- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
ми мила и аз съм в тва положение! А дори съм по- големи4ка. И аз не мисля 4е съм грозна или нещо друго просто не се полу4ава и нз що така. Пиша ти за да знаеш 4е има и други самотни души на тоя свят. Успокой се щото аз от мъка глупости по4нах да върша! ДА СЕ НАДЯВАМЕ 4Е щАСТИЕТО щЕ НИ СЕ УСМИХНЕ
Tctctctc,losho6 klas si veche be..gadje nqmash...mi tui znachi che si ostavash stara moma za vechni vremena,znaesh li?Ezyk..
![]()
И аз съм в същото положение.Не съм имала гадже,не знам какво изпускам,но ми е кофти...Всички мой приятелки"Оле,оле аз съм ходила с тоз,тоз и оня също"а аз какво стоя и си мълча.Като ми кажай айде и ти кажи с кой си ходила и аз и измисля нещо от сорта"Оо не,не не ми се говори,те всичките са някфи обитаци и ме е срам да ги кажа"БахтиИи омръзна миии!!!Станах блондинка,пробих си пъпа,висока и слаба съм,не мисля,че съм някфа бахти грозната...амаааа а де...казвали са ми,че съм хубава и до там.Даже едно 17 годишно момче ми каза,че е влюбен в мен,но и там нямаше как нещо да стане нещо,защото сме или поне бяхме добри приятели.Вече не знам какво да правя,чесно ви казвам.......Първоначално написано от glymo14
Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
e ti pa si nai tapiq 4ovek na zemqta 4esno
![]()
na4i ako 4ovek ima gaje 6ti klas - sas sigyrnost 6te stane k*rva
mersi, bace, mersi 4e me osvetli... men i celiq narod, 4e polovinata naselenie e k*rvi i samo k*rvi
![]()
ybi ma 4esno
![]()
prosto ne moga da namerq podhodq6ti dymi da opi6a mnenieto si za teb i za izkazvaneto ti... to tvoite dymi ne sa konservativni.. te napray ne znam kakvi sa.... ti si nekav hiper izrodqsal 4esno za da kaje6 takova ne6tone bi trqqlo da si nared s glavniq bace
bas lovq e strada6 ot lipsa na priqtelki
pravo v celta nali?
btw taq dyma "k*rva" ama stra6no mnogo q obi4ateizob6to ne q izpolzvate na mqsto 4esno! Ili imate nekvi stranni shva6taniq za sveta
... bqh vidqla o6te edno podobno mnenie 4e momi4eto e k*rva... si4ko dr e : zamaqna, razligavena, s lape6ko mislene ; no NE i k*rva - ni6ty ob6to...
xax zabavni ste....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми гадже хванах в лятната ваканция на 5 клас ходихме само 2 седмици... после сре6тнах едно мом4е после друго и друго сега с1м с едно което даже не ходим просто излизаме хугзз кисс и така според мен така е най-добре ...
относно теб ми просто откродни някой от твоя фр първия път аз откраднахайде успех
![]()
=D>Първоначално написано от wasntme_
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ооо...Отново любимото ми схващане!"Те момчетата харесват само нафукани кифли с пола вдигната над пъпа!"
Я се стегнете останали сме и свестни...
п.п.зает съм![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Я си сядай на гъза и наблягай на уроцитеПървоначално написано от kotity
![]()
Кви са тия: "аз съм си достатъчно отворена, просто това, че всички, които се закачат с мен не изпитват нищо повече от нужда да го направят"- (и това са думи на 6-к\а
) та ти си още дете тепърва се изграждаш, като личност.Ще имаш много време за тези работи, не мисля, че сега ти е времето да се притесняваш за такива неща.Каквото трябва, и когато трябва ще си стане за ся си учи и тва е (Без да се обижда никой, просто изказвам мнение
).
Само минавам!
ОоООоХх ....Аре стигате бе 6 клас и нямала гаДже !Голям проблем ...То тва не е нещо, КОето да го търсиш, гадже не се хваща просто ей така за да си имаш...Като си харесаш някой, вземи си го и си имай гадже , а не просто еЙ така за бройката
![]()
абе спокойно...даже сега да не си толкова хубава, човек се променя и аз бях така в 6ти клас сега мога да ти кажа, че нещата са много по различни от тогава...ще се промениш спокойно... плюс това всеки си има някакъв чар...никой не е перфектен тъй че главата горе!Успех!
едно голямо СПОКО за вси4ки които си нямат все о6те като мен и това 6те стане за всяко не6то си има време така 4е споко и аз си нямам но ми е добре макар на моменти и доста криво от този факт но глажите горе и само на предне се от4айвай те от отзи факт
![]()
![]()
Аз,ако бях толкова отчаян на твоята възраст,до сега...нз ко да съм напраил...9клас съм,без да съм имал гадже до ся и съм целувал две момичета(мои приятелки в смисъла на "просто приятели"които предложиха да ме научат)...не се коркай,ще ти дойде времето и на тебе.
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
с гаджетата идват и проблемите така че ( за всички които още не са имали ) когато най после си намерите някой не очаквайте да е рай ... често стават караници за глупави неща неразбирателство изневери ... с всяко добро иде и малко ( или повече лошо )![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Пластична операция му е майката
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ОМГ ОМФГ ....на къде върви тоя свят боже, боже , божке......
![]()
Ако беше маалко по-голяма или влюбена в някой - разбирам.ама не и в случая.
Ti kvo iskash sa,as si hvanah purvoto gadje v kraq na 7mi klas i nishto ne mi stana.Ne mislq 4e sum neshto po rasli4no ot drugite,ili 4e sum grosna i t.n.Is4akai,nqma da umresh ako si bes gadje.Qsno mi e 4e ti se iska i ti da kajesh ''Vijte me i as si imam gadje.''Kogato bqh v naqaloto na shesti klas i as si misleh kato teb ama taka nito stana po burso,nito po dobre.She doude i tvoq red.Ne se pritesnqvai.Първоначално написано от kotity
![]()
ti puk kakvo se oplakvash samo 6 klas si,oste ti e rano izgivei si detskite godini,nqma nisto po hubavo ot tova !!! \/
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
6-ти клас .. не ти трябва гадже,че камоли да ревеш за такова
dance
Първоначално написано от wasntme_
e pa ti me ubi.Otkyde znae6 4e sym typ ? Ne me poznava6 4e da govori6 taka nali? Kazvam si mnenieto za ne6tata. I molqte macko nepravi takiva sme6ni izkazvaniq za hora kydeto nepoznava6
Първоначално написано от ScionOfStorm
На за кво ти е гадже...
Ем тва е нормално,тя вижда,че приятелките й имат гаджета,и почва да мисли,че след като тя няма,тва е...
Утре ако й кажат,че са спали с момчета,тя ще реши,че и тя трябва да спи с момче.ТцТцТцТцТцТц
Момиче,седни си на гъза.
Въй, не думай!!! Вече си 6ти клас и още си нямаш гадже...![]()
Каква загубенячка! Еми така е, ще си умреш без гадже - преглътни го.
![]()
![]()
![]()