.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    ми мила и аз съм в тва положение! А дори съм по- големи4ка. И аз не мисля 4е съм грозна или нещо друго просто не се полу4ава и нз що така. Пиша ти за да знаеш 4е има и други самотни души на тоя свят. Успокой се щото аз от мъка глупости по4нах да върша! ДА СЕ НАДЯВАМЕ 4Е щАСТИЕТО щЕ НИ СЕ УСМИХНЕ

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I tova 6te doide

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Tctctctc,losho 6 klas si veche be..gadje nqmash...mi tui znachi che si ostavash stara moma za vechni vremena,znaesh li?Ezyk..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Хей момиче знаеш ли че аз съм на 15 и още съм нямал гадже и несъм се целувал и тем подобни работи,но не лягам да умира.Аз вярвам че ще се появи подходящия човк за мен с който ще мога да правя всички тези неща.Така че не е болка за умиране.
    И аз съм в същото положение.Не съм имала гадже,не знам какво изпускам,но ми е кофти...Всички мой приятелки"Оле,оле аз съм ходила с тоз,тоз и оня също"а аз какво стоя и си мълча.Като ми кажай айде и ти кажи с кой си ходила и аз и измисля нещо от сорта"Оо не,не не ми се говори,те всичките са някфи обитаци и ме е срам да ги кажа"БахтиИи омръзна миии!!!Станах блондинка,пробих си пъпа,висока и слаба съм,не мисля,че съм някфа бахти грозната...амаааа а де...казвали са ми,че съм хубава и до там.Даже едно 17 годишно момче ми каза,че е влюбен в мен,но и там нямаше как нещо да стане нещо,защото сме или поне бяхме добри приятели.Вече не знам какво да правя,чесно ви казвам.......

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    сега може да не е твоето време за любовни авантюри, но ти казвам, че като пораснеш още малко и като смениш у-щето всичко ще се нареди.

Град
    shumen

Re: !

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    А да и ако имаш гадже сеа в 6-ти клас 100% ще станеш к***а
    ама кво да обеснявам на деца още не знае кво е п***а/пишка а пък за гадже ми говори МНОО СТЕ ЗЛЕ!
    e ti pa si nai tapiq 4ovek na zemqta 4esno na4i ako 4ovek ima gaje 6ti klas - sas sigyrnost 6te stane k*rva mersi, bace, mersi 4e me osvetli... men i celiq narod, 4e polovinata naselenie e k*rvi i samo k*rvi ybi ma 4esno
    prosto ne moga da namerq podhodq6ti dymi da opi6a mnenieto si za teb i za izkazvaneto ti... to tvoite dymi ne sa konservativni.. te napray ne znam kakvi sa.... ti si nekav hiper izrodqsal 4esno za da kaje6 takova ne6to ne bi trqqlo da si nared s glavniq bace bas lovq e strada6 ot lipsa na priqtelki pravo v celta nali?
    btw taq dyma "k*rva" ama stra6no mnogo q obi4ate izob6to ne q izpolzvate na mqsto 4esno! Ili imate nekvi stranni shva6taniq za sveta ... bqh vidqla o6te edno podobno mnenie 4e momi4eto e k*rva... si4ko dr e : zamaqna, razligavena, s lape6ko mislene ; no NE i k*rva - ni6ty ob6to...

xax zabavni ste....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ми гадже хванах в лятната ваканция на 5 клас ходихме само 2 седмици... после сре6тнах едно мом4е после друго и друго сега с1м с едно което даже не ходим просто излизаме хугзз кисс и така според мен така е най-добре ...
    относно теб ми просто откродни някой от твоя фр първия път аз откраднах айде успех

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ама кво да обеснявам на деца още не знае кво е п***а/пишка а пък за гадже ми говори МНОО СТЕ ЗЛЕ!
    e ti pa si nai tapiq 4ovek na zemqta 4esno na4i ako 4ovek ima gaje 6ti klas - sas sigyrnost 6te stane k*rva mersi, bace, mersi 4e me osvetli... men i celiq narod, 4e polovinata naselenie e k*rvi i samo k*rvi ybi ma 4esno
    prosto ne moga da namerq podhodq6ti dymi da opi6a mnenieto si za teb i za izkazvaneto ti... to tvoite dymi ne sa konservativni.. te napray ne znam kakvi sa.... ti si nekav hiper izrodqsal 4esno za da kaje6 takova ne6to ne bi trqqlo da si nared s glavniq bace bas lovq e strada6 ot lipsa na priqtelki pravo v celta nali?
    btw taq dyma "k*rva" ama stra6no mnogo q obi4ate izob6to ne q izpolzvate na mqsto 4esno! Ili imate nekvi stranni shva6taniq za sveta ... bqh vidqla o6te edno podobno mnenie 4e momi4eto e k*rva... si4ko dr e : zamaqna, razligavena, s lape6ko mislene ; no NE i k*rva - ni6ty ob6to...

xax zabavni ste....
    =D>
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Синя София!
    Ооо...Отново любимото ми схващане!"Те момчетата харесват само нафукани кифли с пола вдигната над пъпа!"
    Я се стегнете останали сме и свестни...
    п.п.зает съм
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Цитирай Първоначално написано от kotity
    Явно не можете да ме разберете, аз съм си достатъчно отворена, просто това, че всички, които се закачат с мен не изпитват нищо повече от нужда да го направят не може да не нарани самочувсвието ми А това, че искам гадже не означава, че искам да се изфукам.А и приятелките ми много пъти са се опитвали да ме уредят, но нищо не се получава...

