- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
Хораа, не мога повече без гадже.Аз съм 6 клас, другите момичета вече са си имали гаджета, дори и са се целували, а аз...знам, че не съм особено красива, но нали момчетата имат различни вкусовеДнес например с едно хипер яко момче-цял ден закачки, погледи и т.н.А накрая, след даскало, той ми каза, че не ме харесва
Знам какво ще кажете:или, че в шести клас ми е рано за гадже, или, че не трябва да гледам какво правят съученичките ми, но когато погледна някое момче, което харесвам, той ме гледа с отвръщение
Кажете ми как да го преодолея, имам нужда от гаджеее!!!
еми миличка кво да ти кажа за да впечетлиш едно момче трябва да си по отворена нз що ама всички момчета вече харесват по нафуканите момичта другите нямат място вече навсякаде по улиците виждам много красиви момчета да движат с супер грозни момичета не мисля че си чак толко грозна ,че да не те хареса и едно момче имаи си самочувствие бе момиче и рано или късно и твоя ред ще доиде![]()
Здравей,миличкка.Аз не съм тази,която да определи дали ти е рано за гадже или не-когато подходящия момент настъпи,ти сама ще го усетиш.![]()
Взимайки предвид коментара ти,останах с впечатлението,че ти по-скоро имаш нуждата да приемаш някое сипатично момче за твое гадже,да излизате заедно, да се смеете,накратко казано-за забавление или просто за да покажеш на останалите,че и ти си имаш приятел.
За да се влюбиш истински,първо трябва да съзрееш,да достигнеш до момента в който ще можеш да изградиш една стабилна връзка,обуславяща се на взаимно уважение и обич,компромиси и разбиране.
Това,че твои приятелки/познати си имат приятели,не ги прави нещо повече от теб,разбираш ли?Ще ти кажа само едно нещо-не бързай и не пришпорвай нещата-има достатъчно време, животът е пред теб.
Не се отчайвай,а просто бъди себе си,дръж се непринудено и естествено.Старай се да откриваш и почертаваш най-вече красивите неща в себе и-не само визуално.И така съвсем неочаквано един ден любовта ще почука и на твоята врата-тогава не я оставяй да си отиде,а и се наслади максимално.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това ,че другите имат а ти нямаш не е повод за притеснение в никакъв случай!Надживей ги тия неща...как искаш да те хареса някой като ти самата се съжаляваш...вкарай малко самочувствие..покажи им ,че си едно уверено момиче , което знае какво иска...впечатли ги с качества а не със ред сополи ред сълзи това е моето мнение!
Първоначално написано от DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
Не е точно така.По-голямата част от момчетата харесват момичета, които са уверени в себе си и се ценят.Нямам предвид девойки с прекалено висчоко самочувствие, а такива които се гордеят със себе си.Има разлика между проста надувка и едно прекрасно момиче с високо мнение за себе си.![]()
Явно не можете да ме разберете, аз съм си достатъчно отворена, просто това, че всички, които се закачат с мен не изпитват нищо повече от нужда да го направят не може да не нарани самочувсвието миА това, че искам гадже не означава, че искам да се изфукам.А и приятелките ми много пъти са се опитвали да ме уредят, но нищо не се получава...
Имам толкова много приятелки, всяко момиче, с което се запозная ми става фр.Дори и имам момчета приятели, но когато стане въпрос за любов нещо куца...
В такъв случай ще кажа едно започни да вярваш в себе си...вместо да чакаш принца на белия кон да пристигне при теб и да те отмъкне с него направи и ти нещо по въпроса!
Аз непрекъснато съм в действие, никога не съм стояла и да чакам нещо да станеПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
AXxAAXxax 6-ти клас. Името не можеш да си напишеш като хората тръгнала да ми реве за гадже![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Всяко хубаво нещо изисква време много нерви много търпение и жертви за да е още по-хубаво!Когато пресилваш нещата и гледаш всичко да стане хоп троп..за 2 дни обикновено се разочароваш от крайният резултат!Трай бабо за хубост са казали хората! \/
Върви пий една бира и се успокой![]()
Първоначално написано от kotity
Аз много добре разбирам положението,колкото и да отричаш това.Казах ти вече-не си достатъчно съзряла.Хайде давам ти шанс,да опровергаеш думите ми.Изреди ми поне 3 причини поради,които се нуждаеш толкова много от приятел.Какво си се заинатила,като магаре на мост?Не го превръщай във фикс-идея.Всичко идва с времето си-не бързай....![]()
хахахах някои хора се чудят къде да спамятПървоначално написано от punkrock
![]()
Е, някои и се проебават в 6-ти клас..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Девойко,чакам отговор....![]()
Така си е.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Каквото тоооолкова си се разтревожила, че си ЧАК 6-ти клас и нямаш гадже, все едно че света е свършил.
Осъзнай се бе момиче!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Така, трите причини:
1.Имам нужда от човек, на когото мога да се опра в трудните моменти, имам мн приятелки, но все пак ако гаджето ме успокоява ще е по-добре![]()
2.Първото гадже е най-трудното, защото когато някое момче те попита:имала ли си гадже преди това и ти кажеш не, всеки би те взел за задръстена.Но да не мислим още за следващите гаджета
3.С гаджето си винаги можеш да се чувстваш сигурна, да те разсмее, когато ти е зле, да си поговориш на всякакви теми
Ето![]()
![]()
![]()
Това същото може да се отнася и за най-добрата ти приятелка...![]()
Имаше една много нашумяла чалга песен "Ти си само 8-ми клас.." За теб ще е " ти си само 6 клас.." .." Ако знае баща ти твойте секси игри, опасно сладки игри.." яко шамари ще има!![]()
За ко ти е от малка да се тровишКато пораснеш се повреждай.. Сега недей бърза.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Милото ми то.Съгласа съм само с час от първото.Може да ти бъде упора и да ти помага,в трудни моменти.Но другото са пълни глупости-гова,че би те взел за задръстена,демоде,хаха-инфантилно и смешно е,разбери,след време ще се срамуваш сигурно да признаеш,пред някой че си е девствена да речем...
Като за начало порастни!Казваш само,какво очакваш от него-той да бъде твоя супер мен с яка външност,да ти угажда,да те глези и да бъдете в един вълшебен свят на принцове и принцески-хммм дълбоко се съмнявам...
Мислиш само за себе си и това,как ти самата да се чувстваш добре-не е ли егоистично?![]()
Но когато гледам приятелките си с техните гаджета и ми става супер гадно.Спомнят си когато най-добрата ми приятелка ми разказваше за първата си целувка-тогава тя беше 6 клас, а аз-4.Тогава аз си казах:еех, след 2 години и аз ще си имам гадже и ще преживея първата си целувка.Колко ли щеше да бъде хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Давам пример.Твоя приятелка-която е 8-ми клас ти разказва на дълго и нашироко за своя невероятен първи път-за секс ти говоря.Ти сега си 6-ти,минават тези 2 години и ставаш 8-ми и какво тръгваш да си търсиш момче за да се изчукаш с нег, за да не старомодна и изостанала от стадото,така ли?С тези погрешни принципи-не вярвам да стигнеш далеч...![]()
Ходи учи по история. Стига с тия превземки.
Опора и трябвало. Сигурност и трябвало. Блаблабла.. Детски истории. Не осъзнавате какво имате.
![]()
eeex nabii si i sega sa6tata misal - da 4eka6 do 8mi klas
tei 6e se krotne6 malko
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!