Не може и да го определяш, че е лош само защото е евреин. Пак ти казвам, не говоря за всички евреи, защото повечето определено не са стока, но винаги има изключения и аз лично съм се удедил, че е така.
    Всички са евреи ! Всички от тях са непълноценен народ!Всички от тях са "БОГОИЗБРАНИ" !Във всеки евреин тече МРЪСНА КРЪВ!Това е .. какъвто и да е ,пекан,изпекан,точен,крив - ЧИФУТ Е
    "Всички са евреи", ти така и българите ще ни изкараш евреи бе .
    За непълноценен народ, нали сам разбираш, че говориш пълни глупости. Ако са непълноценни, нямаше да управляват света, както ти твърдиш, иначе излиза, че си противоречиш. Хем според теб са тъпи, прости и непълноценни, пък са най-богатите, как стават тези работи? Напротив, много умен народ са даже, това, че като цяло не са стока е друг въпрос.
    И те не са "богоизбрани", защото такива народи няма, това са си техни измишльотини. В Християнството такова нещо като богоизбрани народи няма. А всички, които вярваме в Господ Исус Христос сме негови чеда, без разлика на цвят на кожата, народност и т. н.
    "Във всеки евреин тече мръсна кръв" е от това по-голям тъпизам не бях чувал . Ще ти кажа, във всеки евреин тече преобладаващо хазарска кръв, да не кажа на едно 90%. Защото евреите са юдеизирани хазари, а хазарите са ирански народ по произход. Затова евреин не е етническо или расово понятие, евреин е религиозно понятие. А всеки евреин, който се е отказал от юдаизма и е приел Християнството примерно, не е вече никакъв евреин. Защото при евреите кръвта няма значение, а значение има само вярата. Тъй като има евреи от всички раси, но те не са евреи по етнически признак, а по религиозен.

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Ами той Спенс го казва в една песен " Исках демокрация ,дадоха ми див капитализъм " . При нас явно всичко трябва да е диво ... аз не се и съмнявам че има качествени хора във всичко партии ,но просто не могат да се изявят заради някои лицемер. А иначе каза за хора ,които милеят ... а бе не знам ... аз ли съм скиптик или човешката алчност няма край ,дори да става въпрос за бъдещето на родината ти Много ме съмнява ,че разни бойковци , сидеровци и други позьори ,че ще оправят България и най-жалкото е че вмро се натиска при тях само за да влезе във властта. Аз както казах най-много на вмро симпатизирам от националистическите партии и ми е много жалко ,че се бутат при тия хора !
    И на мен не ми е приятно за ВМРО и това, което прави Каракачанов в някой случай, защото определено не съм съгласен с част от неговите действия. Но пък от друга страна сам се сещаш, че за да можеш да оправиш нещо в тази държава, трябва да се бориш да дойдеш на власт. Иначе като си в опозиция си изцяло безгласна буква и не можеш да направиш абсолютно нищо. Но пък ВМРО мога да ти кажа, че е показвало доста повече морал от повечето партии, защото няколко пъти беше канено да участва като коалиционен партньор в предишни правителства, но отказа понеже не искаше да се коалира с провалили се и дискредитирани политически партии. А Сидеров, Борисов и компания, определено въпреки всичките си слабости са според мен за предпочитане пред сегашните, не мислиш ли? Знам, че всеки който дойде на власт гледа да уреди и себе си, то навсякъде по света е така. Но гледат и да направят нещо за народа си. Ето на това се надявам в следващите управления, в които БСП, ДПС и НДСВ няма да са на власт/дай Боже/, да има положителна промяна. Поне малко от малко. Знам, че няма да е кардинална промяна, че модела не може да бъде сменен, но все пак че ще има положителна промяна и България ще тръгне в една по-добра посока. Така че каквото и да е, мисля, че ВМРО, Атака, дори Герб/на които най-малко имам доверие от опозиционните сили/ ще доведат до някаква положителна промяна за българският народ и България като цяло. Или поне вярвам, че ще е така. А дали ще е точно така, както ми се иска, ще поживеем и ще видим, нищо не се знае. Ако дойдат на власт споменатите партии тогава можем да кажем дали ще има промяна или не.

