- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на 13 съм ,искам съвет
Прави кфото искаш а не кфото ти казват...
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Spokoino sigurno ima6 ve4e snimki v internet, a susedite deto jiveqt sre6tu vas sigurno dostaa se radvat.
![]()
![]()
![]()
Детенце не се ебаваи!!!!!!!
![]()
pfuuu kuklo ne mislq 4e tuk ima nqkoi koito vqrva na glupostite ti.... moje da sme zle.. no ne 4ak tolkova za da vqrvame na izmislicite na luda hlapa4ka kato teb .... a i o6te ne6to.. ne moje6 da lyje6... prosto ne ti se otdava
P.S. NQKOI MOD ZA ZAKLIU4I TEMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
100% темата е ебавка ... и ако искаш моето мнение .. имаш нужда от психиатъЪр .. ебаси работата на 13 (ако е верно де) с такива извратени мисли .. ц ц всеки е извратен поне малкоама чак толковаа ... ебатии ужаса .. ае успехчета с нудизма миличка хАххА
![]()
![]()
Момиче ти ме съсипа от смях...Ми като е нормално,не пускай теми....Сега на компютъра как се чувстваш гола?
![]()
![]()
Яко ли е?Щото немисля да го пробвам...Да ти сера в устата...Човек на квот се подиграва му идва до главата..
London Tipton
според мен не бащата е загорелия педофил
а детето е психически не добре!
![]()
![]()
Ибаси, я върви и се скрий!Може и с голите си кукли барби да поиграеш ако искаш!
Въпрос: С майка ти и баща ти заедно ли спиш?Тримата голи....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oleeee,ba6ta mi nikoga ne me e karal da pravq takova ne6to,az ot 2 klas ne se razhojdam gola pred nego,moga da sum po sutien no ne se pokazvam pred nego,ole spri da mu se pod4inqva6 izvrateno e ili kaji i va6te da se razhojdat goli kTO TEB =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мирише ми...на тема-ебавка. Нешо ме съмнява историята ти!![]()
e 6tom na teb ti haresva zna4i niama problem,ama 6tom tuk pi6e6, 4e te e malko sramzna4i ima ne6to.vika6 maika ti niama ni6to protiv-ollleee ako az imah takiva roditeli napravo 6tah da prevurtia!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва е от възпитнието да знаеш :PПървоначално написано от Eli>>>
![]()
Аз предлагам да си сложиш по някое листо отпред и отзад да не ти е студено поне..![]()
Подрекпям...Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
London Tipton
а бе вие цялото семейство не сте много наред.. не е лошо да отидете на психиатър ..най-вече баща ти.Първоначално написано от monika13
тогава щом ние сме пълни идиоти а ти си достатъчно голяма че да ни даваш съвети кой какви играчки да играе, кво прайш в тоя форум?! И не намирам смисъл в темата......първо викаш, че те притеснявало факта че се разхождате голи из вас, а ся пък било нормално. Еми баси противоречията.Първоначално написано от monika13
пп: Аз пред баща ми не се преобличам, а камо ли да се разхождам гола из къщи че и да ме "пошляпва по дупето" от време на време - не на мен тия!![]()
Може и просто да е нудизъм , знае ли човек . Има хора които просто са били възпитавани така и възпитават децата си по същия начин . Обаче ако наистина поиска нещо от теб се обърни към съответните власти .
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
изглежда ми гадно и извратено.Незнам нудизъм ли е какво е ама е гадноооо!!!!!!!и дали е истина-съмнява ме.....а ако е.....как може да съществуват такива хора..
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Да бе! Нудизъм ...тва е извратеноооо
и определено не е нормално!
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!