.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дали ме харесва, или само се занася?

Zdraveite na vsi4ki
    Iskam da vi popitam kakvoe spored vas sladnoto darjanie ot strana na edno mom4e sprqmo men.Mom4eto mi e biv6e gadje.Toi skasa sas men za6toto nqmal 4uvstva pone taka mi kaza, i nie se razbrah me 4e 6te si ostanem priqteli no neznam ne6to stana toi zapo4na da se darji sas men mnogo gadno zapo4na da mi kazva 4e sam grozna 4e sam glupava 4e ako si sloja malko grim da si napravq pri4eska i da se obli4am po hubavo moje i da stana,i da mu haresam,a saotvetno az ne se obli4am staromodno a si se obli4am po modata.A sega sled pove4e ot 4 meseca kakto sme skasa li toi zapo4va da mi pi6e po skaypa 4e sam bila mnogo sladka 4e iska moi snimki za da i se kefi kazva mi 4e me iska 4e 6tql da me izqde a do predi nqkolko sedmici mi govore6e kolko sam bila grozna i takiva mu dr raboti.A se 4udq i drugo ne6to toi ne e sprql da mi pi6e i da me tarsi a na drugite kazva 4e az go tarsq a tova ne e vqrno.Kogato si hvanah sega6no to mi gadje toi mi se obadi da me pita kav e tozi i za6to ne sam mu kazala zdrasti.V4era me popita da li o6te sam sas dr mom4e i az go popitah za6to pita i kakvo go interesuva i toi mi kaza 4e mnogo dori go interesuva.MOLQ VI KAJETE MI KAKVO OZNA4AVA TOVA DA LI TOI O6TE ME HARESVA ILI SAMO SE ZANASQ SAS MEN ????????? MOLQ VI KAJETE SI MNENIETO!!!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Ще ти кажа,че не си заслужава...Просто му се е*е,миличка.. Не вярвам да изпитва нещо към теб.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен това момче не те харесва,поради факта,че когато харесваш един човек ти никога няма да му говориш по този начин по който той ти е говорил.Нямам представа какво точно цели,това само той си го знае,но на 100% не те харесва.Не си заслужава да си с това момче,той ти сачква самочувствието,какъв е смисъла тогава да си с него?!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amiii spored men tova koeto ti kazva ne e osobenno obektivno moi tfa da q nqkoi kompleksar ii ne6to takova no ako ima6 4ustva kym nego probvai za da vidi6 nakyde 6te trygnat ne6tata ako ne ti puka go zaebi brutalnu

Град
    ... Some happy place ...

:)

ne mu obru6tai vnimanie prosto e osuznal kvo e zagubil i iska da si go vurne no prosto nqma smisul pak da se hva6ta6 pak s nego 6toto posle sig pak 6e se povtori su6tata istoriq
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на koalka
    Дори и да е сериозен - просто не си заслужава, най-малкото за държанието, което е показал преди известно време...А пък и наистина може да се бъзика, в един момент ти говори едно, а в друг - второ.По-добре не се занимавай с него.

Това момче е перфектен пример за човек, който не знае какво иска. Когато си била с него, те е зарязал. После когато си била сама се е държал гадно с теб и ти е правил груби забележки. Обаче когато си си хванала гадже ти държи сметка. Изобщо няма смисъл да се занимаваш с такъв човек. Дори да имаш още чувства към него просто не си заслужава да сте заедно, защото няма гаранции, че след време няма отново да реши, че не изпитва нищо към теб и да те зареже пак.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Според мен той не те заслужава! Просто може би не му е провървяло с други момичета и иска отново да се пробва с теб колкото да не е сам.Занася те и сто процента не изпитва никакви чувства към теб. Сама трябва да си направиш извода щом до преди скоро време те е обиждал! Лека вечер!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Според мен това момче не те харесва,поради факта,че когато харесваш един човек ти никога няма да му говориш по този начин по който той ти е говорил.Нямам представа какво точно цели,това само той си го знае,но на 100% не те харесва.Не си заслужава да си с това момче,той ти сачква самочувствието,какъв е смисъла тогава да си с него?!
    Абсолютно, избий си го от главата, той мн ясно ти е показал че не заслужава и частичка от твоето внимание. Затова го зарежи и си живей живота с другото момче.
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Град
    Dreamland Varna
    Мани го тоя, изобщо не му обръщай внимание.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Men ako pitash , toq neshto ne mu e nared v glavata Sus sigurnost strada ot nqkakvi kompleksi, kakto kazaha drugite... Da ne govorim, che e PULEN idiot, shtom si pozvolqva da te obigda taka.. Iskash da razberesh dali izpitva neshtyo kum teb.. sus sigurnost e dalech ot lubov... Kato gledam tursi nachin da te unigi, shto ne go postavish tam, kudeto mu e mqstoto.. Kakto kazah, mislq, che neshto ne mu e nared..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    заеби го
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Pinhead
    Ще ти кажа,че не си заслужава...Просто му се е*е,миличка.. Не вярвам да изпитва нещо към теб.
    \/

Повече от фен
    Просто и той като всички момчета не знае какво иска.Няма как да ти кажа дали се занася, защото не го познавам и не съм врачка, но мога да ти кажа смао едно- дори и да те харесва мисля, че нямаш работа с този човек.Нали до преди няколко седмици си била грозна и т.н. сега каквото и да каже няма да има сила тай като вече те е нагрубил, недей да му вярваш, забрави го.Това е моят съвет, надявам се да помогнах.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Mersi mnogo mislq 4e dosta mi pomogna i az bqh na sa6toto mnenie no iskah da 4uq i dr mneniq

поздравления...бившето ти гадже е от най-лошия тип хора ,и ако не можеш да направиш разликата - тогава никой тук не може да те убеди.От такива като тоя ръб няма да видиш добро...не си е изял боя тоя боклук ,затова ти говори така.

mirsi mersi mnogo hora okolo men mislqt taka dori sa mi predlagali da q svar6at taq rabota sas boq no neka si jivee to negoviq na4in na jivot 6te go precaka rano ili kasno

Бившият ти просто е един нагъл идиот!!! Със сигурност не е нещо сериозно, това че те търси и те разпитва за новия и че ти дрънка че го интересувало и такива простотии са просто защото се прави на интересен. Едва ли не ти намеква че "никой не може да те има, защото си била негова" Айде бе...тегли му една майна и не му се връзвай на номерата, иначе после със сигурност ще съжеляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си