Ако аз се очаква да съм "господин форумният герои" и "педер прост", ще ти отговоря.
1. Точно заучените неща, които се пишат, са запазена марка на героят, който описвам в публикацията си. Добре е човек сам да си прави изводи и то на обширна информация и от двете страни, разбира се забързаният сват в който живеем не предоставя условия всеки да е компетентен по всяка тема, но поне трябва да се прочетат две протичоположни мнения, да се синтезират, да се избере на какво да вярваш и да вече да определиш мнението си по въпроса.
2. Относно "манипулациите на еврейската шайка", пак казвам вярвай на това което си решиш. Лично за мен това са глупости, макар че не мога да знам без да съм бил там. Дълго време много неща са били затворени за посетители. А и защо, ако не вярвате в сапуните използвате фразата "циганите на сапун"???
3. За комунизма не говоря в момента. Чувал съм ужасни неща за Сталин и престъпленията му, дори съм чувал и за влак, с който се разхождал из страната и трепел невинни - > гледал съм по телевизита, не коментирам.
4. Той е и човека изтребил сума ти и народ само заради това, че не са имали щастието да се родят арийци. Доброто му е несъразмеримо с лошото, което е направил. А и рядко чувам фашисти да обсъждат економическата му политка...
5.Евала и в благодарност за всичките добрини на Хитлер към българският народ ние му се отблагодаряваме, като спасяваме еврейте си?
6. Народ и раса са различни неща. И аз "се боря" за народа си, но не визирам само расата си.
7.Не отричам това, бих бил глупак да го правя и на мен ми е неприятно. Но нима ти с ръка на сърце можеш да кажеш, че би наел циганин за работник? Ако имаха работа, ако им позволявахме да живеят "сред нас" , ако не ги мразехме, ако ... Ако, то те щяха да живеят наравно с нас. Кажи ми ти против ли си циганите да живееят сред нас, като нас. Да се отличават малко, но да сме равни?
8. Колкото до социалната политика на държавата, ем ти, или ако не ти твоите роднини, избирате кой да определя тази политика.