Град
    Varna
    От Брюксел бяха казали нещо от сорта ,че не може пожарникар да ни е министър прецедател Ама са и прави . Бойко точно на човек от сивия бизнес мяза ...не го познавам лично и единствено го харесвам заради това ,че е срещу ДПС ! Аз както си разбрал имам социалистически наклонности ,но с тоя сговор с дуписе направо се отвратих ! При условие че имат пак пълно мнозинство НДСВ и БСП взеха тая курва дуган !!!!!! Ех то е ясно кой ще е следващия министър прецедател и се надявам да е по-добре от сега ! Но както се знае в политиката в близко срочен план е много трудно да се работи и може да се окаже ,че все пак сегашното правителство е направило това онова добро в дългосрочен план

От Брюксел бяха казали нещо от сорта ,че не може пожарникар да ни е министър прецедател Ама са и прави . Бойко точно на човек от сивия бизнес мяза ...не го познавам лично и единствено го харесвам заради това ,че е срещу ДПС ! Аз както си разбрал имам социалистически наклонности ,но с тоя сговор с дуписе направо се отвратих ! При условие че имат пак пълно мнозинство НДСВ и БСП взеха тая курва дуган !!!!!! Ех то е ясно кой ще е следващия министър прецедател и се надявам да е по-добре от сега ! Но както се знае в политиката в близко срочен план е много трудно да се работи и може да се окаже ,че все пак сегашното правителство е направило това онова добро в дългосрочен план
    Ти може да си социалист, ама БСП определено не са никакви социалисти. Иначе нямаше да са най-богатата партия в България. Един Румен Овчаров например има такива палати и е толкова богат, че ако е социалист, то тогава аз съм етнически китаец. И не само той, то цялата върхушка да БСП са свръхбогати за родните стандарти. Само лъжат бедните бабички и дядовци/които не знам защо все още им вярват/, че са социалисти и ще се борят за някакво си социално равновесие в тази държава и нормален стандарт на живот за всички граждани . Та ако бяха истински социалисти, щяше да е съвсем друго положението, но не са определено. Но ние нямаме и истински капиталисти ако става дума, защото капитализма дава възможност на всеки, който работи и си плаща данъците да натрупа определен капитал както е било преди 9.09.1944 г. Та и в капитализма, и в социализма има положителни неща, стига да се прилагат реално, а не да се изопачават, за да служат на определени хора, които да се облагодетелстват от това изопачаване. И винаги във вреда на народа .

Град
    Varna
    Грешка не до 9 септември до 2рата световна нещата са що годе добре ... и по време на авторитарния режим наложен от татето на симеончо та до наши дни нещата не са на добре...

Грешка не до 9 септември до 2рата световна нещата са що годе добре ... и по време на авторитарния режим наложен от татето на симеончо та до наши дни нещата не са на добре...
    Да, прав си до голяма степен. Фактически най-добрите години за България са от 1935 до 1941 г., когато има безпартиен режим, начело с Борис обаче и неговият верен човек- Георги Кьосеиванов. Тогава и политическите преследвания са голяма рядкост, и икономически и външнополитически България е много стабилна. И не само това, а България е най-развитата Балканска страна и именно тогава се говори за Швейцария на Балканите в лицето на България. А и като цяло в европейски план България се нарежда в първата десятка на най-развитите страни в Европа и с доста висок стандарт на живот за времето си. Но след включването ни във войната естествено нещата се променят и то отрицателно, защото икономиката ни започва да работи за военното дело и там отиват основните средства. Така постепенно в тези бурни времена икономическата, а и всякаква друга стабилност започва да изчезва и постепенно България навлиза в криза. А Борис взима нещата изцяло в свои ръце, но няма сили да се справи с кризата и започва с репресии срещу политическите опоненти, които всъщност само я задълбочават. Така че си прав, до включването ни във войната нещата са перфектни, а след това постепенно набраната енергия се губи с лека ръка. Явно типично по нашенски за съжаление .

Град
    Валхала

Да се уточня.Имам в предвид,че евреите не са физически пълноценни!Да си виждал евреин някога с мотика ? А за това,че са умен народ,си много прав,много умен и много коварен народ + това,че са най-богатите !
    Това,че са "БОГОИЗБРАНИ" ,идва от самата им политика - ционизма !
    Естествено,че няма богоизбран народ!
    А това,че във вените им тече хазарска кръв,може да се поспори,но това прави темата безкрайна

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Чудесна тема Успя да ми повдигне настроението .. Прекрасни фрази , прекрасни неща прочетох..До автора... продължавай да четеш.. и поработи върху правописа...