Имам толкова много приятелки, всяко момиче, с което се запозная ми става фр.Дори и имам момчета приятели, но когато стане въпрос за любов нещо куца...
    Я си сядай на гъза и наблягай на уроците Кви са тия: "аз съм си достатъчно отворена, просто това, че всички, които се закачат с мен не изпитват нищо повече от нужда да го направят"- (и това са думи на 6-к\а ) та ти си още дете тепърва се изграждаш, като личност.Ще имаш много време за тези работи, не мисля, че сега ти е времето да се притесняваш за такива неща.Каквото трябва, и когато трябва ще си стане за ся си учи и тва е (Без да се обижда никой, просто изказвам мнение ).
    Само минавам!

ОоООоХх ....Аре стигате бе 6 клас и нямала гаДже ! Голям проблем ...То тва не е нещо, КОето да го търсиш, гадже не се хваща просто ей така за да си имаш...Като си харесаш някой, вземи си го и си имай гадже , а не просто еЙ така за бройката

Голям фен Аватара на CaSsIe
    абе спокойно...даже сега да не си толкова хубава, човек се променя и аз бях така в 6ти клас сега мога да ти кажа, че нещата са много по различни от тогава...ще се промениш спокойно... плюс това всеки си има някакъв чар...никой не е перфектен тъй че главата горе! Успех!

Град
    bulgaria
    едно голямо СПОКО за вси4ки които си нямат все о6те като мен и това 6те стане за всяко не6то си има време така 4е споко и аз си нямам но ми е добре макар на моменти и доста криво от този факт но глажите горе и само на пред не се от4айвай те от отзи факт

Град
    София
    Аз,ако бях толкова отчаян на твоята възраст,до сега...нз ко да съм напраил...9клас съм,без да съм имал гадже до ся и съм целувал две момичета(мои приятелки в смисъла на "просто приятели"които предложиха да ме научат)...не се коркай,ще ти дойде времето и на тебе.
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    с гаджетата идват и проблемите така че ( за всички които още не са имали ) когато най после си намерите някой не очаквайте да е рай ... често стават караници за глупави неща неразбирателство изневери ... с всяко добро иде и малко ( или повече лошо )

Пластична операция му е майката
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

ОМГ ОМФГ .... на къде върви тоя свят боже, боже , божке......

Ако беше маалко по-голяма или влюбена в някой - разбирам.ама не и в случая.

Re: Докога без гадже?!?

Цитирай Първоначално написано от kotity
    Хораа, не мога повече без гадже.Аз съм 6 клас, другите момичета вече са си имали гаджета, дори и са се целували, а аз...знам, че не съм особено красива, но нали момчетата имат различни вкусове Днес например с едно хипер яко момче-цял ден закачки, погледи и т.н.А накрая, след даскало, той ми каза, че не ме харесва Знам какво ще кажете:или, че в шести клас ми е рано за гадже, или, че не трябва да гледам какво правят съученичките ми, но когато погледна някое момче, което харесвам, той ме гледа с отвръщение Кажете ми как да го преодолея, имам нужда от гаджеее!!!
    Ti kvo iskash sa,as si hvanah purvoto gadje v kraq na 7mi klas i nishto ne mi stana.Ne mislq 4e sum neshto po rasli4no ot drugite,ili 4e sum grosna i t.n.Is4akai,nqma da umresh ako si bes gadje.Qsno mi e 4e ti se iska i ti da kajesh ''Vijte me i as si imam gadje.''Kogato bqh v naqaloto na shesti klas i as si misleh kato teb ama taka nito stana po burso,nito po dobre.She doude i tvoq red.Ne se pritesnqvai.

ti puk kakvo se oplakvash samo 6 klas si,oste ti e rano izgivei si detskite godini,nqma nisto po hubavo ot tova !!! \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Под масата
    6-ти клас .. не ти трябва гадже,че камоли да ревеш за такова
    dance

Супер фен
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от wasntme_

xax zabavni ste....

e pa ti me ubi.Otkyde znae6 4e sym typ ? Ne me poznava6 4e da govori6 taka nali? Kazvam si mnenieto za ne6tata. I molqte macko nepravi takiva sme6ni izkazvaniq za hora kydeto nepoznava6
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

На за кво ти е гадже...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем тва е нормално,тя вижда,че приятелките й имат гаджета,и почва да мисли,че след като тя няма,тва е...
    Утре ако й кажат,че са спали с момчета,тя ще реши,че и тя трябва да спи с момче.ТцТцТцТцТцТц

Момиче,седни си на гъза.

Въй, не думай!!! Вече си 6ти клас и още си нямаш гадже... Каква загубенячка! Еми така е, ще си умреш без гадже - преглътни го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си