Цитирай Първоначално написано от kristo
Аз все пак не разбирам защо трябва да говорим за чужди идеологии, като нацизъм и комунизъм?! Нямаме ли си автентичен български национализъм, та все трябва да копираме чужди модели и на национализъм, и на каквото щете. Ние затова сме цъфнали и вързали като държава, щото все следваме някакви чужди, небългарски модели на държавност, идеология и каквото щете. Разберете, ние сме българи, а не германци. Ние сме български националисти, а българският националист не е националсоциалист. Понеже националсоциалиста е германски националист най-малкото.
Иначе си спорете за скинхедс и такива неща, просто не разбирам защо предпочитате тази тема, свързана с нацизъм и това дали е положителен и отрицателен нацизма, а не предпочитате да говорим за българският национализъм, ама истинският, този на Левски, Ботев, Раковски... Този на българските национални революционери, които са неговите истински създатели и изразители.
Да бе ама грешиш!! Всички идеологии са чужди. Няма нито 1 измислена в България!! Комунизма като идеология няма абсолютно нищо лошо в нея То да не е нацизъм или фашизъм и да се проповядва шовинизъм и други такива ... Идеята е вече била готова ,а Ботев и компания просто я до разриват за България. Все едно френски националист да каже ,че нямат право да ползват демокрацията като форма на управление щот е гръцка . А и много ми е чудно какво управление ще приложи националистическа партия ,ако вземе властта ? Само не ми копвайте от сайтовете си !! Ако може да ми разясните с няколко думи.