Отклонили сте се от темата.Аз мисля,че не само при лошите "нацисти" има глупаци.Глупаци има навсякъде и винаги ше има.
    Темата обаче е станала много обширна.Макар и анти-българин,ssk_ не е опасен.Той е поредната форумна мишка,която плюе нещо непознато.Аз лично бих започнал да пускам теми и да се оплаквам,само ако подобни анти-българи станат активни и започнат да представят болните си идеи на обществото.
    Относно това,че националсоциализма е глупава идеология,нямам коментар.Имам само препоръка:недейте да учите измислени факти наизуст.Мислете с главите си.Сега ще кажете,че "нацитата" са именно тези,които говорят наизуст.Може би,но когато вникнете в значението на думите "национално" и "социално" и се абстрахирате от предрасъдъците си,тогава пишете.
    Относно това,че националсоциализма е немско дело-да,така е.Демокрацията не е българско дело,но много от вас я одобряват.Именно затова ще има "толерантни",които си затварят очите и бягат от реалността.А реалността е тук и сега.Отърсете се от глупавите си идеи и осъзнайте,че ние губим самосъзнанието си и историята ни отива по дяволите.За това ли умряха героите?За да има навсякъде цигански терор и турска партия,която диктува политическите настроения?Аз отдавна съм си направил изводите.Лошо е,че има хора които не приемат фактите,а фъфлят глупости опиянени от модите.
    На въпроси като "Е щом нацизма е як,що са нема нацизъм?",няма смисъл да отговаряме.Ако има трезво мислещи хора,ше разберат защо.
    И все пак-Идеята е жива! 88

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тази тема е от 2008. Доста отдавна се е "поизместила". Да не говорим, че предвид анти-семитизма, който се въди в нея, отдавна трябваше да е делната.

По темата: Не ме вълнуват тъпи нацисти. Наказуемо е и с право. Престъпниците се наказват.

Последно: Уважавам евреите, защото и те ме уважават, защото като народи се уважаваме и си помогаме. Израелските арменци помагат на Израел, както и Арменските евреи на Армения, така че за мен всичко е ок. Не ми пука, че хората им завиждат и ги мразят, защото са по-сплотени и единни и, защото си помагат. Така са стигнали и до властта. И вместо да ги плюем, няма да е зле да се понаучим малко от тях, че чуждото благоденствие не е повод за завист и плюене и, че трябва да се подкрепяме взаимно, където и да е. А митовете и легендте за богатите крадливи евреи, които само заграбват без да бачкат ги оставам за "нацитата" с добре-развито въображение.

националсоциализма е немско дело-да,така е
    Приятел, чета ти втори пост и оставам възхитен. Браво.

Само, че не съм съгласен с цитираното. Не е немско дело, а именно семитско.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Националсоциализмът не е ционистко дело, другарю, както някои псевдо интелектуалци се опитват да ни го представят.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Напротив, другарю. Някои хора може да се опитват да представят много неща, но е факт, че те използват националсоциална политика срещу всички останали народи от както съществуват. И не можеш да го отречеш. Именно заради това Чичкото ги налазва. Т.е. се опитва даг и налазва, ама не успява съвсем... И после го обвиняват несправедливо.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Абе ssk, мислиш ли, че някой ще тръгне да ти чете постовете във форума, а пък още по-малко блога с такъв правопис?!

Re: БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ

Цитирай Първоначално написано от Kavhanatuvigibolg
    БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
    ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА
    СПЕЦИАЛНИТЕ СИЛИ (ЩУРМОВИТЕ ОТРЯДИ) ОСМИСЛЕНАТА ИДЕОЛОГИЯ НАБЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ
    от МИКО ВЪЛЧЕВ

