- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
az lo6i idei nemamПървоначално написано от kotity
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми аз съм седми клас, не съм се целувала и не съм имала сериозно гадже. Има момчета които много ме харесват, ама аз не изпитвам дори приятелско чувство към тях. Харесвам си едно момче, дето едва ли някога ще ме забележи, дори да ме забележи той е от как да кажа "готините", не че аз не съм, просто не ми харесват за компания, те ходят по дискотеки, напиват се, пушат, кво да ти кажа. Специално за тва момче знам че нито пуши, нито пие ама какво да направя, просто нямам шанс със него! Той е преследван от много момичета, че и от по-големи от него!
Относно теб, просто кво да ти кажа, спри да бързаш, има време, не си задръстена, понеже нямаш гадже просто трябва да изчакаш специален момент за да ти е хубаво наистина. Спокойно скоро и тва ще стане!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не,ти нямаш нужда от гадже. Ти просто искаш да си като другите... незнам какво ви става на малките... абе ти си 6ти клас бе... има толкова много време.Това че другите имали незначи че на теб ти има нещо... Ще имаш и ти не се безпокой, не си изостанала.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако трябва да бъда честен и аз бях като теб тази година но с тази разлика че аз съм 8 клас.Накрая успях да сменя няколко гаджета но все наранявания бях аз.Сега не търся гадже защото по този начин мога да изгубя приятелството с момичето с което съм тръгнал или приятелството на друг човек който ми е скъп а и същевременно харесва момичето с което ходя.Аз все още се чувствам малък за сериозна връзка.За мене сериозна връзка може да съществува чак след 16-17 годишна възраст.Другите неща в повечето случаи са просто увлечение и "детски флиртчета".Мисълта ми е че в момента не ти е нужно гадже-ти просто си втълпяваш това и се водиш по модата а и плюс това не си готова още за такова нещо поради факта че не си дотатъчно зряла.Ще дойде време и за гаджетата! Не е нужно да си пропиляваш най-ценните детски години в живота си! Любовта тепърва ще ти предстои.Лек ден!![]()
Хвани си някой 30 годишен татко и ше те научи не само как да се целуваш, но и много други неща..![]()
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Ох, аз съм в 9-ти клас и все още си нямам гадже. Не съм първа хубост, но не съм и чак толкова грозна, тялото ми не е никак зле, дори двама ми казаха, че ме харесват, но не мога да разбера дали наистина е така или се шегуват с мен.
Важното е ,че едни са щастливи, а други не. Едни са с гаджета, други не. Явно ни предстоят много хубави моменти и затова аз не бързам. Може някой ден да срещнеш истинската любов и само за няколко дни, да си наваксаш самотните години.![]()
Ами,не искам да ти го казвам,защото и аз не съм кой знае колко голяма(9 клас),обаче малко прекаляваш с това "Докога без гадже?".Честно казано като видях темата,мислех,че става въпрос за момиче в 11,12 клас...Не че съм с остаряло мислене,обаче в 6 клас не е толкова наложително да имаш гадже.Пък и ти го имаш като нещо,което ти трябва,понеже другите го имат.Важна е любовта,а не това,че един ден си се зяпала с някакъв пич...
ъъъъ.. tez lapeta naprao me radvatam da ti kaja i az do 6 ti klas ne sam imala gaje nqam i mn fr det imat 6ot 4oek se pak 6-ti klas ste .. i to kvo sq purvata celuvka m da 6ot se dviji6 spo-golemi [napr taz tvoita nai-dobra fr] i si misli6 4e te kat sa si nam gaje da se mlqskat tam i ti trqa m da ti kaja tui kato reve6 na horata i kara6 tvoite fr da te orejdat s nqkoi ni6ty nqa da stane... stegni se u4i se po nqkoe vreme se nqkoi 6te si padne po tebe i 6te bude6 6tstliva ama sq ne predizvikvai sudbata...
[savet]_ ne e nujno nqkoi kat te pita kolko gajeta si imala i ti da se spi4a6 i da vika6 mi nula .. m kazva6 malko ... bez da uto4nqva6 to4no
i kat ta gledam kolko si naduhana za gaje .. toz det 6a trugne s tebe ne mu zavijdam am i mn o4akvaniq ima6 ot tez mom4eta se pak si 6-ti klas edva li 6te trugnat da te ute6avat da te gu6kat mn mn i tui..
