.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    ОмГ...Тва е хипер тъпо уе.....То наи-малкото тва не стаа еи така когат си го пожелаеш,а става когата наи-малко очакваш това да стане......
    П.С.Нооооооо тапа тема и имаше подобна уе ама кат те марзи да потарсиш..

tva za po nafukanite momi4eta spored men ne e vqrno az ne haresvam mn nagli moq tip sa po inteligentniteli4no mito gadje ima 6tici po vsi4ko

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе още си малка, пък и за какво ти е гадже - ти май не искаш гадже, за да ти е хубаво с него и да сте си заедно и т.н., а за да видят приятелките ти, че и ти си имаш гадже - не само те! Гаджето не е придобивка, с която да се хвалиш

Голям фен Аватара на alehole
    ne ti trebva gadje tfa povqrvai mi .........samo problemi haha zaebi ti taq :P
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    TaM KuDeTo Po4tI vSi4kO BoLi
    xax nqkoi momi4eta de opitvat da se otturvat ot natrapnicite drugi iskat samo po tqh da hodqt .. povqrvai mi ne sa ti pritrqbvali gadjeta sus tqh idvat problemite sulzite i mukite ima vreme za vsi4ko
    ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..

Град
    Русе
    9-ти клас съм и съм имал само 3 гаджета а 8 клас съм почнал да мисля ама все искат секс мамка им стара...не иксат евече любов...ех ше я еба модата скапана...
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

kotity първо използвай опцията 'пълна промяна'
    от тук до края на света

Град
    Някъде на Земята
    Порасни и гаджетата сами ще дойдат

Някой тука много спамят По вапроса:Има време мила !!! Само тва мога да ти кажа!!
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Голям фен
    И аз си мисля,че си все още мъничка за гаджета.Изчакай още някоя друга годинка,спокойно,всичко си идва с времето си. Това че сега си нямаш гадже със сигурност не те прави задръстена или някоя тъпачка.Няма страшно,както казах за всичко си има време.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от kotity
    Точно защото не познавам това чувство, искам по-скора да разбера какво точно е

Абе то да не мислиш, че като си хванеш гадже задължително ще се обичате. На твоята възраст едва ли ще разбереш точно какво е да обичаш
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Ako ne nablqga6 mnogo mnogo na tova i ti samata se xaresa6 bez raboti ot tipa ne sum xubava i drun ,drun ,drun, sum sigurna 4e i dr 6tete xaresvat i skoro 6te si ima6 gadje.Kusmet

Град
    V sUrCeTo Na IgRiTe I mUzIkAtA
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Не,ти нямаш нужда от гадже. Ти просто искаш да си като другите... незнам какво ви става на малките... абе ти си 6ти клас бе... има толкова много време.Това че другите имали незначи че на теб ти има нещо... Ще имаш и ти не се безпокой, не си изостанала.

Еми то и аз исках ама вече си имам :P но споко и ти ще имаш аз си казвах преди че никой не ме харесва че сам мн грозна но то не било това.Даже нз ко е но все пак си имам приятел това нее никакав проблем миличка ще си намериш спокойно заради едно гадже ли ще се разтройваш?Спокойно това нее проблем!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ето така се получава като не ви натоварват достатъчно в училище

Супер фен
    Град
    България
    Да бе кво толкова си се занаятила за гадже! Виж мен нямам приятелка от 3 години и така съм по-добре! Смисъл такъв ,че когато доди времето ти ще осетиш? Кажи ми 3 причини да имаш гадже?И като имаш какво ще докажеш?Всички връзки се развалят рано или късно! Любовта не ни дава нищо повече от болка! А аз несъм мазухист! Еми като доди времето ще разбереш , а сега сядай над учебниците :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    И аз си мисля,че си все още мъничка за гаджета.Изчакай още някоя друга годинка,спокойно,всичко си идва с времето си. Това че сега си нямаш гадже със сигурност не те прави задръстена или някоя тъпачка.Няма страшно,както казах за всичко си има време.
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

лелеее момиченце когату му дойде времето ще намериш някой подходящ недей гледа че приятелките ти са се хванали под ръчичка с някое момче ако искаш кадже, само защото си по различна, дълбоко се лъжеш! А и не вярвам че всичките ти приятелчета си имат гадже :P

Град
    Sofia
    Хей момиче знаеш ли че аз съм на 15 и още съм нямал гадже и несъм се целувал и тем подобни работи,но не лягам да умира.Аз вярвам че ще се появи подходящия човк за мен с който ще мога да правя всички тези неща.Така че не е болка за умиране.

Град
    Sofia
    А и ще ти кажа ощенещо.Бъди ралзлична не както твоите проятелки сички един дол дренки.Точно това е хубавото че си различна не си обикновена като другите.

Здрасти! Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа..И аз като теб съм 6ти клас и никога не съм имала гадже. Но нямам такъв проблем като погледна момче то да ме гледа с отвращение(не, че мисля,че съм много красива, но излъчвам нещо, с което привличам погледите на сладурите)...Тааам сега по темата. Опитай с загадъчен поглед..помага Успех!
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Ама ...не наистина почакай малко. Ти си 6 ти клас и не можеш без гадже!Чуваш ли се?! Разбирам да беше стара мома на 40 и да го кажеш това...а ти...на 12 годинки пикла реве,че нямала гадже...божичко!

OMFG туи е нооо тъпо...

Супер фен
    Град
    България

!

awe da ne ti puka bez gaje si e nai got
    Taka си е за кво ти е гадже ? Я си иживей детските години (азсъм 10 клас и още нямам защото не искам да имам- да не съм тръгнал да се самоубивам) Наблягай над учебниците и особено езиците (сега много съжелявам ,че не съм учел чуждите езици) Учи там , а пък като доде времето за гадже ще го усетиш!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Супер фен
    Град
    България

!

vampire_girl_9
    Здрасти! Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа..И аз като теб съм 6ти клас и никога не съм имала гадже. Но нямам такъв проблем като погледна момче то да ме гледа с отвращение(не, че мисля,че съм много красива, но излъчвам нещо, с което привличам погледите на сладурите)...Тааам сега по темата. Опитай с загадъчен поглед..помага Drool Успех!

Малееееееееееееее , кво разбирате от Любов бе ! ,,Наистина завладяването на мъжко сърце не е лесна работа'' туй ,че ти го е казала кака ти или там който е много зле! Просто учете пикли такива щото много ме нервите бе! Вие да не си мислите ,че завладяването на женското сърце е лесно ?! Еми да лесно е щото повечето са КУРВИ ... А да и ако имаш гадже сеа в 6-ти клас 100% ще станеш КУРВА
    ама кво да обеснявам на деца още не знае кво е Путка/пишка а пък за гадже ми говори МНОО СТЕ ЗЛЕ!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

6 клас си....я по-хубу залягай над учебниците, пък любовта сама ще дойде....ибало си раутата ... дай всички да ревем щото другите имат гаджета а ти не
    Много ти трябва гадже на твоята възраст.....айде бе
    пп:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си