С добрата расовочиста свита можеш да се сдобиеш със всички богатства на света,но с една омешана орда не можеш да се сдобиеш с нищо, от расово омешаната орда не можеш да направиш нито свита нито SS-ОРДЕН.Щурмовите Отряди-Днешното Младежко Българско Рицарство!!
    М.Вълчев
    .......Във въоръжената борба ние виждаме образът на борбата въобще, пронизваща щелия живот на човека във всички векове, нашият не се отличава по нищо от миналите. На някои философстващи може да им се стори доста незадълбочено, даже повърхностно или следствие, създаването на Щурмовите Отряди-СС, но дали е така? Аз ще разгледам в контекстта на националсоциализма необходимостта от тях. И защото духът който ги движи е друг, тука не става въпрос за обикновени милиционерски банди, а за дълбоко духовено-енергиен заряд на нацията ни. Защото Щурмовакът от Българските-СС на Националсо циа листическата партия е воин, най-висшото призвание за ариеца. Не някакви си бездушни еврейски подлоги, а българи Шурмоваци, които сами търсят врага и го унищожават, това е повелята на новото време не философстване, и не дискусии ИЛИ ЗАДЪЛБАВАНЕ В НАБОЛЕЛИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ТОВА ДЕМОКРАТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. Ние трябва да завземем властта, и тогава проблемите на българите ще бъдат решени, днес каквито и мерки да се взимат и колкото и да се пише по наболелите въпроси е все едно да преливаш от „пусто в празно”.
    ДОБРЕ! КАКВО ЦЕЛИТЕ С ТЕЗИ РАЗНИЩВАНИЯ НА БИТОВИТЕ ПРОБЛЕМИ? ДА ПОКАЖЕТЕ НЕДЪЗИТЕ НА ВЛАСТТА И ТЯ ДА СЕ ПОПРАВИ, АКО Е ТАКА ТО ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ АПОЛОГЕТИ НА ДЕМОКРА ЦИЯТА.ТОВА УЖ ПОКАЗВАНЕ НА НЕДЪЗИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО, НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДНА МЪГЛЯВОСТ ПРОПИТА В ГЛАВИТЕ НА ТАКИВА "измислени националсти". ТОВА Е ЛУДОСТ ДА СЕ ОТКЛОНИШ ОТ БОРБАТА ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИЩ В ТАЗИ НАДПРЕВАРА ПОКАЗВАЩА НЕДЪЗИТЕ НА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО. ТОВА МОЖЕ ДА ТЕ ДОВЕДЕ САМО ДО НЯКАКВА СПОРТНА НАДПРЕВАРА СМИСЪЛ ОТ КОЯТО ИМАТ САМО ЕВРЕИТЕ. Самото понятие да се стремиш да разобличаваш бандитизма на съвременните партии ми прилича на битка между папуаски племена, това обаче е чуждо на нас българите. Щурмовакът имащ В СВОИТЕ ГЕНИ РИЦАРСКАТА ГЕНЕТИЧЕСКА СЪЩНОСТ НЕ МЕЧТАЕ по отвлечени понятия, не се поддава на сантиментални фантазии!!!!Боевата етика на Щурмоваците ражда индивидуалността. Личност стремяща се към героизъм в името на йерархията. "БОЙНАТА ДИСЦИПЛИНА УКРЕПВА И СЪЗДАВА ЛИЧНОСТТА. ПОДОБНО НА РИЦАРСКИЯ КОДЕКС ВЪЗНИКНАЛ В ПОРТИВОВЕСТ НА ЕВРЕЙСКАТА ПАЗАРНА СЕРГИЯ. РИЦАРСКАТА ЕТИКА ВИНАГИ Е ГОСПОДСТВАЛА В СВЕТА НА ЕВРОПА ,ТЕХНИТЕ ДАОБРОДЕТЕЛИ СА НАШИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ ,ТЯХНАТА НРАВСТВЕНОСТ Е НРАВСТВЕНОСТТА НА НАЩИТЕ МЛАДИ ЩУРМОВАЦИ ,ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА НАШАТА КРЪВ Не от празното дърдорене, а от Щурмоваците започва изгрева на нашата борба. Да съгласен съм, че Щурмонваците на Фюрера може и да са възникнали спонтано в зависимост от политическата ситуация или са били повикъ на времето, или пък както днес ми се оправдават СИТУАЦИЯТА била благоприятна , защото от фронта се връщали онеправдани войници!!! Днес това са само оправдания, АЗ ОБАЧЕ ПОСТАВЯМ ВЪПРОСА ЗА ЩУРМОВИТЕ ОТРЯДИ, КАТО ОСНОВА НА "ОСМИСЛЕНАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ПОБЕДАТА"-ИДЕОЛОГИЯТА НА РИЦАРСТВОТО!!!
    <<<<< Рыцари Великой Булгарии>>>>>>
    ...Вооружение булгар полностью вписывается в "рыцарскую схему". Более того, несомненно их влияние в этом смысле на местное население: к XIII веку здесь прочно утвердился пластинчатый доспех - легкий и прочный, удобный и в конном, и в пешем бою: продолговатые металлические пластинки накрепко пришивались к кожаной рубахе, защищая тело от любого удара и не стесняя движений, плечи прикрывали короткие рукава с такими же пластинками, а внизу, на подоле, был разрез - чтобы всаднику было удобно сидеть на коне.
