.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Такаааа,ето и аз да кажа нещо по въпроса...

Национал - социализма се е "родил" малко след първата световна война - времена на безработица,времена на глад и мизерия.Времена,в които голям брой от мъжете германци са били инвалиди (частично или напълно) след войната.В същите тия времена,когато Германската държава е плащала репарации и прочие (като губеща държава в ПСВ),еврейте(поне по - голямата част от тях) са живеели в охолство...
    Еврейна богат и дебел.
    Германеца беден и слаб.
    Свъсем нормално е било в такива времена да се появят,националистически настроени движения,съвсем нормално е да се появи и "антисемитизъм".Което ме навежда на един страничен въпрос,ако еврейте не управляват света,то защо,ако мразиш каквато и да е друга раса се водиш за "расист",а ако мразиш евреи си "антисемит",факт е,че са "Богоизбран народ",ама все пак,защо не съм си расист като мразя и тях,ами трябва да се водя "антисемит".
    Както и да е,да се върнем на главния въпрос.
    Циганите и турците са нашите "евреи".България мизерства.Турците и циганите не са по - богати,обаче пък за сметка на това са в пъти по - щастливи.Мангала не му трябват толкова пари щото той си е такъв - примитивен.Не си гледа децата и не ходи на работа,не плаща ток,нито вода,НО ГИ ИЗПОЛЗВА
    Помисли си сега,Българино,кой му плаща "сметката",която не му се и прави...
    Странно в нашата държава всичко е наопаки.Говорех си с един полицай БЪЛГАРИН за Батак...Той каза,че можело да били инсценирано,БЪЛГАРИН ОТРИЧА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИ,това ни е лошото...НЕ СМЕ ЗАДРУЖНИ.Не знам колко от вас знаят,но нацистите от всички страни се подкрепят.

Аз нацист не съм,обаче не знам защо ми се струва,че горе-посочените в най-скоро време ще управляват.Огромна част от Българското общество подкрепия тези идеи,друг е въпроса колко от тях бият за да го покажат,и колко от тях ще седнат ще учат и пишат и един ден ще излезнат на първо място в изборите

Много си прав,националсоциализма е единствения път за спасението на тая държава...
    "Убий евреина и бъди патриот."

Хуан Перон

Не мога да разбера защо слагате национал-социолизма като крайно дясна идеология.На правата се поставят много грешно различните идеологии.НС е точно лява идеология,защото десните гледат частните интереси и изобщо на по-богатите.Просто НС иска социализъм,обаче само за нацията.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от MZMA
    Много си прав,националсоциализма е единствения път за спасението на тая държава...
    Я ми обясни, защо тогава Хитлер е бил в съюз с Япония?

infern00 отново право в десятката! Браво, добре, добре. Много си прав. Само, че се води крайна дясна идеология спрямо това, че при лявото управление се слага работникът, който и да е той. При дясното се слага националността на държавата на първо място. Т.е. има национал-социализъм. Или както го написа - гледа социалното, но за нацията. В този ред на мисли - на първо място в националсоциализма е нацията, родината - т.е. дясното. После идват левите убеждения за индустрията, но те са на по-долно ниво.

И все пак - в нормалния човешки мозък е зародено дългът на човека - да продължи фирмата на рода си, да продължи шкафът, който баща му е решил да направи в мазето, да дояде недояденото от малкия му брат и прочее други примери. Естествено, на който не му изнася - обвинява, че сме лоши, че сме расисти и прочее други глупости.

Нали знаете, че слабия обвинява, докато силния действа? Е, ние сме обвинените...
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Цитирай Първоначално написано от MZMA
    Я ми обясни, защо тогава Хитлер е бил в съюз с Япония?
    ...каза човека с аватар петнящ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ с това на сащ...
    Както и да е,по въпроса :
    Да не би да е защото се е водила война ?!? Във Война на всеки трябват съюзници,да не говорим,че се очаквала и войната със СССР,в такава неравностойна война,трябва да имаш съюзник и в тила на врага...Друг е въпроса,че поради някой грешки в дипломацията на Райха става така,че Япония не напада СССР (Русия) от източната и страна и така освобождава цялата мощ на червената армия,свободно да се стовари върху фанатичните войници на Вермахта

Да не говорим,че съюза на германци и японци,няма общо с неговите и мойте думи,които ясно се отнасяха за бъдещето на МАЙКА БЪЛГАРИЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си