.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Въй, не думай!!! Вече си 6ти клас и още си нямаш гадже... Каква загубенячка! Еми така е, ще си умреш без гадже - преглътни го.
    Ъхъ...силно съм притеснена щом досега не си е хванала как ще го намери изобщо като остарее да речем на 17-18

Имаш цял живот за гаджета, целувки, секс...Имаш един живот пред себе си.Всяко нещо с времето си...

тая тема е убиец
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Ами и аз така си виках преди...''нямам си гадже, другите имат....а аз?!"
    Но сега наистина намерих момчето на живота си и не се връщам назад. Има време, тепърва живота е пред теб....ще си намериш момче, спокойно!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Спокойно вс по реда си. Не бързай.Още си едва 6-ти клас Цял живот после 6те се целува6 ама пак малка няма д стане6 :P Като му дойде времето ще го срешнеш

Град
    Враца
    е не херца ?
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Спокойно. Познавам хубави момичета от 9ти и 10ти клас които още си нямат гаджета. Многобройните връзки не гарантират, че си готин или привлекателен в очите на другите. Може пък да нахалстваш много на момчетата. Всичко ще се оправи от самосебе си, когато срещнеш подходящия.

spoko 6te ti doide vremeto
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Докога без гадже?!?

Цитирай Първоначално написано от kotity
    Хораа, не мога повече без гадже.Аз съм 6 клас, другите момичета вече са си имали гаджета, дори и са се целували, а аз...знам, че не съм особено красива, но нали момчетата имат различни вкусове Днес например с едно хипер яко момче-цял ден закачки, погледи и т.н.А накрая, след даскало, той ми каза, че не ме харесва Знам какво ще кажете:или, че в шести клас ми е рано за гадже, или, че не трябва да гледам какво правят съученичките ми, но когато погледна някое момче, което харесвам, той ме гледа с отвръщение Кажете ми как да го преодолея, имам нужда от гаджеее!!!
    Пълна промяна

Чакайте сега !

Нито знаете външния вид , нито вътрешната красота на момичето !

Град
    Троян :o)
    абе я без притеснения аз съм 8 клас и още не съм имала гадже-не ми и пука на вичко ще му дойде времето рано или късно :P

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Абе ти си ЗЛЕЕЕЕ Боже господи а аз колко съм пропаднала и изостанала, че вече мога да мина за стара мома... Представяш ли си чак 10ти клас съм, пък съм девствена, без гажде че и отгоре на всичкото съм и метълка... Направо не мога да се гледам вече, иде ми да се скрия под масата

Град
    Dryanovo
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Абе ти си ЗЛЕЕЕЕ Боже господи а аз колко съм пропаднала и изостанала, че вече мога да мина за стара мома... Представяш ли си чак 10ти клас съм, пък съм девствена, без гажде че и отгоре на всичкото съм и метълка... Направо не мога да се гледам вече, иде ми да се скрия под масата
    СПАМ:1 от любимите ми user-и + това е фенка на SlipKnot
    ПО ТЕМАТА:Кво ти пука,и аз съм 6-ти клас и не съм се разбързала чак толкова за гадже (любимата ми емотиконка )

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    AXxAAXxax 6-ти клас. Името не можеш да си напишеш като хората тръгнала да ми реве за гадже
    ПОДКРЕПЯМ!!!!!! Аз също не съм имала истинско гадже и не съм се целувала, а пък съм на 13 и половина! Хич не ми дреме от тва, има още време!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от MisS__
    абе я без притеснения аз съм 8 клас и още не съм имала гадже-не ми и пука на вичко ще му дойде времето рано или късно :P

Рано или късно !? Та тя е 6-ти клас for crying out loud !!!
    Божеее, Божее, Боже, Боже......
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    гр. Пловдив
    Горе главата кукло!
    The Nuts!

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Какво лошо има в метъла?Всички метъли, който познавам са супер печени хора, на които може да се разчита(имам предвид такива, които слушат качествен метъл, а не някоя скорошна група, на която вокала не може да пее...).

И също така имам наблюдения от държанието на момчета 6-ти клас и те изобщо немогат да ти дадат подкрепата и всички такива неща, които си мислиш, че ще ти дадат.
    НО решението не е да си хванеш батко и да се натискаш на който падне, а просто дда оставиш нещата - ще му дойде времето!

Град
    pod liubimata
    яяяя залягай зад учебниците и си учи там, не се занимавай с глупости!
    малеее като видя някоя такава кифла да се прави на отворена, или да се жалва, че видиш ли всичките и приятелки си имат гаджета или пък са се еб*ли и падам...

ей затова следващото поколение е неграмотно!! щото пият, пушат и се ебат още в основното!
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Цитирай Първоначално написано от Gabroveca
    яяяя залягай зад учебниците и си учи там, не се занимавай с глупости!
    малеее като видя някоя такава кифла да се прави на отворена, или да се жалва, че видиш ли всичките и приятелки си имат гаджета или пък са се еб*ли и падам...

ей затова следващото поколение е неграмотно!! щото пият, пушат и се ебат още в основното!
    Аз си имам една малко по-голяма сестра(7-ми клас) и и наливам акъл за да не стане такова нещо...И за щастие, мисля, че не е такава.

охх горката 6 клас без гадже майчицееееееееее кво ще те праим сега ?!!
    абе тъпо хлапе ти още незнаеш как да си избаршеш гъза без да се омажеш с лайна до ушите за гаджета ми мисли я си гледай уроците и не се занимавай с глупави теми

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Виж кво,мацко-т'ва,че си шести клас и нямаш гадже не е болка за умиране!Почакай малко,всичко ше си дойде с времето!
    А и btw,давам ти пример защо да почакаш-в мойто даскало има една пикла от 7ми клас (ако не се лъжа),дето вече си е била гадже с половината даскало и какво ли не е правила...(с извинение) тя е станала к*рва!Преди няколко дена стана ясно,че е правила секс и турска (пак с извинение) на БРАТОВчЕД СИ,който е 10ти клас,пак от тва даскало.Вече никой не иска да има нищо общо с нея.

Извод:Почакай малко,за всичко си има време!Недей да бързаш да се хванеш с първия който ти падне,само за да можеш да се хвалиш!

Успехчета!
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    плд
    ем и аз нямам гадже и съм 8ми клас няма страшно
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Голям фен
    На 12 ти е време за учене, излизане с приятели и спорт. Рано ти е още да висиш в задимени кафенета, да клюкарстваш и да киснеш пред компютъра, споделяйки любовните си мъки, както правят някои. Не че съм особено стара, обаче бих искала отново до съм на 12.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Щом не си достатъчно красива-раскраси се.Отслабни/напълней, смени прическата сложи малко споралка/моливче или там някво гримче купи нови дрешки и рано или късно ше има резултат
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    somewhere over the rainbow
    вярвай ми ако си хванеш гадже сега...на 14 вече ще си курва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си