    И у самих булгар, и у местного населения, находившегося под их влиянием, оружие тоже было вполне "рыцарским". Широкое распростр анение имела очень специфическая и узнаваемая (характерная именно для булгар) боевая пика с тяжелым четырехгранным наконечником, способным пробить крепкий железный доспех. Популярностью пользовались также чеканы - боевые топорики, часто украшавшиеся по лезвию узорами, отделанными серебром. Коней своих - верных боевых помощников - тоже берегли и укрывали от вражеских стрел и ударов боевого меча. Основным боевым оружием был все тот же меч - правда, справедливости ради стоит сказать, что в большей степени это было оружие знатных воинов. Большой популярностью также пользо вались кольчуги, кистени, сабли и, конечно, сложносоставные луки большой силы и к ним стрелы с бронебойными наконечниками.
    Источник:"Рыцари востока"
    В.О.Шпаковский, доцент ПГУ, член-корреспон дент Бельгийского королевского общества истории военного костюма „Ла фигурин”
    ......Рицарството драги мои българчета се ражда само в душите на расово чистите, верни народни синове. То се ражда от етиката на нашия морал, от битките по Европейските полета, преминавайки през барабаните на ландскнехтите е ознаменувало новата епоха,епохата на Щурмовите Отряди. Аз дълбоко в своята душа винаги съм смятал Отрядите за нещо магическо,че в тяхната основа е заключено силата на Природата, на Космоса, мощта на вълнуващият се Океан, ледената пресметливост на Ледената пустиня, чертогът на снежните Арийски Бури, и на горещият огън идващ от необятната Велика пустиня , и всичко това обединено в нравствената повеля на нашите Древни Богове ние ще изтръгнем заключените стихии от нашите гени, за да въдворим реда справедливостта и величието на нашата раса. Магическо като,СМИСЪЛ ,магически сили ковящи съдбата на човека, Защото възпитанието на нашите страшни багаини и днешните Щурмоваци в ЗНАНИЕТО ЗА старинните ни воински традиции е на фона на фанатичната вяра в победата и превъзходство преминаваща зад реалността,като НАМИРАТ ВЪРХОВЕН ИЗРАЗ В РАСОВАТА ИДЕЯ. САМО ЧРЕЗ ТАЗИ ДУХОВНА СТИХИЯ, ЩУРМОВАЦИТЕ, МОЖЕ ДА ПАДНЕ ДАМОКРАТИЧЕСКАТА ЕВРЕЙСКА ЦИТАДЕЛА, ЦИТАДЕЛАТА НА ЗЛОТО. Да наистина Нашата съдба днес ни изправя пред едно невиждано зло И ние националсоциалистите имаме два пътя --или да зъдълбаем в някакви измислени от евреите идеи, недостойно да се отвърнем от националсоциалистическата борба, недостойно да изживеете своя живот в слепота и молодушие, или достойно да приемете осмислеността на "Щурмовата идеология" , да я приемете като служба и да останем верни на своята Арийска кръв. И това започва с Щурмовите отряди, не като сила която да ни пази да не ни набият или да провокират някой митинг, или шествие, не дважди не, а като духовна основа на нашето Движение.НЕКА НАШИТЕ ОТРЯДИ ДА СТАНАТ СИМВОЛ НА РИЦАРСКО ДОСТОЙНСТВО, ЗА ЕДНА Нова БОРБА, КОЯТО ЩЕ ИЗГРАДИ ОТ ЕВРЕЙСКОТО ПЕПЕЛИЩЕ НАШИЯТ ДОМ „ВЕЛИКА НОВА ЕВРОПА". ЩУРМОВАКЪТ Е НАЙ-ВЕРНИЯТ СТРАЖ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. НАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛСОЦИА ЛИСТИЧЕСКОТО НИ ДВИЖЕНИЕ. Щурмовакът е една от многото форми на българина идващо от древността. В името на човешкия напредък, налага се едно по-честно, едно по-почтено и по–възвишено отношение към онзи , който пролива своята кръв за родина и за идея. Такова ясно държание и заявление е много по-достойно , отколкото потулените приказки за влияние в други партии или да се участва в избори, или да се приказва до безкрай. Само с щурмовите отряди ще променим историята и ще стъпим в Новата Епоха. В това се състои всичко: програма, идеология, и ПЪТЯТ –на Борбата.Това е главното и единствено истинско и единствено нужно Рицарският Дух, рицарската дисциплина и рицарската борба, всичко товава се олицетворява от днешния БЪЛГАРСКИ ЩУРМОВАК.

