- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко от Вас са практикували поза 69..?Кажете някви мнения..
Колко от Вас са практикували поза 69..?Кажете някви мнения за позата..хареса ли Ви?
стандартна поза 69 не е удобна, щтото носа ти се умипа в ануса и
и както разбираме от това няма да ни е кеф
но пък, ако за мястоно на език мъжа използва пръсти , пак си е 69
но е удобва и приятно и за 2-мата![]()
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
pozata e mn neudobna i ponqkoga nepriqtna...az li4no ne q haresvam...
Харесва ми позата и затова я практикувам, когато ми се отдаде възможност.
ами харесва ми ... не я практикувам много често но ми харесва ... вариянта в които сме легнали на стран най ми допада :P
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Подкрепям ! Позата е супер ! На мен лично и на приятелката ми, много ни допада... Понякога езикът ми се плъзга и към ануса на приятелката ми... Мисля, че това и доставя удоволствие..Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
на мен ли4но ми харесва тази поза,защото хем доставям удоволствие на приятеля ми,хем той на мене.вярно 4е е малко неудобна ,но..ко пък :P
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Много пъти съм изказвала мнение по тази тема.Не, не ми харесва.Неудобна ми е, а и не мога да се съсредоточа.
Мхъм, така си е... Предпочитам си или аз него или той мен... Лошото е, че той все ме врънка....Първоначално написано от koalka
Не ми харесва. Супер неудобно ми е, и как да се съсредоточа, като постоянно се разсейвам и нищо не се получава.
Харесва ми,че и двамата си доставяме удоволсвие едновременно,наистина е доста разсейващо,но все пак е кеееф :P !
P.S. На нас не ни е неудобно.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
mene syshti mnogo mi haresvasluchva se da se razseq , ama
se okupitvam :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аха.......адски много ме разсейва, а и като се поотпуснеш и се забравяш....става 1 мазало-захапали сме се, боли.............Първоначално написано от koalka
na men mi haresva. a p1k predi nqkolko dni opitahme priqtelq mi da e otgore. ama ne be6e mn udobno...![]()
probvala sum 69 i be6e dosta qko edinstveniq problem be6e 4e nemojeh da se susredoto4a kogato mi stava6e hubavo spirah da se nasladq priqtelq mi i toi i ni otne dosta vreme ,no vse pak be6e dosta qko...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ni6to protiv nemam vav sex vsi4ko trebva da se probva za da se razbere koe e nai-yako![]()
Първоначално написано от Impheatus
позата е върха! много е яка..а и ако момчето знае ко праи с :P още по дбрекоито не е пробвал...ВРЕМЕ Е ДА ПРОБВАТЕ! НЯМА ДА САЖАЛЯВАТЕ!
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
еми .. позата не е лоша не виждам кое е неудобното ако мъжа е отдолуАко е отгоре нормално е да има известни усложнения ама ако е отдолу си е супиел !
![]()
E da de togava kogato si zabravite zadaljeniata stava malko kofti ama ina4e sam sklonen da priznaya 4e v taya poza 69 i dvete strani ostavat dovolni
![]()