.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 209

Hybrid View

ebati perwerzniq chowek HAhaxeexuhueaxhuahxaex
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

ебати гаврата ако питате мен

ba6ta ti e izvraten pedofil i mu kai 4e prosto ne iska6 i tolkovavuob6te da ne te interesuva.A ako ti kage ne6to ima si telefoni obagda6 se kazva6 4ee te nasilva i tolkogva aaaaaaaaaaaaaa e tpo tva na kvo prili4a
    sex bira i pari e tva e givota

...

E neznam oba4e smeete se oba4e tva moje da ae dosta seriozno pogovori s nego ili kaji na nyakoi vazpitatel ako stava po seriozno za6toto .............. PROSTO TVA SPORED MENE NE E NORMALNO ........

Град
    ... Some happy place ...

:)

Къпеш се с баща ти и те кара да седиш гола абе мацко отстоявай си позицията на 13 ве4е мисля че не те е страх да се опълчиш на родителите ти
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ba6ta ti e pedofil

Цитирай Първоначално написано от monika13
    и какво пък му е странното да те види баща ти гола
    Готово.. Мисля, че проблема си е чисто решен и темата може да се заключи, защото ти самата си отговори на тоя въпрос. Ако за тебе няма нищо странно О.К. Не можеш да на задължиш и ние да расъждаваме като теб. Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Re: на 13 съм ,искам съвет

не знам дали е тука мястото на такава тема но искам да питам.
    на 13 съм и татко ме кара да сам седяла гола и да се капем заедно и на море ходихме и каза да вървя на всякаде чисто гола в къщи и каквото и да правя се иска да сам седяла чисто гола ,даже уча чисто гола и ям пак чисто гола и татко ме гледа като съм гола.мен малко ме е срам щото имам косми там долу.
    още като се прибера с свалям всички дрехи и седя чисто гола а майка не я кара да е гола и тя не казва нищо задето аз съм гола,татко каза че било някав нудизам това .
    искал да ме възпита да не ме срам от голотата ми.
    има ли нещо лощо според вас?
    пффффффф милича земи се скрии някаде...бахси тапотията..тва го огвори на някои друг ние тук не сме длажни да ти тарпим простотийте..що нямаш ко да првиш...
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

predpolagam 4e temate e ebavka no v sly4ei 4e ne eeeeee ami vuprosa ti e ritori4en est 4e ima lo6o

Възможно...нудисти...
    Дъ бест аватар от галерията

Град
    *in a pink dream*
    haideeeeeeeeeeeeeee nqkoi da q zakliuchva predi malata macka s razvintenata fantaziq (ako naistina e momiche na 13) ne si e zelo naredbite ot nqko qrostein ,i zbesnql poddryjnik na chistiq forum
    moredatorite kyse se skatavate
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Пловдив
    татко надува парното яко и така,ее сега мн студено и не сме по цял ден голи я.
    ама от време на време да.
    като се прибера някои път заварвам майка и татко чисто голи и аз се събличам ,лятото сме седели на дивана тримата чисто голи и гледаме тв.
    и какво пък му е странното да те види баща ти гола,аз не виждам да е странно и не ме срам от него
    Все някой път може да се случи неволно да те види ТОЙ гола ама ТИ да го гледаш ГОЛ тфа вече не е нормално

Град
    #mainatown
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    ако темата наистина е ебавка е отвтатително гадно.бахти не се нау4ихте да не се ебавате с такива сериозни неща!А ако е вярно баща ти има големи ама големи проблеми и изкривявания в мисленето!!!!!!!
    Защо ли съм сигурна че е ебавка...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Искренно се надявам темата да е ебавка ... но ако не е - че за какво му е на баща ти да те гледа гола?Нудизма е едно,тва да седите увас голи и да гледате тв е съвсем друго ... лично аз не го приемам ...

ibahti tapotiqta Dd

Град
    Интернационал
    много ти е рано да правиш секс на 13!
    Изчакай да станеш на 16!
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Супер фен Аватара на fake
    на баща ти голям ли му е?
    абе, а като ти дойде...как ходиш гола?
    Boots and braces don't make racists!

Оставя следи по пода, че да знаят къде е
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

да много му е голям,поне нямаме никви тайни един от друг.
    като ми дойде да няма да седя гола бе.
    ама вие сте много прости това да те види баща ти или майкати гола нее никав проблем
    вземете прочетете в тоя нет.
    това да се къпеш с родителите си гол нее ненормално ,абе що ли искам акъл от вас,пффф идиоти.
    модераторите защо такива на по 10 години дават акъли,махнете ги,те имат ли си представа въобще от нещо
    не гледате ли филми бе
    не сте ли виждали цяло семейство да се къпят заедно.бах си и некомпетентните дето сте,ходете си играете с куклите и с играчките там.
    ако има някои сериозен човек дето иска да поговорим нормално да ми пише лично съобщение,те идиоти не мога да ги трая.

Поне правиш сеир
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    плевен д-ге
    ]дамм и аз 4етох тем4ката и па ако ба6та ми ме кара6е рака 6тях да му разбия главата с кот набарам:П без бз!!!!!!!!!!1[color=black][/color
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

Град
    Ямайка:)
    бахти олигофрена... не си ми забавна... Честно
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

monika13 to da si tupo ne e nezakonno ama kakto kazva6e edna moq fr kato nqma6 ni6to ymno da kaje6 po-dobre si mul4i ot kuv guz ni iska6 mnenieto kato posle ni natqkva6 kolko e nepravilno
    s ba6ta ti moje da vi e kef da si sedite i da si se gledate goli no za nas tova ne e normalno a ako ne ti iznasq .... na palatka

pff hoi se ebavai s nesho drugo ...tva ne struva

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Ti si otkachena ue;D Ili pone imash razvita fantaziq Moq syvet e da sa pregledash (Ako temata e ebavka de,v koeto sym 99% sigurna)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си