- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
ОмГ...Тва е хипер тъпо уе.....То наи-малкото тва не стаа еи така когат си го пожелаеш,а става когата наи-малко очакваш това да стане......
П.С.Нооооооо тапа тема и имаше подобна уе ама кат те марзи да потарсиш..![]()
tva za po nafukanite momi4eta spored men ne e vqrno az ne haresvam mn nagli moq tip sa po inteligentniteli4no mito gadje ima 6tici po vsi4ko![]()
Абе още си малка, пък и за какво ти е гадже - ти май не искаш гадже, за да ти е хубаво с него и да сте си заедно и т.н., а за да видят приятелките ти, че и ти си имаш гадже - не само те! Гаджето не е придобивка, с която да се хвалиш![]()
ne ti trebva gadje tfa povqrvai mi.........samo problemi haha zaebi ti taq :P
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
xax nqkoi momi4eta de opitvat da se otturvat ot natrapnicite drugi iskat samo po tqh da hodqt .. povqrvai mi ne sa ti pritrqbvali gadjeta sus tqh idvat problemite sulzite i mukite ima vreme za vsi4ko![]()
ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..
9-ти клас съм и съм имал само 3 гаджета а 8 клас съм почнал да мисля ама все искат секс мамка им стара...не иксат евече любов...ех ше я еба модата скапана...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
kotity първо използвай опцията 'пълна промяна'![]()
от тук до края на света
Някой тука много спамятПо вапроса:Има време мила !!!
Само тва мога да ти кажа!!
И аз си мисля,че си все още мъничка за гаджета.Изчакай още някоя друга годинка,спокойно,всичко си идва с времето си.Това че сега си нямаш гадже със сигурност не те прави задръстена или някоя тъпачка.Няма страшно,както казах за всичко си има време.
Първоначално написано от kotity
![]()
![]()
![]()
Абе то да не мислиш, че като си хванеш гадже задължително ще се обичате. На твоята възраст едва ли ще разбереш точно какво е да обичаш
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ako ne nablqga6 mnogo mnogo na tova i ti samata se xaresa6 bez raboti ot tipa ne sum xubava i drun ,drun ,drun, sum sigurna 4e i dr 6tete xaresvat i skoro 6te si ima6 gadje.Kusmet![]()
Първоначално написано от Iv4eTy
Еми то и аз исках ама вече си имам :P но споко и ти ще имаш аз си казвах преди че никой не ме харесва че сам мн грозна но то не било това.Даже нз ко е но все пак си имам приятел това нее никакав проблем миличка ще си намериш спокойно заради едно гадже ли ще се разтройваш?Спокойно това нее проблем!![]()
![]()
ето така се получава като не ви натоварват достатъчно в училище
![]()
Да бе кво толкова си се занаятила за гадже! Виж мен нямам приятелка от 3 години и така съм по-добре! Смисъл такъв ,че когато доди времето ти ще осетиш? Кажи ми 3 причини да имаш гадже?И като имаш какво ще докажеш?Всички връзки се развалят рано или късно! Любовта не ни дава нищо повече от болка! А аз несъм мазухист! Еми като доди времето ще разбереш , а сега сядай над учебниците :P![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от scanadal
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
лелееемомиченце когату му дойде времето ще намериш някой подходящ
недей гледа че приятелките ти са се хванали под ръчичка с някое момче
ако искаш кадже, само защото си по различна, дълбоко се лъжеш! А и не вярвам че всичките ти приятелчета си имат гадже
:P
![]()
![]()
Хей момиче знаеш ли че аз съм на 15 и още съм нямал гадже и несъм се целувал и тем подобни работи,но не лягам да умира.Аз вярвам че ще се появи подходящия човк за мен с който ще мога да правя всички тези неща.Така че не е болка за умиране.
А и ще ти кажа ощенещо.Бъди ралзлична не както твоите проятелки сички един дол дренки.Точно това е хубавото че си различна не си обикновена като другите.
Здрасти! Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа..И аз като теб съм 6ти клас и никога не съм имала гадже. Но нямам такъв проблем като погледна момче то да ме гледа с отвращение(не, че мисля,че съм много красива, но излъчвам нещо, с което привличам погледите на сладурите)...Тааам сега по темата. Опитай с загадъчен поглед..помагаУспех!
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Ама ...не наистина почакай малко.Ти си 6 ти клас и не можеш без гадже!Чуваш ли се?!
![]()
![]()
Разбирам да беше стара мома на 40 и да го кажеш това...а ти...на 12 годинки пикла реве,че нямала гадже...божичко!
OMFG туи е нооо тъпо...![]()
awe da ne ti puka bez gaje si e nai got![]()
![]()
![]()
Taka си е за кво ти е гадже ? Я си иживей детските години (азсъм 10 клас и още нямам защото не искам да имам- да не съм тръгнал да се самоубивам) Наблягай над учебниците и особено езиците (сега много съжелявам ,че не съм учел чуждите езици) Учи там , а пък като доде времето за гадже ще го усетиш!![]()
vampire_girl_9
Здрасти! Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа..И аз като теб съм 6ти клас и никога не съм имала гадже. Но нямам такъв проблем като погледна момче то да ме гледа с отвращение(не, че мисля,че съм много красива, но излъчвам нещо, с което привличам погледите на сладурите)...Тааам сега по темата. Опитай с загадъчен поглед..помага Drool Успех!
Малееееееееееееее , кво разбирате от Любов бе ! ,,Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа'' туй ,че ти го е казала кака ти или там който е много зле! Просто учете пикли такива щото много ме нервите бе! Вие да не си мислите ,че завладяването на женското сърце е лесно ?! Еми да лесно е щото повечето са КУРВИ ... А да и ако имаш гадже сеа в 6-ти клас 100% ще станеш КУРВА
ама кво да обеснявам на деца още не знае кво е Путка/пишка а пък за гадже ми говори![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МНОО СТЕ ЗЛЕ!
![]()
6 клас си....я по-хубу залягай над учебниците, пък любовта сама ще дойде....ибало си раутата ... дай всички да ревем щото другите имат гаджета а ти не
Много ти трябва гадже на твоята възраст.....айде бе
пп:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()