- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога без гадже?!?
Ъхъ...силно съм притеснена щом досега не си е хванала как ще го намери изобщо като остарее да речем на 17-18Първоначално написано от the_unknown
![]()
Имаш цял живот за гаджета, целувки, секс...Имаш един живот пред себе си.Всяко нещо с времето си...
Ами и аз така си виках преди...''нямам си гадже, другите имат....а аз?!"
Но сега наистина намерих момчето на живота си и не се връщам назад. Има време, тепърва живота е пред теб....ще си намериш момче, спокойно!![]()
Спокойно вс по реда си. Не бързай.Още си едва 6-ти класЦял живот после 6те се целува6 ама пак малка няма д стане6 :P Като му дойде времето ще го срешнеш
![]()
е нехерца ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Спокойно. Познавам хубави момичета от 9ти и 10ти клас които още си нямат гаджета. Многобройните връзки не гарантират, че си готин или привлекателен в очите на другите. Може пък да нахалстваш много на момчетата. Всичко ще се оправи от самосебе си, когато срещнеш подходящия.
spoko 6te ti doide vremeto
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Пълна промянаПървоначално написано от kotity
![]()
Чакайте сега !
Нито знаете външния вид , нито вътрешната красота на момичето !
абе я без притесненияаз съм 8 клас и още не съм имала гадже-не ми и пука
на вичко ще му дойде времето рано или късно :P
Абе ти си ЗЛЕЕЕЕ Боже господи а аз колко съм пропаднала и изостанала, че вече мога да мина за стара мома... Представяш ли си чак 10ти клас съм, пък съм девствена, без гажде че и отгоре на всичкото съм и метълка... Направо не мога да се гледам вече, иде ми да се скрия под масата
СПАМ:1 от любимите ми user-и + това е фенка на SlipKnotПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
ПО ТЕМАТА:Кво ти пука,и аз съм 6-ти клас и не съм се разбързала чак толкова за гадже(любимата ми емотиконка
)
ПОДКРЕПЯМ!!!!!! Аз също не съм имала истинско гадже и не съм се целувала, а пък съм на 13 и половина! Хич не ми дреме от тва, има още време!Първоначално написано от punkrock
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от MisS__
Рано или късно !? Та тя е 6-ти клас for crying out loud !!!
Божеее, Божее, Боже, Боже......
Madness is the gift, that has been given to me.
Какво лошо има в метъла?Всички метъли, който познавам са супер печени хора, на които може да се разчита(имам предвид такива, които слушат качествен метъл, а не някоя скорошна група, на която вокала не може да пее...).Първоначално написано от Зелената фея на отбора
И също така имам наблюдения от държанието на момчета 6-ти клас и те изобщо немогат да ти дадат подкрепата и всички такива неща, които си мислиш, че ще ти дадат.![]()
НО решението не е да си хванеш батко и да се натискаш на който падне, а просто дда оставиш нещата - ще му дойде времето!
яяяя залягай зад учебниците и си учи там, не се занимавай с глупости!
малеее като видя някоя такава кифла да се прави на отворена, или да се жалва, че видиш ли всичките и приятелки си имат гаджета или пък са се еб*ли и падам...
ей затова следващото поколение е неграмотно!! щото пият, пушат и се ебат още в основното!![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Аз си имам една малко по-голяма сестра(7-ми клас) и и наливам акъл за да не стане такова нещо...И за щастие, мисля, че не е такава.Първоначално написано от Gabroveca
охх горката 6 клас без гадже майчицееееееееее кво ще те праим сега ?!!![]()
![]()
абе тъпо хлапе ти още незнаеш как да си избаршеш гъза без да се омажеш с лайна до ушите за гаджета ми мисли я си гледай уроците и не се занимавай с глупави теми
Виж кво,мацко-т'ва,че си шести клас и нямаш гадже не е болка за умиране!Почакай малко,всичко ше си дойде с времето!![]()
А и btw,давам ти пример защо да почакаш-в мойто даскало има една пикла от 7ми клас (ако не се лъжа),дето вече си е била гадже с половината даскало и какво ли не е правила...(с извинение) тя е станала к*рва!Преди няколко дена стана ясно,че е правила секс и турска (пак с извинение) на БРАТОВчЕД СИ,който е 10ти клас,пак от тва даскало.Вече никой не иска да има нищо общо с нея.
Извод:Почакай малко,за всичко си има време!Недей да бързаш да се хванеш с първия който ти падне,само за да можеш да се хвалиш!
Успехчета!![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
ем и аз нямам гадже и съм 8ми клас няма страшно
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
На 12 ти е време за учене, излизане с приятели и спорт. Рано ти е още да висиш в задимени кафенета, да клюкарстваш и да киснеш пред компютъра, споделяйки любовните си мъки, както правят някои.Не че съм особено стара, обаче бих искала отново до съм на 12.
![]()
Don't worry, be happy!
Щом не си достатъчно красива-раскраси се.Отслабни/напълней, смени прическата сложи малко споралка/моливче или там някво гримче купи нови дрешки и рано или късно ше има резултат![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
вярвай ми ако си хванеш гадже сега...на 14 вече ще си курва