Цитирай Първоначално написано от inflammable007
Първо искам да кажа на националист,че националсоциализма е политическа идеология и тук не става въпрос за германофилия.Просто лично на мен тази идеология ми харесва и мисля,че е правилната идеология.На господин форумния герои искам да кажа.Спри със заучените неща огледаи се малко и тогава ми говори педер прост.Всички тези манипулации които евреиската шаика пуска срещу националсоциализма е долна и гнусна лъжа.Не можа преди 2-та световна воина в европа да живеят 5,5 милиона евреи и да са зибити 6 милиона.2-ро искам да те питам защо лагерите са били затворени дълго време за посетители след това и изведнъж има газови камери,чанти от човешки кожи сапуни.Другото което е защо не се изкарват на бял свят престъпленията които болшевишките уроди правят,защото се знае много добре,че комунизма е убил много повече хора от колкото нацизма.Как може да плуеш такава добра социална политика,при положение,че при Хитлер се въвеждат толкова много соцялни придобивки за работниците,тои е човека които въвежда платения отпуск,тои е човека които пуска народна кола която е била достъпна на всеки работещ човек срещу 2 марки на седмица,тои свежда безработицата до 2-3%.Друго което е много важно особенно за нашата страна е,че благодарение на Германия България макар и за малко оспява да си върне територията която нйьоиският диктат откъсва от нашата страна.Лично аз не виждам по добра политика от социалния национализъм.А и какво лошо има в това да се бориш за своята раса и народ.Лично на мен ми е много противно да гледам как някав мангал как прави по 10 деца не плаща нищо лежи и чака на соцялни помощи които идват от моя джоб,и в същото време аз отивам да искам няква помощ защото съм ученик и живея само с маика ми и ми отказват защото дода ми е бил голям и то надвишавам минимума само с 2 лева,това някав подчовек да има по големи права в страна за която моите прадеди са се били и са умирали и в същото време правата ми да са по малко и да нямам право да ползвам никви соцялни придобивки,а всъщото време чуждоземни дегенерати които са гости в моята страна да ги издъражам аз и да имат по големи права е това няма да стане.
ти си този, който трябва да спре със заучените фразички и да се разрови по-дълбоко в нещата.
хитлер бил направил това и онова, по времето на хитлер се случило това и онова, ама разбира се, нещата СЕ СЛУЧВАТ под чието и да било управление. да, направил е доста качествени и добри неща.но това не означава, че ако не е бил той тези неща е нямало да се случат. ако не ги беше направил хитлер, щеше да ги направи някой друг.

а, и ако национал-социализма беше най-добрата форма на управление, щеше още да го има.