.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: объркано

Hybrid View

объркано

dnes edno momi4e doide u nas sledobed i po4na da igrae n akompa i vidq edni klip4eta deto az sam gi pravila za mom4eto koeto haresvam i sa mn li4ni i pokazvat 4ustvata mi kam nego
    ta tv amomi4e gi vidq i pi4na da razprava na horata 4e az sam hodila s vaprosnoto mom4e koeto vsa6tnost toi znae 4e go haresvam no qvno ne otgovarq na 4ustvata mi
    ta tva momi4e raaprava 4e sam hodila s nego i 4e az sam mu kazala na momi4eto 4e hoda s nego
    opasqvam se 4e tova moje da stigne do negovite y6i i togava ne mi se misli toi mopje da ne iska pove4e da mi pi6e
    tocva momi4e mi kaza 4e go gledala v nqkaf sait za zapoznanstva ama gadnoto e 4e toi si e napisal skype i tq moje da go nameri ida mu kaje 4e sam i kazala 4e hodim toest da izlaje
    ot tva s epritesnqqm i iksam da vi popitam dali da mu pi6a na mom4eto i da mu kaja kvo stava smisal da mu kaja 4e nqkva si vaobrazava 4e hodim ili da ne mu kaja nz posavetvaite me pls

Повече от фен
    Ами защо просто не предупредиш момчето, че нищо не си казвала, но има недоброжелатели, които ще те натопят.Мисля, че той ше те разбере, а и ще си спестиш много мъки.Кажи му всичко, нали знае, че го харесваш, няма да се учуди за клипчетата, даже мисля, че ще ги хареса много.Ще е поласкан.Тай че спокойно вместо да чакаш това да стигне до ушите му кажи му го ти.Айде и успехчета \/
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами защо просто не предупредиш момчето, че нищо не си казвала, но има недоброжелатели, които ще те натопят.Мисля, че той ше те разбере, а и ще си спестиш много мъки.Кажи му всичко, нали знае, че го харесваш, няма да се учуди за клипчетата, даже мисля, че ще ги хареса много.Ще е поласкан.Тай че спокойно вместо да чакаш това да стигне до ушите му кажи му го ти.Айде и успехчета \/
    mersi
    a kak da mu go kaja vse pak edno momi4ence be6e u nas i gleda6e edni klipove det sam ti gi napraila i sq drynka napred i nazad 4e uj sam kazala 4e hodim

+6
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

интересно ми е откаде накаде у вас изобщи миаше някво момиче което се е ровила в компа ти????????2
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

miiii zapo4ni ot dale4e naprimer:znae6 4e izpitvam nqkakvi 4yvstva kam teb i ne znam dali sa vzaimni no az bqx napravila edni klip4eta za teb v koito izrazqvam svoite 4yvstva no imax gosti i edno momi4e gi vidq i si pomisli 4e xodim a az i kazax 4e ne e istina no tq ne vqrva i ne znam kakvo moje da zapo4ne da razkazva nagore nadoly nali nqma da ima problemi i da mi se sardi6?
    pak toi ako poiska da vidi klip4etata....i ako gi xaresa pak i tova momi4e i trydnostta s neq moje da vi sbliji koi znae aide yspex i pi6i kakvo e stanalo

Град
    Shumen
    AZ ako bqh na tvoe mqsto shtqh da q schupq tazi ot boi i da i zatvorq ustata ......p1k ako iskash nqkoi drug da sv1rshi tazi rabota obadi mi se
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от make`me`high
    mersi
    a kak da mu go kaja vse pak edno momi4ence be6e u nas i gleda6e edni klipove det sam ti gi napraila i sq drynka napred i nazad 4e uj sam kazala 4e hodim

Е не точно така.Кажи му, че това момиче знае, че си го харесваш и е изопачило нещата, казало е на всички, че ходите, а не е така.Според мен е по-добре ти да му го кажеш това, защото иначе ще си помисли, че наистина си го направила, но както си решиш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си