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
    ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ!!! ОБЕДИНЕНА ПОД СИЯЙНАТА СВЕТЛИНА НА СВЕЩШЕНАТА СВАСТИКА!!! В ЕДИНЕН ЖЕЛЕЗЕН АРИЙСКИ ЮМРУК НАРЕЧЕН ЩУРМОВИ ОТРЯДИ!!!
    Мико Вълчев-Кавханът Председател на Българ ската националсоциалистическа партия - идеолог на расисткото движение в България
    тъпанар
    dilated dead not an option

Национализъм,национал-социализъм, фашизъм и други крайно десни движения е имало и ще има докато съществува белия човек,също все се чудя до кога ще има тъпаци,които ще продължават да наричат НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТА Адолф Хитлер "фашист" без да си правят и грам труда да разберат какво е фашизъм и какво е национал социализъм къде е имало едното и къде другото,та на темата за "горкото ром" непрестанно подлагано на тормоз и дискриминация,престанете да защитавате циганите турците и останалите малцинства,които ни се качиха на главата,сега преди да ме изкарате расист или какъвто и да било се замислете над следните ФАКТИ ако циганите бяха добри и мирни граждани (каквито очеВАДНО те НЕ са това се отнася и за турците) щяха ли да крадат да просят да убиват и да създават мизерстващи гласоподаватели,сега ще кажете "да ама те нямат пари" ами след като нямат пари защо раждат по 7-8 деца и ги обричат на ГЛАД,МИЗЕРИЯ И КРАЙНА НИЩЕТА докато са живи,вие ще родите ли дете ако знаете че то ще живее като скот,няма да има възможност да се научи дори да чете и да пише,дете,което ще се препитава по незаконен начин,дете което утре или други ден може да умре в някоя канавка, сигурен съм че почти всички не бихте го направили, да осъдите собственото си дете на такъв ТЕЖЪК живот,второ чудя се защо масово се оправдават циганите когато крадат с думите "те нямат пари" ние като нямаме пари отиваме да работим а не хващаме клещите и хайде на полето да крадем,че да пропищят от нас нали така?Докато тези фактори съществуват,докато безкрайно нагли турци,които ни убиваха и ни върнаха до първобитното през тези 5 века робство продължават да ни наричат гяури в НАШАТА собствена страна защото това е БЪЛГАРИЯ,докато има новини на турски докато нямаме право да се защитаваме от нагли мургави престъпници,ще продължава да се развива нацизмът и то много бързо,защото именно тези които сипват бензин в резервоара на българското националистическо движение са циганите и турците с техните престъпления,с тяхната наглост,не обвинявайте момчетата,които обичат родината си и искат да я запазят чиста за проявата на омраза,истинските виновници са малцинствата!

Няма лошо да има БНСРП, ако ще и ъндърграунд. Все пак има Партия на Българските Комунисти, която явно е и легална!

Зелено Индигово Гвоздейче-Хиляда Ампера Йод Лилав

Ш'се молите за чичо Ади след време, ама нямаааа!!!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

бай дъ уей- Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матр'ял!

(...се занимавате с глупости де'а.Който преценил че му харесва тази идеология като политика и като допринесла за България и света- сам разучава всичко за нея.Май много филми гледате.Примерно се смях на някакъв пропаганден х'американски клип, че едва ли не в интернет отвличат беззащитните дечица и ги зомбират със "злаааатаааа" НС идеология.И вие т'ва го вярвате, а? )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Каквото и да прави световното евреиство не може да ни спре,вашата омраза ни прави по-силни!

Недейте да плюете по българските войници служили в СС,защото това са единствените българи заедно с полка на Капитан Мацев,които са се противопоставили на комунистическата окупация!

"Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си