Това е лично мое мнение по въпросите които си засегнал
1 .Това ,че белите са супер раса са глупост и пълна измислица. Но има разлика между расите:
негрите- са най-глупави, но най-силни физически ,европеидната раса - по-близко по ум до монголоидната отколкото до негрите и по средата по сила ,монголоидната раса са съвсем малко по-умни от белите ,но най-слаби физически.
Аз съм за това всяка раса да си знае мястото белите да си седят в Европа жълтите в Азия ,черните в Африка и тн.
Евреите не са по глупави ,защото повечето са от нашта раса. Евреите за да владеят света въобще не са глупави напротив много умни и хитри са.
2 .Че трябва да се освободи света от еврейте трябва.Не одобрявам трудовите лагери на германците ,но не е имало такова нещо като правене на сапун ,газови камери и план за избиване на евреите.А Хитлер не е планувал нищо такова за славяните това са измислици. На мен той ми е безразличен може да е направил много лошо на някой народи, но е уважавал България и българите и не ни е направил нищо лошо напротив само хубави работи е вършел и говорел за нас.
3 .Голяма част от циганите са си го заслужили.
4 .Не одобрявам боя им ,ако е без причина.
5 .Не подържам контакти с такива.