...of kat zema da pi6a nqa spirane.... ta ob6to zeto pomisli nad vsi4ko det do sq ti kazaha i nai-ve4e nad tva 4e kato rasajdava6 taka 4e ti tqra gaje i ve4e mn spe6no i se ot4aiva6 te horata 6a go osetqt tui 4e uspokoi seaide 4a{} 4e naprao si iztarkah klavi6ite na klaviatyrata ;]
Брей, брей, аз в 6 клас още се биех с момчетата и играех на Стражари и Апаши с хлапетата от квартала, пък ти си ми тръгнала да ревеш,че си нямала гадже. Какво ти пука? Малка си още, съвсем нормално си е. (ама как говоря все едно съм много по-голяма)
За т'ва, че те гледали с отвръщение и т.н. - абе, аз знаеш ли колко съм се променила откакто бях 6 клас. Всеки човек с годините се разхубавява, след 1-2 години ще се отракаш и ще видиш колко много ще се промениш. А и дори и да не си първа прелест, ако бъдеш по-уверена в себе си и се харесваш, след време и останалите ще почнат да те харесват (т.е. бъди надута (ама не прекалено много) и си вярвай, та да ти повярват и другите).
i kakvo 6te napravi6 kato ima6 gaje ??? 6te go cunka6 samo ? az kato bqh 6 ti klas bih iz6ibal sqka koqto mi padnepuberteta me be6e fanal za u6ite
![]()
Миличка, съжалявам, че се смея, но то си е за смях.Както го искара направо да те съжаляват.Каквто толкова, че нямаш гадже бе мамка му, защо всички толкова са луднали на тая тема.Спри да се натискаш на момчетата и се отпусни малко, бе дете.Аз съм на 16 и нямам гадже.И какво да лягам да се самоубивам ли.Живота е достатъчно хубав и без гаджета.Има време ще си намериш и ти.
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
аре следващата депресирана...Първоначално написано от kotity
![]()
![]()
не ви ли омразна от 1 и също е ... каде си ми тръгнала 6-ти клас гадже да си търсиш.... гледаи си учението.. влез след 7ми клас в някое хуаво даскало и любовта сама ше си доиде...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
хах да ти имам проблемите![]()
Az shesti klas ne moga da se setq koi haresvah, ama kato se vyrna do 7-8 klas i kato se setq kak sym se darjala s momchetatamnogo glupavo hlape sym bila...
Mila sled nqkolko godini kato se setih za tazi tema i shte si mislish po syshtiq nachin.... A otnosno tva che tvoita fr se e celuvala v shesti klas kvo se otchaivash be do 15 iuni ima mnogo vreme vse oshte shte si shesti klasTva mi beshe nai gadniq klas i nqma da mine osobeno byrzo taka che ima vreme
![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Винаги когато харесам някое момче, гледам как той се закача с приятелките ми.Точно така е и сега:срещам го в училище, а той пита къде са ти приятелките![]()
Реално погледнато немога да ти помогна...след време всичко ше си дойде само....време това е....познавам момиче което на 11 години е правило секс за първи път така че това че си 6 клас не е нищо .. а вече дали си грозна или не остави другите да преценят това .... в никакъв случай не се променяй за да се харесаш на който и да е ..
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Хехе, аз пък в 6-ти клас не играех на стражари и апаши, а на криеница.Момиче, осъзнай се малко...На 12 години си, имаш време...
Ostavi vremeto da pokaje ne si edinstvena s tozi problem se 6te se nameri podhodq6tiq ne taji za vsi4ko ima vreme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
mi 1 ne trqbva da gleda6 tvoite priqtelki i da se vodi6 po tqxniq akal! iska6 gadje samo tva li ti e celta? da ima6 pak 4yvstvata? za men ti se edna malka k....... sorry amaa 6 klas iska da si ima gadje basido kade stigna sveta
![]()
![]()
![]()
of qqq stigaaaa be hlape! i kfo kato na 13 si ima6 gadje? zakfo byrza6 za wsi4ko..i kak znae6 4e se nujdae6 ot ne6to koeto ne poznawa6 kato use6tane,a znae6 samo ot horski prikazki i tvПървоначално написано от kotity
primer ot 4 klas s gadjeta...we4e mi pisna a sam po4ti na 17... samo ne byrzai. do ni6to dobro nqma da te dowede :} pusni se na te4enieto-nai dobre.
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Мила, ако те топли, аз първият си приятел го хванах месец преди да стана на 16... Точно като завърших 9-ти клас... Не съжалявам, че е толкова ксно, защото приятелят ми наистина е един на милион и съм щастлива с него...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Точно защото не познавам това чувство, искам по-скора да разбера какво точно е![]()