Значи много харесвам едно момиче, мисля, че "харесвам" е меко казано , едвали немога да дидаш без нея... Запознахме се в flirt4e.com и от тогава си пишехме секи ден по цял ден (НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ!!!) , видяхме се.Въпкреки , че сам притеснителен и малко срамежлив си прекарахме много хубаво. На следващия ден я попитах от тука на татака какво следва и ще ходим ли ? Тя отговаря "незнам" питам защо? Каза ми , че иска да бъде с мен , харесваме, иска да е до мен , но проблема е в това , че тя е на работа през седмицата от 9 до 18:30 , събота е на урок по математика , а неделя 6 часа рисуване! Нормално това да е проблем , все пак тя си има приятели и т.н. Тази работа ще трае до Януари месец и от тези 40 дена зависи всичко! Накрая решихме да опитаме въпреки , че ще е много трудно, аз много държа на нея и сам готов на сичко за НЕЯ !!! Какво да направя, за да тия 40 дни да минат гладко??? Какво да направя за тия 40 дни да не и стана безразличен като ще се виждаме 1-2 в седмицата ??? Иначе както казах тя също иска да е с мен !!! Тя е много мила,добра и не няква глезорана или нещо от тоя род, мисля си , че сам намерил правилното момиче! Ако има значение ТЯ е на 19 аз на 18! ПЛС ХЕЛП!!! ;( ;( ;(