.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Бръмчене

Hybrid View

Бръмчене

Преди малко пуснах компютъра и почна да бръмчи по-силно от друг път и различно някак си.Дали е от вентилаторът?Моя не е от най-тихите,но някакво монотонно бръмчене се получава и много дразни както се сещате сигурно.Все ми се струва,че шума идва от захранването.Бъркам ли се?Сега нямам време да го отварям.Благодаря предварително и казвайте какво мислте,че не е наред.

Отново започна да работи нормално. Но все пак на какво ли се дължи.Някой имал ли е такъв проблем?

Често ми се случва..просто вентилатора се износва и му трябва смазка..ама то ще бръмчи само в началото докато компа сам си регулира оборотите. ;} Често ми се случва да!
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Може да е от перката на вентилатора!И при мен имаше такова нещо а смених вентилатора са е по-тих от Камаз!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Смазваш вентилатора не с чук а с машинно масло,а аз имам доста странен проблем знам от какво е и се оправи,но искам да го споделя с вас,когато на няколко пъти си пусна компютъра и мишката ми не работи за около 2,3 мин след като вече е пуснат.Това според мен би трябвало да е от мишката която скоро време ще бъде сменена ,но мисля след нова година сега сабирам пари за пиратки за новата година
    Нов човек съм

Град
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Смазваш вентилатора не с чук а с машинно масло,а аз имам доста странен проблем знам от какво е и се оправи,но искам да го споделя с вас,когато на няколко пъти си пусна компютъра и мишката ми не работи за около 2,3 мин след като вече е пуснат.Това според мен би трябвало да е от мишката която скоро време ще бъде сменена ,но мисля след нова година сега сабирам пари за пиратки за новата година
    Забавен си
    K O 6 M A R A

Благодаря да ти се връща тъпкано
    Нов човек съм

Град
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Благодаря да ти се връща тъпкано
    Еми много ти благодаря ще се пазя да не е тъпкано но май е заразно!
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си